Endometrioza ne-a unit in lupta pentru BEBE(46)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns aditzaC spune:

crisis81.....sa iti traiasca fetita , este mika si dulce ! Fa-ma sa inteleg ceva ai ramas prin Fiv de doua ori dar ai pierdut sarcina si acum ai infiat ? Multam ....
magditza....daca zici tu asa sa fie ......cine stie poate ai guritza aurita
xdidi....ma bucur ca totul este ok , bravo ! Doua liniutze cat mai curand iti doresc

pupici fetelor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioanatugs spune:

Crisis81 sa va traiasca printesa Teodora!!! Ce supriza frumoasa ne-ai facut si ce mult ma bucur pentru voi!!! Am vazut si eu pozele si e o dulce fetita, iar taticul vad ca si-a luat deja atributiile in serios si chiar se pricepe. Sa va traiasca si sa creasca mare si sanatoasa!!
Magdita distractie placuta la munte!!
Ralu_t nu-i nimc, o facem alta data si i-l vom serba cu siguranta si pe bebe Tudor si pe bebe David al lui Amely, care face 2 ani si e tot tauras.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina06st spune:

Va pup fetelor! La multi ani la bebici! Si mini vacanta relaxanta cu spor pentru cine isi doreste! Stiti voi spor la ce... Va pup pe toate!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristy1977 spune:

'neata fetelor, ce mai faceti? ce vreme frumoasa este afara, noi azi iesim la cumparaturi, mergem sa ne cumparam niste hainute
ioana, draga noastra, tu bei ceai de zmeur tot pentru chisturi? tin minte de pe vremea cand faceai inseminari, ca tu ovulai natural in fiecare luna. se simte vreo imbunatatire? te pup si sper din tot sufletul ca "pauza" asta pe care v-ati luat-o sa fie cat mai productiva
aditza, nici eu nu stiu unde bag, de cand ma stiu beau foarte multe lichide, si doctorul meu generalist s-a minunat, pur si simplu nu pot sa stau fara apa, sotul spune ca mai bine m-ar conecta direct la reteaua de apa. si eu am avut ceva probleme cu "iesitul", dar nu cred ca a fost de la tinctura, oricum acum mi-am revenit, am mancat in fiecare dimineata 6-7 prune uscate inmuiate de seara in apa, vreo 4 zile la rand, si s-a rezolvat "problema". din ce am citit,am vazut ca si lactatele ar fi contraindicate in endo, mai putin iaurtul slab natural, dar ma gandesc eu ca daca respectam intru totul regimul endo, ce dumnezeu mai mancam?, cred ca cel mai bine este sa incercam sa mancam cat mai natural. acum ma simt ceva mai bine, ovarele ma dor rar si burtica la fel, astept rusii...oricum nu sunt decat ziua 72, asa ca mai am de asteptat, tu cum mai stai cu rusii? sunt pe trecute? te pup si incearca sa te bucuri la maxim de zilele astea
magdita, iubita, acum cred ca deja sunteti la munte sau in drum spre, doamne ajuta sa aveti vreme frumoasa si sa va relaxati si sa va bucurati de zilele astea pentru ca meritati din plin o pauza. sa dea dumnezeu sa ai gura aurita pentru toate
crisis, sa-ti traiasca minunea, eu te-am urmarit la adoptie si ti-am vazut frumoasa, sa fiti fericiti pentru ca formati o familie tare frumoasa
didi, ralu, alina si toate fetele

"After all, tomorrow is another day!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns beatrice75 spune:

Crisis, eu nu pot vedea pozele!

Mergi la inceput

Draga Cristy si noi mergem la cumparaturi azi!!!Noi nu am plecat nimic, pt ca maine am de filmat un spot....ca unul din hobbyurile mele sunt.....castingurile si asta mi-a reusit!YES

Mergi la inceput

nu am plecat nimic....NICAIERI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina06st spune:

Nici eu nu am plecat nicaieri... e de ajuns ca e al meu sot plecat de 4 luni. Mi-am reimprospatat provizia de tincturi. Incep a treia luna. In sfarsit am gasit si acid folic de 5 mg ca ultima data cand am cautat, n -am gasit decat de 1 mg. Ceaiuri eu beau 1 l pe zi, iar lichide in total, beau zilnic 1,5 - 2 litri. Acum astept "rusii". Ar trebui sa apara pe 5, dar sper sa vina mai devreme. As vrea sa se devanseze putin, ca mi-am luat bilete la mare in august, incepand cu 1 . Asta ar insemna ca plec exact in plina revolutie a rusilor.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crisis81 spune:

Citat:
citat din mesajul lui beatrice75

Crisis, eu nu pot vedea pozele!

Apasa AICI! Sper sa le poti vedea acum.

Multumim tuturor pentru urari! Intr-adevar dupa multe IA si 3 FIVuri am devenit in sfarsit cea mai fericita mamica din lume. Va doresc tuturor sa fiti la fel sau mai fericite decat mine!

Cris mami de Teodora
"Cele mai importante lucruri in lume au fost realizate de oameni care au continuat sa incerce chiar si cand se parea ca nu mai este nici o speranta." - Dale Carnegie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexia28 spune:

Crisis sa-ti traiasca minunea mica, sa va bucurati de ea, sa fii fericita ca meriti

Ioana, Lucialu, Mada, MAgdita, RAlu, Aditza....va pup pe toate dragutelor

www.flickr.com/photos/10210052@N04//" target="_blank">Alexia de Natalia Maria 20.02.2008

prietene DC .

Mergi la inceput