Endometrioza ne-a unit in lupta pentru BEBE(46)
Raspunsuri - Pagina 9
ana-alexia spune:
Alexia, bafta la cumparaturi, sa-ti gasesti rochia cea mai potrivita pentru tine! Ce frumos ca vei fi nasa!pentru tine si Natalia Maria!
Ioana sa-ti traiasca finicul crestinat, sa fie sanatos si sa va aduca numai bucurii si voua si parintilor lui!
Alina06st pe prospectul tincturilor ce scrie?
Eu merg pe cure de 3 luni (cand sunt consecventa si constiincioasa, iar pe prospect scrie ca se face cura mai lunga). Am facut cura de vitex fruit 3 luni - ieri l-am oprit; mai am cateva zile si termin guggul, cura tot de 3 luni, apoi fac o pauza (mai mica sau mai mare).
cristy1977 spune:
ana alexia, de la ce firma este guggul-ul pe care il iei? iei guggul simplu sau combinat? am vazut ca exista tot felul de produse care au in combinatie aceasta planta. magiun de toploveni 100% natural? nu contine zahar si nici aditivi? pai abia astept sa-mi cumpar si eu este bun? unde il putem gasi? ... gata am citit pe net, cica este 100% natural. abia astept sa cumpar
alina, nu cred ca fulgii de porumb ne fac rau, stiu ca porumbul este permis in endo, nu stiu insa ce mai contin acesti fulgi pe langa porumb
"After all, tomorrow is another day!"
ana-alexia spune:
Cristy, iau kanchanar guggul - produs in india de wilson drugs & pharmaceuticals, importator unic herba ayurvedica srl; este o combinatie de pulberi de plante.
Uite aici un prospect al lui:
3w_naturaplant_ro/produse/3891/Kanchanar_Guggul.
Magiun am gasit la magazilele Naturalia (gen plafar), dar cred ca poate fi gasit si in alta parte (hipermarket, supermarketuri).
Si eu am papat fulgi de porumb, indeosebi unii bio ( scria pe eticheta), pe care i-am gasit la mega image la pungi mai mari.
bitza20 spune:
Buna dimineata sa aveti o saptamana frumoasa
Crysti...de unde ai luat floricelele, tare mi ar mai trebui si mie cateva fire. Din cate stiu eu petuniile sunt putin cam pretentioase, eu am avut 2 ghivece acum 2 ani si mi-au murit :( ce e drept ca batea soarele direct in ele)
Fetelor ma simt atat de mica voi tineti atatea regimuri, stiti o gramada despre endo, ce pastile sunt bune, ce trebuie de luat....Eu recunosc, nu am tinut niciodata regim, nici nu stiam ca trebuie, pana am intrat aici si am citit discutiile voastre. Dupa celioscopie promit ca ma apuc si eu de regim si tratamente naturiste, pana atunci...aflu de la voi ce trebuie sa iau si imi notez intr-o agenda tot ce trebuie sa fac (nu de alta da sa nu uit pana atunci). Problema majora la mine este ca sunt fff pofticioasa dar si pretentioasa la mancare, nu mananc chiar orice, de ex eu nu am mancat niciodata brocoli, nici nu stiu cum trebuie sa i gatesc, dar invat eu. Trebuie sa le invat si pe mamele mele, daca vor sa ma mai ajute sa nu-mi mai face mancare "interzisa" Va pup pe toate
cristy1977 spune:
bitza, floricele le-am luat de la mr. bricolage, de pe mihai bravu, petuniile nu sunt pretentioase, insa din cate stiu eu nu sunt perene, sau gresesc? regimul si suplimentele le inveti numai citind, asa ca stai linistita in toate exista un inceput
ana-alexia, multumesc de informatii
aditza, pe unde umblii
mada23 spune:
helouuuuuuu
Multumesc tuturor pentru urari
Alexia...sa iti fie de bine nanasha, sa iti traisaca finii, ai sa gasesti tu rochie, totul e sa nu te grabesti, ai timp sa cauti, Natalia o sa fie cea mai frumosa nashica
Lushic.. puturoasele, imi este dor de discutiile nostre
Ioana.. asteptam poze si impresii de la increstinat
Bitza... eu is una dintre cele care s-au cam abatut de la regim ,doar am redus E-urile din alimentatie( cu exceptia dulciurilor) carnea de porc,preparate, sucuri, in rest am papat cam de toate, in schimb tot timpul am luat suplimente, am facut cura de ceaiuri,mi-am curatat organismul prin posturi. Asa ca nu esti singura...
