Endometrioza ne-a unit in lupta pentru BEBE(46)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns coca1978 spune:

LIAeu am facut 2 laparoscopii in decurs de 2 ani in urma carora am facut tratament cu dipherelin 3 fiole .Reactiile au diferit foarte mult ,la ambele dupa cateva zile de la prima fiola am avut sangerari vreo 2 sau 3 zile dupa care am intrat in menopauza totala fara alte sangerari .La primul tratament nu am avut mai nimic in afara de un pic de bufeuri si menstra a revenit la 32 de zile La al doilea tratament am avut bufeuri la greu nu dormeam noaptea din cauza asta imi era rau dureri de cap depresiva vagin uscat si multe altele si menstra a revenit la 72 de zile .CONCLUZIA , depinde cum reactioneaza organismul .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns beatrice75 spune:

Doamne, mi-e cumplit de frica de operatie, dar mai ales de ce va urma dupa....bufeuri, depresii, vagin uscat, etc, afectarea vietii personale si de cuplu, apoi si mai frica cand stresul ca voi vedea cum se scurg lunile si tot nu raman, luarea in calcul a FIV-ului si calavar dupa calvar..........

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mada23 spune:

Crisis81... ce ma bucurrrrrrrrrrrrrrrrr sa va traiasca printzesa, Doamne ce dulcica e sa fie sanatoasa si sa va aduca numai bucurii, chiar intrebam in paginile trecute de voi , simteam eu ca ne pregatesti ceva , ce mult ma bucur , sunteti niste parinti minunati, nu conteaza calea pe care a ajuns minunea la voi, e copilul vostru, nimic nu e intamplator, DD nu doarme, bravo pentru ce ati facut,, ma inclin in fata voastra
multi pupici de la noi

madutz

miracolul a venit pe stradutza mea grasunu'

Sf Nectarie si Maicutza Sfanta mi-au binecuvantat pantecul cu un mic ghiocel
asa de optimista am fost
www.pregnancy-layouts.com/style-Binky-Catalina%20Maria.jpg" target="_blank">www.pregnancy-layouts.com/style-Belly-Catalina Maria.jpg" target="_blank">

"Te simti neincrezator, ingrijorat si nu esti sigur pe ce drum s-o apuci? Lasa-L pe Dumnezeu sa te calauzeasca. El cunoaste drumul. "

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns magdita spune:

Buna iubitele,

Crisis, sa va traiasca fetita, sa fie sanatoasa si sa va bucurati de acest dar minunat. Eu vazusem pozele de joi, am intrat la subiectul vostru si ti-am vazut semnatura, bineinteles ca eram foarte curioasa sa va vad minunea. Sa va traiasca ! Felicitari din tot sufletul !
Madutz grasunul .
Ioana, La Multi Ani iubita, sa fii sanatoasa in primul rand si sa primesti in dar un bebe sanatos si frumos ca voi .
Alexutza, Ralu, Cristy, AdizaC si toate fetele nementionate si o saptamana frumoasa.

Cu siguranta se va intampla minunea !!!
Doamne ajuta tuturor
..."Ce te surprinde cel mai mult la oameni?
Dumnezeu a raspuns:
-Faptul ca se plictisesc de copilarie, se grabesc sa creasca, apoi iarasi tānjesc sa fie copii; ca īsi pierd sanatatea ca sa faca bani si apoi īsi cheltuiesc banii ca sa-si refaca sanatatea; faptul ca se gandesc cu teama la viitor si uita prezentul iar astfel nu traiesc nici prezentul nici viitorul; ca traiesc ca si cum nu ar muri niciodata si mor ca si cum nu ar fi trait.
...ce ai dori ca oamenii sa stie ?
Dumnezeu m-a privit zāmbind si a zis:
-Doar faptul ca sunt aici, intotdeuna"
"Interviu cu Dumnezeu" - Octavian Paler
Anul asta se va intampla din nou, iar atunci va fi perfect!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lucialu spune:

