Licurici de ianuarie-februarie 2009 (13)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Carmen_Marieta spune:

yupiiiiiiii am reusit sa intru, bb doarme si sunt fericita ca mi-am facut orez cu lapte. Daca beau laptele pe Stefan il doare burtica, asa ca-l consum preparat cu fainoase... ca de mami alapteaza si nu se ingrasa...
Apropo fetele e bine cu alaptatul... eu am dat kg puse in sarcina si vreo 5 pe langa... ma intreaba lumea din bloc daca mananc o si inca cat...

Anca super tare biroul!!
Bebelusi foarte frumos calendarul..
Micola ce ai facut la medicul nr 2?
IrinaC vrem poze cu tine suvitata.... asteptam..

Poze ..

Stefan-Sufletelul meu grabit..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DarkBendis spune:

Sanatate multa la puiutii bolnaviori sau doar fornaiti Si Mister Mister mai fornaie nitel, dar mult mai putin, sper sa treaca mucisorii cat mai repede.

Ada, ai niste fete atat de frumoase... si ce bine se inteleg ele doua Vreau si eu o fetita... mai incolo

Dark Bendis
& Hogmanay Baby (31.12.2008)

"Ye harm none, do what thou wilt shall be the whole of the Law"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Carmen_Marieta spune:

Ada interesante cartile pe care ni le-ai trimis. Mie o sa-mi fie de un real folos cea cu retete!
Multumesc.

Am puz si eu poze pe mailul comun! Asteptam aprecierile....

Poze ..

Stefan-Sufletelul meu grabit..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ada_coman spune:

Dark Sa-ti dea DD o fetitza cand iti doresti tu.

Carmen vazut poze cu Stefan si cu "matusica" Bianca Sa creasca mare si sa fie sanatos

Mamica de Daria-Ioana 15.08.2007 si Karina-Nicole 29.12.2008

Daria
Karina

POZE
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=8352f415656e1fa1594ae5&source=category&category_id=12" target="_blank">FILMUL NOSTRU

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca_ spune:

carmen, Stefan a crescut f frumos. Din poze pare un bebe tare linistit . Jucarie de aia rosie cu cap si picioruse hipopotam sau ce-o fi ala avem si noi...Andy e f atras de ea.

ada, ai fete f frumusele. Cred ca esti tare mandra de ele!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oana_vr spune:

Am vazut si eu pozele...numai bebeii frumosi!Sa ne traiasca frumosi si sanatosi si sa ne bucuram de ei!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oana_vr spune:

Fetelor v-am pus niste poze cu noi
http://family.webshots.com/photo/2046219230104938527rIbSTb

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miereamara spune:

Anca e absolut mortal biroul, ce m-am distrat!

Noi ne-am culturalizat ieri, am fost la muzeu si la o expozitie de pictura, iar azi la scoala si la butterfly forrest (advisor-ul meu e mort dupa Aidan:)), azi ii arata ceva la computer, cica il facem economist)
http://www.flickr.com/photos/14984866@N07/3466904328/

Am vizitat si o cresa azi...drept sa va spun nu sunt f incantata, o singura persoana la 8 copilasi, plangeau de mama focului, si pretul...tineti-va bine: 880 de dolari pe luna, cu reducere ca sunt studenta !

Mai am de vazut vreo alte doua, care apartin de niste biserici, am inteles ca sunt mai bune, la una dintre ele e directoare sotia unui fost profesor de al meu.
Faza nasoala este ca tb sa ne hotaram, sunt liste de asteptare, adica ma inscriu acum si imi vine randul prin decembrie, exact cand vreau eu sa imi caut job. In fine...

Anca ce norocoasa esti tu cu mama ta si in general ce norocoase sunteti fetelor ca aveti la cine apela. Ai mei parinti sunt tineri, inca lucreaza, nu au cum sa stea aici.

Am vizionat si eu pozici, cei mai frumosi licurici din lume! Sa ne traisca si multa sanatate bolnaviorilor.

www.flickr.com/photos/14984866@N07/" target="_blank"> Photo Album

www.eklipsse.net/gallery/" target="_blank">FineArt gallery

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca_ spune:

miere, asa e si aici cu cresele, preturi f mari, una average e cam 1200/luna, mai scad cu vreo $200 daca bebeul face la olita. Si in general sunt nasoale tare, tantele care au grija de copii de multe ori nici nu vb engleza, de obicei sunt mexicance..cresele mai decente au cozi de asteptare de 8 luni-1 an. Pt copilasi de 1an jumate - 2 e mai usor de gasit, de la 3 ani deja e preschool si se schimba treaba, gradinitele sunt destul de ok.

In afara de cresa mai e varianta cu nany, eventual sa faci share la nany cu altcineva. Nu te-ar tenta? Am prieteni care au adus din Romania pe bunica altor prieteni ca sa aiba grija de copil. Poate ai vreo ruda disponibila sa te ajute, e si asta o varianta.

gata pregatirile de botez? weekendul asta e evenimentul, nu?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cami_antonia spune:

irinac te-ai suvitat??? vreau sa te vad in poze ...

miere ce scoruri ....

Camelia

Mergi la inceput