Endometrioza ne-a unit in lupta pentru BEBE(46)
Raspunsuri - Pagina 10
alina06st spune:
Bunaaaaa, nasiti da??? Si eu!!!!! In septembrie pe 12 si abia astept. Eu imi caut model pt rochie, ca o fac la o micuta casa de moda a unei prietene, unde mi-am facut si rochia de mireasa, pe care am adorat-oooooo. Dar nu prea gasesc, ma tot uit pe net, iau la rand marii creatori Pe cea de mireasa am facut-o dupa un model Oscar de la Renta.
Ana alexia, ai dreptate, 3 luni scrie si la tincturi pe prospect. Aruncasem prospectele, dar am cumparat azi una care mi se terminase.
cristy, fulgii mei de porumb mai au niste zahar Exista si varianta fara zahar, dar nu mi-au placut. Acu... cat zahar sa aiba??? N-au cine stie ce, ca nu-s dulci.
Puuup!
beatrice75 spune:
Da, fetele, de maine voi incerca si eu acel supozitor Carpicon. De ce de maine?Pt ca merg la gineco sa-mi vada colul, ufff, ca stiti ca eu am fost si cauterizata asta vara....daca iar imi ia tesut si ma supune coplposcopiei, ufff si ma trimite sa-mi fac testul HPV...si bani multi si discomfort cateva zile. mi-a ieist la analizele de sange bilirubina mare, mi-a zis sa le repet...sunt asa de ocupata cu toate, pe toate planurile!
hionati spune:
neatzaaa
bea, vezi ca supozitarele carpicon se folosesc din ziua 5 pana in ziua 19 si este recomandabil sa incepi in ziua 5 nu mai tarziu si sa le folosesti mai putine zile...
xdidi spune:
hristos a inviat fetelor....
aditac eu n-am facut tratament cu diphe ci cu depo-provera....vreo5 si am avut menstra si in timpul tratamentuluisi acum e foarte aiurea ca nu mai trece , m-am bagat pe fier cu acidfolic si s-a oprit de vreo 2 zile, dar am vaz ca azi dimineata a luat-o iarasi la galop, am avut foarte putin cantitativ insa s-a intin mai mult decat preconizam eu, oricum maine merg la doc sa vedem ce se intampla defapt...
mai cu regimul ce sa zic nici eu nu ma numara printre cele care l-au tinut, pt ca imi era foarte foame in timpul tratamentului si la munca, ca la munca manac ce pot aduce de acasa!!am renuntat in schimb la paste , zahar si orez rafinate toate pe care le manac sunt integrale.
va puup pe toate!
didi
aditzaC spune:
xdidi ... iti multumesc pt ras , imi pare tare rau ca nici acum nu ai scapat , oare de ce a durat asa mult ? sa ne spui ce a zis medicul
hionati , eu am folosit supozitoarele si pe timpul trat cu diph deci nu aveam cm si m-am simtit tare bine de la ele , deci nu am folosit din ziua a 5 a si nu mai mult de 5 zile .
criss...ce faci ? cum esti? eu ma simt binisor, cum ziceam si pana acum nu am fost nevoita sa iau calmante , insa am luat azi dim o nospa . Am avut o noapte linistita , am putut dormii si ma bucur , sa vedem cum imi va fii diseara . Fluxul este cam abundent ...dar cred ca este normal sa fie asa .
Sa nu uiti sa imi dai detalii despre medicamente
va pupik pe toate fara exceptie
cristy1977 spune:
buna seara fetelor, ce mai faceti, eu sunt franta dupa o zi intreaga la servicii, offf, am momente cand am senzatia ca nu mai pot, pune stapanire pe mine o oboseala de am senzatia ca nu ma mai ridic, eh, da' ce ma plang eu atat ca probabil ca fiecare dintre noi trecem prin momente din astea.
aditza, ma bucur ca te simti bine si ca nu ai dureri nasoale, eu sunt cat de cat bine, zic eu, cu exceptia durerilor de ovare care nu mai imi dau pace, ma dor ambele la un ison, parca au innebunit, nu ma doare burta cat ma dor ele, este o durere care se lasa pe muschii de la picioare si parca imi amortesc. ce dumnezeu o mai fi si asta... imi aduc aminte ca doctora de medicover mi-a zis ca durerile de ovare in perioada de sfarsit a tratamentului cu diphe sunt normlale, pentru ca ovarele intra in activitate si produc foarte multi foliculi, lucru care provoaca dureri/intepaturi, dar la mine parca se intrec cu masura, parca ar fi o uzina, ehe si iute asa fac eu haz de necaz, pentru ca alte vesti nu am sa va dau, sunt ziua 69 iar ovarele mele parca au innebunit, si acum am muschii de la picioare amortiti de la durerearea care coboara de la dansele. mi-am pus o compresa cu ulei de ricin, am auzit ca ar fi bun in dureri de endo, desi durerile la mine nu sunt de clamante, adica nu sunt atat de rele.... acum stau cumintica in pat... tot ce imi doresc este sa nu fi facut niste chisturi monstri in stilu-mi caracteristic. ziceai sa-ti dau detalii despre medicamente. te referi la guggul? pai am auzit de el intamplator de la un coleg de servicii care voia sa-l ia pentru sotia lui pentru dureri de articulatii. am intrat si eu pe net sa vad ce-i de capul lui si am vazut ca este foarte bun antiinflamator nu numai pentru oase, dar si pentru organele din burtica si imediat mi s-a aprins beculetul. m-am gandit ca ar fi numai bun pentru noi. si apoi am auzit ca si ana-alexia l-a luat...offf, cercetam si noi in speranta ca vom gasi leacul miraculos. te pup
alina, bea, hionati, didi
"After all, tomorrow is another day!"