EEeeeiiiiiii ce de vesti bune!
Crisis este o MINUNE puiutza voastra!Si daca imi permiti seamana la falcute,nas,zona guritzei cu sosul tauSa va traiasca!Ce mica e mai!(-oau asta ma asteapta si pe mine,nu ti-e frica sa "o manevrezi"?ca pe mine ma ia cu transpiratii numa cand ma uit la bodyurile de newborn )Dar foarte atenta,face ochisorii maaaari sa vada tot-e foarte atenta la tot pt varsta mica pe care o are,precoce BBluna taClar aveti copil desteptMa bucur mult de tot pt voi!Sa fiti sanatosi si fericiti multi multi ani de acum inainte!
Maduta ai un cuculetz!Felicitari iubita!Ei nu se potrivi cu tot visul,dar bine ca se brodi prima parte si a venit minunea, e la burtica si sa fie sanatoasa ca stiu sigur ca va bucurati indiferent de culoare.
Ioana felicitari pt botezul reusit al finutului!Sa-i fie de bine si sa fie sanatos!Superbe poze,superbe perechi!Si da,Magdi are dreptate:nepotica ta seamana foarte bine cu tineO sa faca multa inimioare sa-i suspine pe sub ferestre
Hera nu stiu daca mai intri pe aici,ca raspund intarziat.Sunt foarte multumita ca voi avea un copil,sunt fericita de fapt.Nu mi-am dorit si nu-mi doresc decat un copil sanatos-acuma ca e fetitza si pot sa ma destrabaez mai tare in magazine....Voi ce faceti?Pupa ta ce face?
Ralu ai un baietel sa-l papi nu alta,frumoooozMi-e tare drag Tudorica al tau,tzucu-i eu ochisorii aia mari!
Cristy felicitari pt revenirea rusilor!Hai ca de aici ai drum liber,tine de ceea ce ai obtinut,sa nu racesti si alte chestii si iti doresc sa fii cu ochisori la purtator cat mai repede!
Eu ma pauzez in continuare.Am luat cateva lucrusoare pt BBita si nu ne vine sa credem ca in dulapurile cu tzoale sunt hainutze care nu sunt ale noastreTati i-a ales personal o pereche de sosete cu urechisi a supervizat restul lucrurilor achizitionate
Alexia,,Magdi,Ana-Alexia,Lilisor,Fire,Aditza,Beatrice,tuturor multi pupici iar fetelor noi Bun Venit-sa va faceti prietene noi si sa gasiti info folositoare!
KISSES

"and the song became love and love became the egg" (Happy Feet)
my little sunshine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioanatugs spune:

Buna fete dragi,
Magdita multumesc iubita de urari, insa inca nu e ziua mea, va fi peste cateva zile. Cred ca ai vrut sa fii prima care ma felicita, nu-i asa? Cum te-ai distrat la munte, nu ne povestesti?
Lucialu multumesc frumos! Chiar seamana nepotica, deci nu mi se pare mie si la toata lumea?! E o dulcica si i-mi pare asa de rau ca e asa de departe de mine si o vad doar la sarbatori... Pauzare placuta si sa nu ne uiti!
Mada23 ce-ti mai face flacaul??

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns coletutza spune:

Citat:
citat din mesajul lui beatrice75

Doamne, mi-e cumplit de frica de operatie, dar mai ales de ce va urma dupa....bufeuri, depresii, vagin uscat, etc, afectarea vietii personale si de cuplu, apoi si mai frica cand stresul ca voi vedea cum se scurg lunile si tot nu raman, luarea in calcul a FIV-ului si calavar dupa calvar..........

