Endometrioza ne-a unit in lupta pentru BEBE(46)
Raspunsuri - Pagina 14
alina06st spune:
Crisis a vazut si eu pozele si m-au emotionat. Se vede ca sunteti fericiti! Felicitari si sa fiti sanatosi!
Fetele, va pup pe toate!
cristy1977 spune:
buna seara fetelor, ce mai faceti? vad ca pe aici bate vantul, chiar toata lumea este plecata prin strainatati
noi am petrecut un 1 mai in bucuresti, acasica, doar noi doi, ca doi porumbei, am mancat bine, ne-am odihnit si ne-am plimbat, a fost tare bine, sambata am facut gratar n curte dar ne-a prins ploaia asa ca l-am finalizat la adapostul umbrelei, a fost uniqqq
in rest, eu ma simt bine, cu exceptia faptului ca ma inteapa rau ovarul stang, si stau eu si ma intreb de ce si singura idee care imi vine este ca iar m-am pricopsit cu nelipsitul chist pe ovarul stang, stiu ca o sa ziceti ca am facut o fixatie, dar ce alta cauza ar putea sa aiba intepaturile pe care le am deja de atata timp. azi sunt ziua 73 si astept...
beatrice, alexia, crissis, alina
"After all, tomorrow is another day!"
alina06st spune:
Aaaa, ce frumos ati petrecut cristy. Bravooo! Asta e solutia cred eu, relaxare, ganduri frumoase, optimiste. Da-l incolo de ovar, ca nu cred eu ca de la chist inteapa. Poate ca lucreaza el ceva acolo. Incearca sa alungi gandurile si sa il ignori atunci cand te inteapa.
beatrice75 spune:
Crisis, super pozele!Felicitari!!
Mie azi mi-au venit rusii, cred ca putin mai devreme ca ieri am fost la Breaza sa filmez un spot pt Europarlamentare PDL si a fost cam frigutz, dar nu a plouat ca in Buc...azi am o groaza de lucru pt maine pt la scarbiciu, luni am inpsectie si tre sa fiu SUPER ok, se anunta pt mine o sapt grea, aglomerata.
beatrice75 spune:
a nu se intelege gresit, nu am treaba cu politica si cu niciun partidele!Astept sa apara pozele si la Garanti Bank
cristy1977 spune:
neata fetelor
ce mai faceti? gata, in sfarsit mi-au veni rusii, si doamne ce bine e, ca aveam o stare tare nasoala, de presiune, nervi...si de acum ce-o vrea dumnezeu, alina, asta si vreau sa fac, incerc sa ma relaxez, sper sa-mi si iasa
pup fetele
"After all, tomorrow is another day!"
alina06st spune:
cristy iese cum sa nu. Beatrice ai grija cu frigul, stii ca afecteaza... Fetelor, si eu astept rusii. Ar trebui marti, dar ar fi bine daca ar veni macar o zi mai devreme. Si apoi o sa ma duc la eco si sa ma programez pt laparo. Cu cat se apropie momentul incep emotiile cand ma gandesc. Dar incerc sa nu ma gandesc, vad eu atunci. Pup fetele!
lia_2009 spune:
Buna fetelor, in curand am sa incept injectiile ci diphereline, spuneti-mi e dureros? Am inteles ca se face intramuscular, deci am sa-l fac singura. Voi cum v-ati descurcat? Putina teama ca nu mai vine cm pe perioada tratamentului si apoi am vazut ca sunt cazuri in care la 90 zile a revenit cm. Cum alinati starile din timpul tratamentului? Astept vesti la ce sa ma astept dupa prima injectie.
aditzaC spune:
salutare fetelor ....
criss... ....deci eu ma pregateam sa iti scriu sa nu iti mai faci atatea griji si sa nu te mai gandesti la chistulete deoarece intepaturile si durerile de ovare sunt din cauza faptului ca vor venii rusiii .....si iata ca au venit ! deci ziua 74 ? la mine in 75 .....am avut multe chestii asemanatoare , se pare ca am ras la fel la tratament ; in perioada diph nu avea cum sa se regenereze chistrile . Eu ma simt bine , multam , rusii sunt pe terminate cred ca azi mai am un pik si gata ......deja am o secretie ciocolatie spre cacao cu lapte ........Nu am avut dureri , nu a fost nevoie sa iau calmante ,nu a fost un flux exagerat de mult , m-am simtit super ok , de-ar fii asa de acum incolo ce bine ar fii ! . Sper si la tine sa fie la fel .
Si noi am profitat de zilele acestea : de 1 mai am facut un pik de curatenie , spalat , etc si dupa masa au venit finii si fratele meu , am facut un gratar in curte .. am patit si eu la fel ca tine , am alergat cu gratarul prin curte pt ca incepuse ploaia si a naibii ploaie cand am terminat gratarul de facut s-a oprit si ea . Am stat pana tarziu si ne-am adus aminte de diverse , am ras , am mancat , am baut si ne-am bagat la somnik pe la 2 , sambata pe 2 mai , ne-am trezit mai tarziu , am papat si apoi am fost la noi la teren sa le aratam si finilor unde ne vom face noi casutza noastra , le-a placut f tare incat se gandesc si ei serios sa isi cumpere langa noi un teren . Apoi am plecat la BUZAU la neamurile sotului , unde ne asteptau cu mik si mare pt ca ´´taiau´´ turta nepoatei sotului . Iar gratare , mancare , bautura......si uite asa astazi stam ca doi porumbei in casa si ne odihnim .
In legatura cu alimentatia ....stiu ca ar tb sa mancam numai produse naturale , dar daca stau sa ma gandesc bine ce naiba mai est natural la noi in magazine ? iaurtul ...si ala slab pun pariu ca nu este suta la suta natural , fructele sunt de import si sunt injectate , branza slaba la fel are si ea ceva bagat care nu estea natural , legumele sunt de import - injectate ,puii sunt crescuti in abatoare cu tot felul de concetrate , si uite asa nu mai mancam nimik natural . Eu recunosc ca nu am tinut un regim stric in privinta endometriozei si MA REPET nu pot tine din cauza stomacului si bilei care nu imi dau pace si sunt pe tratament si care imi limiteaza alegerea alimentatiei , daca as tine strict si pt endo ....nu as mai manca nimik . In leg cu tincturile .... la mine a stat invers problema , nu aveam timp suficient sa stau numai la buda .
Incet incet am sa reusesc sa tin regim , sper . Faza nasoala este ca sunt pofticioasa si am anumite alimente la care nu pot sa ma abtin , si acum de ex sotul vrea cartofi prajiti la ceaun cu branza rasa , cu ficatei de pui cu usturoi si salata de varza , pai credeti ca pot sa rezist ????????....vb sotului : o viata am ...eh glumesc , asta e , endometrioza se reface oricum din pacate . Asta nu inseamna ca eu mananc alimente interzise de acum incolo , fac cateva exceptii .Felicitari tuturor fetelor care reusesc sa tina un regim strict.
sper ca v-ati distrat zilele astea , eu mai am si maine o zi de stat acasa .......yupyyyyy !!!
va pupik pe toate