Licurici de ianuarie-februarie 2009 (13)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ada_coman spune:

Citat:
citat din mesajul lui IRINA.C

tu esti mamica a 2 oara.Cea mare a avut vreodata bronisolita?Ii auzi respiratia de la distanta???Numara respiratiile intr un minut.Dc auzi de a distanta sau sunt mai mult de 50 resp pe minut mergi la medic

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=8069a40b05eaf331b3527d&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url/" target="_blank">VIDEO ANDREI
POZE ANDREI
mami cea mai fericita

Daria nu a avut bronsiolita, a avut acu o viroza cu tuse si un pic de ros in gat, pt care a luat claritromicina. Karina de la ea a luat. Nu se aude de la distanta respiratia, ea e fff vesela, se joaca...mananca, doarme...Si ii dau si Humex Expectorant cu carbocisteina. Na...ce sa fac?

Mamica de Daria-Ioana 15.08.2007 si Karina-Nicole 29.12.2008

Daria
Karina

POZE
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=8352f415656e1fa1594ae5&source=category&category_id=12" target="_blank">FILMUL NOSTRU

Mergi la inceput

Pusei poze cu noi pe mail in sectiunea Photos

Daria
Karina

POZE
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=8352f415656e1fa1594ae5&source=category&category_id=12" target="_blank">FILMUL NOSTRU

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebelusi spune:

Ada e superb filmul vostru, sunteti asa de fericiti........

Mami puiutului Vlad Mihai

http://www.flickr.com/photos/33042663@N07/?saved=1

"Cel mai mare dar primit de o femeie in viata este acela ca poate da nastere"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns micola spune:

Doamne, Ada, ce fete frumoase ai! ptu, ptu. Ce se iubesc ele:)...sa va traiasca si sa va bucurati de ele!

de Alexutzu 21.01.2009
! Doamne ajuta-ne sa crestem mari si sanatosi! !!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns IRINA.C spune:

acu mergi maine la medic si gata.pupici

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=8069a40b05eaf331b3527d&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url/" target="_blank">VIDEO ANDREI
POZE ANDREI
mami cea mai fericita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iuliacris spune:

Si a mea are mucisori. Sper sa nu se agraveze, of, of. Trec la vazut pozici

Poze

Iulia si bebe Carla Maria (4 martie 2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oana_vr spune:

Fetele help!Ce mas face fara voi....Edy are cam 9 zile de cd e constipat,bine ca dupa 5 zile iam bagat supozitor...au trecut dupa alte 3 zilesi iam bagat iar ca se strangea de burtik...azi nu a facut iar si doarme rau noapte.....ce sa fac??!

Mergi la inceput

Va multumesc din suflet fetelor! Ce m-as face fara voi?
IrinaC esti o scumpa M-am mai linistit! Acu doarme si respira bine

Daria
Karina

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca_ spune:

Buna mamici,

Multumim de urarile de la multi ani, Andy face 3 luni azi, nici nu-mi vine sa cred cum trece timpul...parca mai ieri numaram zilele pana la nastere..

Va scriu de la serviciu, in timp ce mananc niste cozonac (yamm) si ma gandesc la bebeul meu ramas acasa cu bunica. Va spun sincer e f nasol sa revii la serviciu asa repede, va invidiez ca puteti sta cu bebeii vostri toata ziua. Eu de abia astept sa ajung acasa sa stau cu el cat pot, cand ajung imi vine sa il tin numai in brate, sa il simt aproape. Si in acelasi timp vreau sa petrec timp si cu Alex...cred ca un serviciu part-time ar fi numai bine pt mine.

Tot vorbind de serviciu, sa vedeti cum arata biroul meu: http://peterhu.smugmug.com/gallery/7907559_M6xQD#512874939_xiDXi

Se obisnuieste ca atunci cand pleaca cineva in concediu sa i se "decoreze" biroul sau se joaca diverse farse de genul zidit usa la birou, motiv de fun pt toti din echipa...eu m-am ales cu un birou pink, da' pink nu gluma, de te doare capul cand intri..asta pt eu le-am spus la un moment data ca imi doresc o fata...pe perete e scris 'It's a boy'.

oana_vr, nu stiu ce sa te sfatuiesc cu constipatia ca nu am experienta...Alex se mai constipa cand era bebe din cand in cand, dar rar si atunci foloseam un supozitor sau vb la termometru si se rezolva..la tine vad ca e de durata..Edy e alaptat sau pe formula?

iuliacris, ati scapat de ham? cum a fost?

bebelusi, f frumoase poze! aratati bine cu totii! aveti si strabunica, super!

irina.c, nasoala faza cu mama, dar eu zic ca poate nu a fost cu intentie, daca e racita e mai bine sa nu stea pe langa bebe. Imi inchipui ca totusi ti-ai facut si tu planuri si nu ti-a picat tocmai bine ca nu a venit. E bine ca ai parintii aproape, in caz de urgenta ai la cine apela. Noi de abia dupa ce am ajuns aici, la atata departare de parinti, ne-am dat seama cat de mult conta ajutorul lor...desi nu stateam in acelasi oras, dar ii puteam chema cand aveam nevoie. Atata timp cat sunt sanatosi si nu trebuie sa aveti voi grija de ei, e de apreciat ca va pot ajuta macar cat de putin.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oana_vr spune:

Buna e alaptat la san si doar Vinerea si Sambata noaptea bea un biberon de lapte praf.Si in plus imi ia putin in greutate,saptaman trecuta a luat doar 90g in conditiile in care nu facuse kk de 5 zilenu stiu ce sa mai cred......bolnav nu pare pt ac e vioi se joaca,gangure,rade...ms de sfaturi

Mergi la inceput