Ioanatugs spune:
Buna seara fetelor!
Va multumesc frumos pentru urari la toate si fina mea la randul ei va multumeste frumos si va trimite cate un la fiecare
Am avut o zi minunata la botez, iar finutzul desi a plans mai toata ceremonia, a fost un dulce. Se anuntase frig si ploaie, insa cand am plecat de acasa spre biserica, a iesit soarele si a fost chiar frumos. Finutza a avut emotii mari, dar totul a iesit minunat si am avut doua zile memorabile. A doua zi la baita finutzul a ras tot timpul, nu l-a mai deranjat "baita in public" si era oricum la el acasa. Am pus poze de la Biserica si de la restaurant, sper sa va placa!
magdita spune:
Ioana, savurez pozele , de-abia asteptam sa le postezi . Sa va traiasca finutzii, toti trei, si sa ajute Dumnezeu si nasilor sa traiasca aceasta implinire de a deveni parinti cat mai curand .
Madutz, felicitari si aici pentru carucior .
Pup toate fetele, fara exceptii .
Cu siguranta se va intampla minunea !!!
Doamne ajuta tuturor
..."Ce te surprinde cel mai mult la oameni?
Dumnezeu a raspuns:
-Faptul ca se plictisesc de copilarie, se grabesc sa creasca, apoi iarasi tānjesc sa fie copii; ca īsi pierd sanatatea ca sa faca bani si apoi īsi cheltuiesc banii ca sa-si refaca sanatatea; faptul ca se gandesc cu teama la viitor si uita prezentul iar astfel nu traiesc nici prezentul nici viitorul; ca traiesc ca si cum nu ar muri niciodata si mor ca si cum nu ar fi trait.
...ce ai dori ca oamenii sa stie ?
Dumnezeu m-a privit zāmbind si a zis:
-Doar faptul ca sunt aici, intotdeuna"
"Interviu cu Dumnezeu" - Octavian Paler
Anul asta se va intampla din nou, iar atunci va fi perfect!
mada23 spune:
Pup fetele
va anunt ca in burtika am un cuculetz , asa ca o sa fiu mama de "baiet"
Ioana...sa iti traiasca finutzul, ai vazut ca te-ai descurcat?
Aditza... tinem pumnii sa vii cu vestea cea mare cat mai repede
Magditza.. mersic mult pentru tot, chiar daca-i baiat il iubim la fel de mult
multe tuturor
madutz
miracolul a venit pe stradutza mea
Sf Nectarie si Maicutza Sfanta mi-au binecuvantat pantecul cu un mic ghiocel
asa de optimista am fost
www.pregnancy-layouts.com/style-Binky-Catalina%20Maria.jpg" target="_blank">www.pregnancy-layouts.com/style-Belly-Catalina Maria.jpg" target="_blank">
"Te simti neincrezator, ingrijorat si nu esti sigur pe ce drum s-o apuci? Lasa-L pe Dumnezeu sa te calauzeasca. El cunoaste drumul. "
magdita spune:
Ioana, finutul tau e superb, nici nu avea cum altfel, cu asa parinti , dar am ramas socata de cat de mult seamana nepotica ta cu tine. E incredibil . Sa iti traiasca amandoi si sa te bucuri de ei.
Madutz, sigur ca il iubesti la fel de mult iubita mea, doar e al tau, oricare ar fi sexul .
Cu siguranta se va intampla minunea !!!
Doamne ajuta tuturor
..."Ce te surprinde cel mai mult la oameni?
Dumnezeu a raspuns:
-Faptul ca se plictisesc de copilarie, se grabesc sa creasca, apoi iarasi tānjesc sa fie copii; ca īsi pierd sanatatea ca sa faca bani si apoi īsi cheltuiesc banii ca sa-si refaca sanatatea; faptul ca se gandesc cu teama la viitor si uita prezentul iar astfel nu traiesc nici prezentul nici viitorul; ca traiesc ca si cum nu ar muri niciodata si mor ca si cum nu ar fi trait.
...ce ai dori ca oamenii sa stie ?
Dumnezeu m-a privit zāmbind si a zis:
-Doar faptul ca sunt aici, intotdeuna"
"Interviu cu Dumnezeu" - Octavian Paler
Anul asta se va intampla din nou, iar atunci va fi perfect!