Endometrioza ne-a unit in lupta pentru BEBE(46)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns beatrice75 spune:

Mai Cristy, ia zi-mi si mie doctora care ti-a prescris toate acele naturiste....Doamne, cum poti bea asa de multa apa?mi-as dori si eu, dar mi se pare imposibila. Mai fetelor, cand citesc cate sacrificii faceti voi, cu regimul,sport etc, eu chiar nu-s ca voi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns beatrice75 spune:

"mi se pare imposibil"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioanatugs spune:

Alexia28 multumim de aprecieri, iubita! Sa inteleg ca Natalia vorbeste deja, e fetita mareeee si abia astept s-o vad!!!Pup si eu pe mami si pe printesa Nati!
alina06st multumim frumos!
Cristy1977 si eu iau Omega3, Beviplex(un complex de B-uri), acid folic 5mg si beau ceai de Zmeur, pentru ca tinctura nu o pot bea. Sa stii ca nici eu nu pot renunta la lactate, sunt preferatele mele!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aditzaC spune:

buna dimineatza dragelor
ce faceti ? cum va simtiti astazi ?
ioana ....baiat mare finutzul tau , nu gluma ! mare si frumos rau ....daca l-as avea langa mine m-as infige in pulpanele lui .
criss.... 3-4 l de lichide pe zi???? unde bagi atata? super tare ...felicitari , si eu ar tb sa beau , oricum am trecut la '' performanta '' de a bea aproape 1.5-2 l pe zi ,asta dupa ce mie imi era suficient 1-2 cani pe zi , deci cu siguranta va trece mult timp pana sa ajung sa beau 3-4 litri . Am notat suplimentele tale .....am luat si eu omega 3 , dar nu mai iau de vreo luna si ceva , pauza nu faci ? cum le iei ? Tinctura de zmeur am luat si eu s nu stiu de ce , in perioada aia facusem o dereglare in ce priveste '' iesitul afara '' si am zis ca este de la ea si nu am mai luat , ai avut probleme de genul ? Si eu beau ceaiuri , cei drept in ultima perioada nu am mai servit , in rest apa plata . Nu pot renunta nici eu la produsele lactate , dar ce ele fac asa rau in endo ? Iaurtul si branza sunt viata mea . SI eu am inlocuit de mult zaharul cu mierea , dar doctora mi-a zis ca ceaiul sa il beau cu o lingurita de zahar ma ajuta la tranzit . Chiar stateam si ma gandeam si am mai zis-o .......eu am diskinezie biliara si o gastrita pt care iau tratament si tin un regim , nu fff strict , dar ma rog cat de cat , daca as renunta la multe alimente care pe cealalta parte imi fac rau in endo ..............chiar nu stiu ce as mai putea consuma . OFFFF ........toate bubele rele in ....bipul .....babei mele .
O sa incerc si eu tinctura de valeriana .......dar apoi poti sa te mai trezesti ? te pupik draga mea , ma bucur tare mult ca vei avea si tu parte de o mini vacanta sa te bucuri la maxim de ea . In rest ovarele ti-au dat pace?
Beatrice ...incet incet vei putea respecta si tu cate putin din fiecare , ziceai ca noi stim multe si tu nimik , ei bine nu e chiar asa , toate invatam si ne documentam , dupa cum vezi nici eu nu sunt la curent cu multe . In rest ce faci cum te simti ?
Alina ....super ca vei fii si tu nasica , in privinta rochitei te poti considera norocoasa , eu caut si nu gasesc nimik , ei bine am gasit dar sunt f scumpe ........nu mi le pot permite in conditiile in care anul asta mi-a pus capac si toate s-au adunat ! Speram sa iesim cu bine din toate .
Alexia , Bitza , Xdidi , Lucia,Mada , Magditzu .....si restul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns magdita spune:

Ioana, nu ti se pare, iti seamana fff mult nepotica , frumoasa ca matushica . Sa va traiasca sanatoasa !
Alexutza, a crescut Nati, daca si vorbeste ...
sa te tii !
AditzaC, sunt cu ochii pe tine, sunt sigura ca in curand vei veni cu vestea cea mare.
Cristy, la fel si in privinta ta, lunile astea vei veni cu II . Vedeti ca le cam nimeresc in ultimul timp, lui Madutz i-am zis ca are baiat si asa a fost . Deci... fiti pe faza .
Lucic, ce mai faci, cum te mai simti ?
Ralu, Boo, sunteti cam scumpe la vedere, baietii va tin in priza, hm?

Pup toate fetele si sa aveti o minivacanta de 1 Mai relaxanta .