Magditzule... ma bucur ca esti bine, mii de
Ana-alexia, Cristy, Aditza,Alina ...tuturor..
Hera... sunt topita dupa printzesa ta , stii deja, sunteti doua mumoase , sa fiti sanatoase si sa va iubesca tati mult, frumoase pozici
Noi avem emotii pentru maine, ne ducem la morfofetala, speram sa fie bine, sa-mi tineti pumnii.
madutz
miracolul a venit pe stradutza mea
Sf Nectarie si Maicutza Sfanta mi-au binecuvantat pantecul cu un mic ghiocel
asa de optimista am fost
www.pregnancy-layouts.com/style-Binky-Catalina%20Maria.jpg" target="_blank">www.pregnancy-layouts.com/style-Belly-Catalina Maria.jpg" target="_blank">
"Te simti neincrezator, ingrijorat si nu esti sigur pe ce drum s-o apuci? Lasa-L pe Dumnezeu sa te calauzeasca. El cunoaste drumul. "
aditzaC spune:
salutare dragelor
criss....sunt in recuperare am dansat la nunta de ma dor picioarele si am febra musculara , asa ca iarta-ma ti rog ! La nunta a fost fff frumos si m-am distrat de minune , de mult nu am mai fost la o asemenea distractie , in plus restaurantul a fost superb ...dar si meniul pe masura , 100 kk.
Cum ziceam imi revin incet incet ....mi se pare ziua de azi atat de lungaaaa...
Da ...ne chinuim si noi de ceva timp , daca stiam ca am endo m-as fii operat de mult dar asta e , sa speram ca voi fii ok de acum incolo si in curand voi avea parte de o minune . Doamne ajuta la toata lumea !
Astazi ma simt ca si cum ar tb sa imi vina Cm , am asa o presiune , o durere surdina de ovare-mijloc , cu siguranta in curand ma voi trezii cu Cm , sper sa fie fara dureri . Am mai avut si cateva cramputze zilele astea , ma lasa ma ia . M-au durut un pik si sanii ....
Bitza.....toate invatam , stai linistita ca si ei ma uit ca o pisica in calendar cand citesc mesajele fetelor . Ma uimesc de unde stiu atatea tratamente / regimuri pt endo .
Ziceti-mi si mie la ce este bun guggul asta , ce este mai exact , de unde il pot cumpara , cat costa ? Multam
alexia28 tot in iulie sunt si eu nasica .....iar finutza mea va nase prin octombrie , speram sa prindem si botezul pana in postul de Craciun , daca nu atunci vom boteza in ianuarie .
Si eu imi caut rochitza ......am cazut pe spate cand am vazut ce prete au astia la o rochitza mai mumoasa.
Tu pe unde ai fost sa iti cauti ? Cam cum ai vrea sa arate ?
Va pupik pe toate
aditzaC spune:
fetelor calculatorul asta de la munka , al meu , a inebunit definitiv !
in afara faptului ca nu stiu ce are mess-ul nu mai pot trimite fisiere pe el , am reistalat versiunea , am pus alta , degeaba.....acum cand am intrat aici pe forum am vazut ca la subiectul nostrul ultimul mesaj era de la mada la 15:41 ........cand am intrat la pag 9 , ultima , am vauzt ca ultimul mesaj este al meu .......unde este mesajul lui mada ?
nu mai inteleg nimik ...sper ca puteti vedea ce postez
vroiam sa va anunt ca .......astazi a 75-a zi de la ultima injectie mi-a venit CM . Va ziceam ca ma simt a si cum ar venii si iata ca asa a fost . Este deschis la culoare ....nu am avut parte de acele pete maronii cu care debuta cm de obicei !
sunt trista pe o parte ...fericita pe alta parte .......sper sa nu ma tina f mult , pe voi cat v-a tinut prima menstra dupa diph ? Astept ras va rogggg
pupici
cristy1977 spune:
aditza, bine ai revenit de pe meleaguri straine, bucura-te ca ti-a venit, considera ca este un nou start, un nou inceput, o noua sansa, in aproximativ 10 zile o sa fii din nou la ovulatie si atunci sa vezi din nou actiune. la mine cm-ul dupa primul tratament a fost normal, deci dupa cum iti spuneam pregates-te sa intri din nou in cursa ai dureri? este mai bine sau la fel ca de obicei. offf, stau cu sufletul la gura sa vad cum o sa ma simt la primul cm. eu am dureri de burtica specifice rusilor, ma inteapa ovarele, parca ar face duet, cand una cand alta, se iau la intrecere, ma gandesc ca asta este semn clar ca vin uratii...
