Endometrioza ne-a unit in lupta pentru BEBE(46)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns magdita spune:

Ioana, la munte a fost frumos scumpa mea, vreme frumoasa, totul inverzit in diferite nuante , peisaje super, aer curat, gratare la greu , am fost la Pestera Liliecilor, ne-am plimbat prin Bran, ne-am plimbat cu bicicletele , frumos si relaxant. Chiar aveam nevoie de o iesire .
Lucic, felicitari pentru primele lucrusoare ale printesei .
AdizaC, baga tare luna asta si lunile urmatoare, dar fara stres, o zi da, una ba, ca e mai bine asa .
Madutz, Boo, Ralu, Monica9, LilianaFi, Aerlilian si toate fetele nementionate si sa ne auzim cu cele mai bune vesti .

Cu siguranta se va intampla minunea !!!
Doamne ajuta tuturor
..."Ce te surprinde cel mai mult la oameni?
Dumnezeu a raspuns:
-Faptul ca se plictisesc de copilarie, se grabesc sa creasca, apoi iarasi tānjesc sa fie copii; ca īsi pierd sanatatea ca sa faca bani si apoi īsi cheltuiesc banii ca sa-si refaca sanatatea; faptul ca se gandesc cu teama la viitor si uita prezentul iar astfel nu traiesc nici prezentul nici viitorul; ca traiesc ca si cum nu ar muri niciodata si mor ca si cum nu ar fi trait.
...ce ai dori ca oamenii sa stie ?
Dumnezeu m-a privit zāmbind si a zis:
-Doar faptul ca sunt aici, intotdeuna"
"Interviu cu Dumnezeu" - Octavian Paler
Anul asta se va intampla din nou, iar atunci va fi perfect!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aditzaC spune:

salutare
magditza ...ma bucur ca te-ai relaxat ! Nu am mai prestat nimik de cand a trecut cm ca am fost asa de obositit si stresati si nu vom scapa in curand de acest stre ....avem niste tb de rezolvat care necesita timp , munka si nervi . Speram sa trecem cu bine peste ....asa ca in nici un caz nu vom putea sa bagam mare o zi da si una nu ....seara suntem rupti ! Nici sa vb nu mai putem
MS pt sfat .....ce o vrea D-zeu !
CRiss......ce faci ? i miss you ...... , da un semn

va pupik pe toate ...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Hera25 spune:

Lucia mai citesc din cand in cand si pe la endo. Imi aduc aminte de vremurile de demult si pt a vedea ce mai fac vechile mele prietene de suferinta. Si ma bucura mult vestile bune. Ma bucur ca esti bine si ai sa vezi ca si fetitele sunt f frumoase si intradevar vei gasi mai multe hainute de fetite prin magazine.
Lorena mea creste, e f vesela, cuminte, face progrese pe zi ce trece. Acum sta in fundulet, bea apa cu cescuta, caci biberonul nu-l accepta.Dehh dc e invatata cu tzatza. Biberonul, plastic nu e bun.beeehhh. Trece timpul vazand cu ochii, Nici nu stiu cand au trecut 6 luni. Iti doresc o sarcina usoara in continuare.

Crisis felicitari pt bebelina voastra.Intradevar seamana cu sotul tau. Sa fie sanatoasa si sa va bucure toata viata.

Mada sa creasca bebelul tau mare si frumos si sanatos.

Ralu_t oau ce baiat mare ai. Si ce poze frumoase. Sa-ti traiasca.

Citat:
citat din mesajul lui lucialu

Hera nu stiu daca mai intri pe aici,ca raspund intarziat.Sunt foarte multumita ca voi avea un copil,sunt fericita de fapt.Nu mi-am dorit si nu-mi doresc decat un copil sanatos-acuma ca e fetitza si pot sa ma destrabaez mai tare in magazine....Voi ce faceti?Pupa ta ce face?

"and the song became love and love became the egg" (Happy Feet)
my little sunshine

Fericita mamica de Lorena Elena 07.11.2008
Zana mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns xdidi spune:

salutare fetele, inca nimic, adik cm , doar niste scurgeri care asa cum au aparut asa au si disparut.....inca mai astept,iar aditac in legatura cu parul mie mi s-a rarit in timpul tartamentului imi cresteau cate un fir doua, dap ne manifestam ciudat si fiecare in felul ei de la tratment.
va puuuup

didi

Mergi la inceput

Hera25.... sa iti traiasca minunea este dulce rau !!!! Sa fie sanatoasa si sa creasca mare si frumoasa .......f bine ca nu mai vrea biberonul , doar este fetita mare .... Tu ai/ avut endometrioza ?
xdidi ....asa este difera de la org la org ...