Cu siguranta se va intampla minunea !!!
Doamne ajuta tuturor
..."Ce te surprinde cel mai mult la oameni?
Dumnezeu a raspuns:
-Faptul ca se plictisesc de copilarie, se grabesc sa creasca, apoi iarasi tānjesc sa fie copii; ca īsi pierd sanatatea ca sa faca bani si apoi īsi cheltuiesc banii ca sa-si refaca sanatatea; faptul ca se gandesc cu teama la viitor si uita prezentul iar astfel nu traiesc nici prezentul nici viitorul; ca traiesc ca si cum nu ar muri niciodata si mor ca si cum nu ar fi trait.
...ce ai dori ca oamenii sa stie ?
Dumnezeu m-a privit zāmbind si a zis:
-Doar faptul ca sunt aici, intotdeuna"
"Interviu cu Dumnezeu" - Octavian Paler
Anul asta se va intampla din nou, iar atunci va fi perfect!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aditzaC spune:

magditza...darar domnul sa fie asa ! Ce bine mi-ar parea sa le nimeresti si la noi .
Si pe tine vreau sa te vad cat de curand cu burica ....sunt sigura ca vei reusii cat de curand .

Doamne ajuta la toata lumea !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns magdita spune:

AditzaC, luna mai v-o las voua, eu am programata luna iunie pentru bebe . Glumesc fireste, dar poate se prinde gluma .

Doamne ajuta tuturor, sa auzim numai vesti bune !

Cu siguranta se va intampla minunea !!!
Doamne ajuta tuturor
..."Ce te surprinde cel mai mult la oameni?
Dumnezeu a raspuns:
-Faptul ca se plictisesc de copilarie, se grabesc sa creasca, apoi iarasi tānjesc sa fie copii; ca īsi pierd sanatatea ca sa faca bani si apoi īsi cheltuiesc banii ca sa-si refaca sanatatea; faptul ca se gandesc cu teama la viitor si uita prezentul iar astfel nu traiesc nici prezentul nici viitorul; ca traiesc ca si cum nu ar muri niciodata si mor ca si cum nu ar fi trait.
...ce ai dori ca oamenii sa stie ?
Dumnezeu m-a privit zāmbind si a zis:
-Doar faptul ca sunt aici, intotdeuna"
"Interviu cu Dumnezeu" - Octavian Paler
Anul asta se va intampla din nou, iar atunci va fi perfect!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crisis81 spune:

Citat:
citat din mesajul lui mada23
Crisis81 a reusit sa ramana gravi de 2 ori cu FIV numai ca a fost o barza depravata si alcoolica si a dus bebeul in alta parte. acum sunt pe urmele berzei, speram sa-l gaseasca pe bebe cat de curand si sa fie in sfarsit o familie fericita!

Urmarind barza depravata si alcoolica mi-am gasit fetita care, coincidenta sau nu, avea DPN apropiat cu cel pe care l-am avut eu la ultimul FIV.
Vedeti poze cu minunea mea la semnatura.

Cris mami de Teodora
"Cele mai importante lucruri in lume au fost realizate de oameni care au continuat sa incerce chiar si cand se parea ca nu mai este nici o speranta." - Dale Carnegie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns xdidi spune:

salutare fetele, am fost la doc si totul e bine, a reusit doc sa recolteze pt paptest , rana de pe col s-a facut mai bine si nu mai necesita tratament sau cauterizare si de azi iau acid folic si primele 10 zile din luna vit e forte, deci poate veni un bebe , e totul ok.....oricum mai trebuie sa slabes vreo 5 kg asa a spus si doc, iar menstra e normala sa fie asa multa pt ca asa am raspuns eu la tratament.........daca o sa am 2 liniutze in lunile urmatoare va anunt(speram sa fie si acest forum sa fie de intalnire a mamicilor:D)
Va pupacesc si spor la toata lumea la liniute, cate 2 si roz......

didi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralu_t spune:

crissis ....de fericire, da?
sa va traiasca, sa fie fericita, sanatoasa...ma bucur mult pentru norocul care l-ati avut sa luati un bebe asa mic mic, o sa te bazai la cap mai tarziu sa-mi dai si mie ponturi pe PM, dar sa mai creasca pitica. you've made my day secretoaso, nimic n-ai zis
dragele mele n-am timp sa scriu ca trebuie sa fug acasa la pitic. sunt cu ochii pe voi, va citesc, cu raspunsul mai greu
mada felicitari pt cuculetzsa creasca mare si sanatos!
ioana iubita, multumim de invitatie, noi in we ala avem 2 nunti nu una, asa ca nici nu stiu cum ne vom imparti. pe tudor il vom serba in familie pe 9. imi pare rau ca nici de data asta nu ne iese sa ne vedem de ziua ta dar ne vedem cu siguranta alta data luna asta si bem in cinstea ta si a lui tudorica
va mai pun niste pozici cu baiatul meu
http://entertainment.webshots.com/album/571579680bgXcsk

ralu- de bebe albastru
tudor 15.05.2008
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=72e131407d80530203c592" target="_blank">montaj tudor
i believe in miracles...povestea noastra

Mergi la inceput