beatrice, nu fii asa de panicoasa...operatia e floare la ureche, crede-ma, si eu sunt panicoasa, eu am plans toata ziua dinaintea operatiei, imi plangeam de mila, de fapt, insa am iesit de la reanimare razand...nu ma durea nimic, absolut nimic; singura grija a mea era sa nu ma lovesc la operatie...nu doare nimic,nimic, e numai grija zonei cu taieturi.
iar despre injectiile cu diphereline...e neplacut sa te apuce caldurile...dar cam atat, si nu e ceva insuportabil...crede-ma.
in plus, perioada asta de la care te astepti sa treaca pana la aparitia urmatoarei menstruatii face foarte bine la capshor...nu mai stai conectata....ca o obsesie...la gandul cu bebe; asta face foarte bine.
fii curajoasa, ca nu e nimic grav in asta, si daca vei gandi pozitiv...sau macar incearca nu mai pui raul inainte....sa vezi ca dupa ce trece totul, o sa razi singura de tine, de ce monstruozitate credeai ca o sa traiesti.
vom invinge!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns xdidi spune:

saluatre dragelor, ai e ziua cea mare in care trebuie sa apara ,iarasi, cm.....ar fi 29 de zile de la inceperea celuilalt, daca nu apare .....luam un test......iar 2 liniutze ar fi cam imposibile dat fiind faptul ca am avut dor cateva zile de liniste intre cm-uri....va puup si felicitari proapstelor mamici:D superba micutza:) ma binedispun pozele cu bebei sa mai puneti va poooop

didi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aditzaC spune:

salutare fetelor
lia_2009....injectiile nu sunt dureroase , nimik spectaculos in afara faptului ca este o intepatura . In leg cu bufeurile ....ce sa zic , acum ca am terminat tratamentul si nu mai am parte de ele iti spun ca nu sunt chiar asa de tragice , insa ....Nu sunt convinsa in totalitate de acest lucru . Mie mi-a fost destul de greut sa ma obisnuiesc cu starile alea , cel mai rau a fost cand aveam dureri puternice de cap .
Reactiile tratamentului la mine au fost : uscaciunea vaginului , dureri de cap , bufeuri , insomnii , frisoane , ameteli , oboseala , somnolenta . Nu am avut sangerari in timpul tratamentului , iar menstruatia a venit la 75 zile dupa ultima injectie . Am avut un cm normal fara dureri , fara calmante si care a durat mai putin decat era inainte de operatie . CONCLUZIA = nu regret ca am facut operatia si nici acest tratament .
Bea .....nu mai fii asa panicoasa ca nu ai motiv sa fii asa ! Este pur si simplu o operatie , o sa fie totul bine ai sa vezi . Crezi ca daca ai sa stai asa ai sa rezolvi ceva ? NU ....iti va fii mai rau , durerile vor fii mai puternice si doamne fereste sa mai patesti si altceva . Asa ca .... lasa deoparte gandurile acestea negative si gandeste-te la viitorul tau . Pe mine tratamentul cu Diph nu mi-a afectat in nici un fel viata de cuplu , este adevarat ca vaginul fiind uscat este un pik neplacut , dar asta sa fie problmea .
Criss.....pe unde umblii ? Cum esti , cum te simti ? Mie mi-a trecut Cm duminica ...ma simt super! Am mai avut cand si cand o mika intepatura la ovar dar nimik iesit din comun .
Luci ....ma bucur ca ati facut cate achizitii de hainutze mititele
xdidi ....sa te ajute D-zeu sa se lase cu 2 liniutze .

Fetelor .....am observat ceva ....de cand am facut Diph mi-a crescut par si in alte locuri in care cel putin nu era vizibil , voi ati patit asa ? Si pe mana mi se pare mult mai '' accentuat '' decat inainte .
va pupik pe toate

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina06st spune:

fetele! Eu o sa fac silele astea TSH, T3 si T4. M-am interesat unde, ca sa fiu totusi sigura ca nu le fac degeaba si ma costa 120 de lei. Sa vedem cum ies, ca daca e ceva va trebui sa merg tot la Buc la endocrinolog, ca pe la noi nu-s ca lumea. Am facut CA pt endometrioza si a iesit bine de tot in limite. De aceea ma gandesc ca poate totusi n-o fi un stadiu avansta. Sa vedem la operatie. Sper ca daca si analiza a iesit ok, sa nu fie cine stie ce.

Mergi la inceput