Mergi la inceput

hera....sunt de fetita ta ! Nu ma mai satur sa o privesc .
Tu cati ani ai ?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irinukk spune:

buna fetelor
sunt relativ noua printre voi....
si am o poveste....
pe 24.04.2009 am fost operata laparoscopic in urma careia mi s-a descoperit endometrioza!!!!!!
domnul dr. tutunaru care m-a operat mi-a spus ca am 2 variante: diphereline sau sa intru intr-un program gratuit pt tratarea endometriozei
acum sunt in dilema....nu prea stiu mare lucru despre acest program.....
daca ma poate ajuta cineva cu informatii....adica fete care au facut acest tip de tratament va multumesc anticipat
nu stiu ce e mai bine sa fac...diphereline sau sa intru in acest program care se pare ca ar fi gratuit...
va pup
si multa bafta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Hera25 spune:

Merci mult pt aprecieri. Am 28 ani. De ce?
Da am avut endometrioza. Ca sa-l citez pe doct meu am fost "plina". Am facut si eu 3 luni injectiile cu Diphereline. Si mi-a venit primul CM, iar apoi cu voia Bunului Dumnezeu nu a mai venit. Mi-a dat o minune, o zana de fetita, pe care o iubesc din tot sufletul.

Citat:
citat din mesajul lui aditzaC

hera....sunt de fetita ta ! Nu ma mai satur sa o privesc .
Tu cati ani ai ?

Fericita mamica de Lorena Elena 07.11.2008
Zana mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aerlilian spune:

O sa ma puteti ierta pentru lunga absenta?Mi-e si jena sa mai intru...Nu am noutati,sunt depresiva...Chiar nu am ce spune despre mine...Am fost plecata in concediu,v-am pus cateva pozici si...atat!Dar am vazut pozele lui Cris si nu ma pot abtine...E minunat draga mea,e minunat ce ati facut...Sigur ca si amanuntele ar fi o mare bucurie...Sa va aduca acest copil toata fericirea din lume si sa fie sanatoasa!As fi in strae sa pun pariu ca in scurt timp ramai gravi natural.Si stii ce spun,nu?
Ralu ,ca de obicei,sunt cazuta in freza dupa pozele lui Tudor...Ma topeste copilul asta...Crede-ma,mi se zbarleste pielea cand il privesc si imi dau lacrimile de placere si emotie...
Lucic ,ma bucur din tot sufletul ca esti bine si cumperi frumuseti pentru frumusete...
Ioana,nici eu nu am uitat de ziua ta...Durerea este ca...e al treilea an de cand sarbatoresc alaturi de tine,aici...Si nu avem noutati...
Va pup,va imbratisez,incerc sa stau mai mult cu voi,chiar daca nu am ce va spune...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lucialu spune:

Buona sera,buona sera!
Ioana mai ai dubii ca iti seamana?Hai mai!N-ai ce face.Viata ne duce pe fiecare unde ne e dat sa traim.Lasa ca nu sunt departe de voi,daca stateau in TM ce faceati?Ai pe baietii tai cu tine,pe finelu' mic
Magdi,Aditza multumim frumos!
Magdi ah ce amintiri frumoase am si eu de la Bran!Superba zona!Ma bucur ca a fost frumoas si bine!
Hera mmmm ce bubulina ai tu acolo!Frumoaselor! Sa creasca mare,sa fie santoasa si fericita! Inca o data permiteti sa ma explicvrem BB nu conteaza ce culoare-eu ca o denaturata am "simtit"-din parti???ca e baiat.La fetite aveam o mica teama sa nu ma mosteneasca cu balaurul asta de endo,,dar cu okiul imi faceau mereu fetitele mai tare.Bine recunosc:si hainutzele si jucarelele si toate accesoriile destinate fetitzelor din magazine ma faceau sa visez mai binePana la urma am cazut in adoratie pt toti BBeii de orice culoare.Uita-te si tu ce dulcetiuri avem la noi la subiect!
Aditza suntem mai multicele din pacate pe aici.Ne pauzam cu randul,cand ne vine randul la BBici se pare,dar ai sa vezi ca in printip am reusit sa ne imprietenim si sa ne simtim bine si intelese.Mi-e ciuda ca efectiv nu mai pot sa sed ca altadata, nu ma mai tin balamalele sa va fiu si eu aproape vizibil.
Aerlilian ma bucur ca ai mai dat pe aici bagabond mic ce esti!Sper ca v-ati simtit bine la Paris.Dupa zambetele vizualizate asa tre sa fie.Nu-ti pierde increderea.Nu lasa loc de butoias!N-avem ce face,toate tre sa avem rabdare.Si la fiecare ne vine randul sa nu te indoiesti!
Didi ma bucur ca te simt optimista.Hai sa vedem ce se intampla cu rusnacii tai
Madutz gravidutz cu Albastrel mic si dulcic va pupam!
Va pupam pe toate!Mai intru zilele astea sper daca tati se tine de cuvant sa pot pune si eu ceva
KISSES

"and the song became love and love became the egg" (Happy Feet)
my little sunshine

Mergi la inceput