in rest, astept, astept si iar astept...
aditzaC spune:
buna seara
criss... , cum ziceam si mai sus ma bucur ca mi-a venit Cm si nu am mai stat cu sufletul la gura , ma bucur ca mi-a venit azi si nu sambata ca iti dai seama ca nu ma puteam distra la nunta si in plus poate pateam si altceva , ma bucur ca stiu de existenta lui , sper sa ma tina putin si astept fetele care au mai facut diph sa imi zica cum li s-a intamplat lor
iti mult pt ras ... ma simt exact la ca un cm normal , nu ma doare tare incat sa iau calmante , nu am luat nici un calmant pana acum , mai tare ma doare sanul drept .....ma rog doare si el iti dai seama . Eu sper sa fiu asa in continuare si sa nu inceapa durerile alea insuportabile , in general a doua si a treia zi ma durea ingrozitor . Pana acum mi-a curs fff putin , sa vedem de acum incolo . Da-mi te rog si mie mai multe detalii despre trat de endo , ce iei tu ce ai luat , ce intentionezi sa iei , din pacate eu nu am auzit de multe med de care voi vorbiti si iti dai seama ca sunt interesata sa imi cumpar si eu in speranta ca ma vor ajuta cu nenorocita asta de endo .
Am sa iau '' aceasta zi '' ca un nou inceput si o sa ma gandesc ca luna viitoare va fii altfel ,adika voi primii vesti minunate .
Stiu prin ce dureri treci acum , daca citesti in urma topikul si faci calculul la zile ( tu esti cu 3-4 in urma mea ) ai sa vezi ca si eu acuzam aceleasi dureri , insa eu iti doresc din toata inima sa fie niste dureri specifice unui inceput de sarcina , doamne ajuta !
In rest am o stare de molicune , ma simt slabita putin am sa iau niste calciu si magneziu .Ma doare capul ....am avut si niste greturi si niste ameteli . In privinta regimului ce sa iti zic : urecheaza-ma dar am mai mancat si mananc fainoase , ideea este ca nu stiu dim cu ce sa combin iaurtul .....in fiecare zi numai si numai cu cereale nu pot , si uite asa imi iau ceva '' fainos '' langa sau dupa amiaza rontai ceva . In rest si eu mananc fructe , nu f multe , se zice ca nu este buna deloc combinatia de fructe , adika salata de fructe , ci tb sa mananci un singur fruct , mai ales pt cei care au probleme cu digestia , daca nu va doare nimik considerati-va norocoase si mancati in continuare , eu ziceam ce am citit , ca sunt multe fructe care nu fac bine combinate .
Cum ziceam mananc si eu dar separat , azi am mancat un mar , o para si o jumatate de banana , bineinteles intre mese . Mai mananc : pepene galben , struguri ,kiwi, compoturi de ananas , visine , etc . Din pacate portocalele si grefele imi fac si mai rau dar mai consum din cand in cand grefa . Cel mai mult consum merele ......pe care uneori le combin cu biscuite . Legume mananc dar nu pe toate : morcov , rosii ( cel mai des ) , salata verde , rokua , si de obicei imi fac salate combinate adika : salata verde cu rosii , branza , masline , morcov .....si un ou , rar .....sau rosii cu branza si masline , sau rosii cu masline , depinde cum am . Mananc carne de pui la cuptor / gratar ,peste , stevie , ciorbitze dar fara bors ( pt stomac ) , iaurt , crema de branza , cascaval , branza , mancare gatita dar mai rar , piure , cartofi la cuptor , cand si cand o prajeala ceva ,un mezel , un dulce : o placinta , un pateu , o praji , sau o bucatica de cioco ........nu fumez , nu beau cafea , nu beau alcool , nu beau sucuri acidulate . Ce am scris mai sus cam asta mananc in general , exceptie cele care am precizat cand si cand . Stiu ca tb sa renunt la carnitza de pui , la mezel ( rar ) , la fainoase ( mai des ) si la dulciuri ,si la cartofii prajiti ,dar imi este f greu mai ales ca atunci cand stiu ca nu am voie atunci poftesc rau .