Endometrioza ne-a unit in lupta pentru BEBE(46)
Raspunsuri - Pagina 11
cristy1977 spune:
hello, fetele, intru si eu sa va scriu putin de la servici
mada, felicitari pentru flacau, ce dragut, imi inchipui ce sentimente minunate trebuie sa traiti
mie azi, maine trebuie sa-mi vina uratii asa ca functionez la sfert de capacitate, ma simt super obosita si adormita si am starea aceea nasoala de pm. azi noapte m-a durut cam nasol ovarul stang... cam atat, vorba sotului: abia astept sa vina rusii ca sa treaca
va pup pe toate si va urez o zi plina de vesti bune
"After all, tomorrow is another day!"
aditzaC spune:
salutare fetele
criss.....cum iti ziceam : cand citesc postarile tale parca ma vad pe mine mine , exact asa ma simteam si eu ....deci eu cred ca in curand vor venii rusii si la tine , cu toate ce eu tot astept vestea cea mare de la tine . In legatura cu medicamentele ....nu ma refeream numai la guggul ci la toate medicametele pe care le iei , le-ai luat si sunt bune pt endo si dureri , ti-am dat tema , vezi ?
eu sunt ok .....chiar neaspteptat de ok ! nu am dureri insuportabile, ma simt ok , ma rog tinand cont de situatie .....fluxul este cam abundent dar nah mi se pare normal sa fie asa .....stau cu teama sa nu patesc ceva , si fug des la toilet , nu de alta dar nu as vrea sa imi fac vreo surpriza neplacuta . Si eu am o stare de oboseala / somnolenta insa noaptea dorm destul de bine si ma bucur .
Abia astept sa ma apuc de tb
Ioana inca o data iti zic sa iti traiasca finutzul , ma bucur ca ati avut parte de niste zile frumoase si totul a iesit asa cum v-ati dorit ! Vreau sa vad si eu pozele ......unde le vad ?
magdita........cum te simti ?
Mada .....super tare ....deci ai vazut '' un cuculet '' ........sa fiti sanatosi amandoi , sarcian usoara in continuare si un bebel super sanatos si frumos
Luci ....ce faci ?cum esti ?
Fetelor va rog sa imi spuneti si mie : dupa diph cand a venit Cm cat v-a tinut ?
Multam
beatrice, hionati, bitza, xdidi, si restul
magdita spune:
AditzaC, ma simt binisor, imi ocup timpul cu diverse ca sa uit si sa nu ma mai gandesc. Maine seara plecam la munte si ne intoarcem duminica. De-abia astept iesirea asta, ca avem nevoie de o schimbare de peisaj si de putina relaxare.
Pozele Ioanei le vezi daca dai click pe maimutoiul fotograf de la mesajul ei. Enjoy !
Cu siguranta se va intampla minunea !!!
Doamne ajuta tuturor
..."Ce te surprinde cel mai mult la oameni?
Dumnezeu a raspuns:
-Faptul ca se plictisesc de copilarie, se grabesc sa creasca, apoi iarasi tānjesc sa fie copii; ca īsi pierd sanatatea ca sa faca bani si apoi īsi cheltuiesc banii ca sa-si refaca sanatatea; faptul ca se gandesc cu teama la viitor si uita prezentul iar astfel nu traiesc nici prezentul nici viitorul; ca traiesc ca si cum nu ar muri niciodata si mor ca si cum nu ar fi trait.
...ce ai dori ca oamenii sa stie ?
Dumnezeu m-a privit zāmbind si a zis:
-Doar faptul ca sunt aici, intotdeuna"
"Interviu cu Dumnezeu" - Octavian Paler
Anul asta se va intampla din nou, iar atunci va fi perfect!
aditzaC spune:
magditza ... ma bucur ca esti cat de cat ok si sper ca aceasta iesire sa iti prinda bine si sa va distrati la maxim
si eu am un week plin .....vineri pe acasa cu una cu alta , sambata merg la buzau , participam la o '' rupere '' de turta , duminica iesim la iarba verde ( poate un peste pt baieti ) iar luni cu tb prin oras ( mi-am luat o zi de co luni ) .
Cam asta este programul meu pt week !
Am sa intru sa vad pozele ....multam
aditzaC spune:
Ioana ....vaiiiii ce finutz mumos !!! imi place ...arata ff bine , cate luni are ?
Nepotica este de asemenea fff frumoasa si seamana cu tine
Ioanatugs spune:
Magdita multumesc frumos de urari iubita! Deci nu mi se pare mie, chiar seamana putin cu mine nu?? Si eu ma uitam la ea si nu-mi venea sa cred, cum poate sa semene nepotica cu mine mai mult decat cu fratele meu. Distractie placuta la munte iubita!
AditzaC multumesc frumos!Finutzul a facut de curand 4 luni si se crede baiat mare, de era sa-mi sara din mana la baita de a doua zi.
Mada23 felicitari pentru baietel, sa va traiasca si sa creasca mare!
Fireyes mersic iubita! Ce-o fi, sanatos sa fie, nu-i asa?
cristy1977 spune:
buna seara, fetelor, ce mai faceti? v-ati retras pe la casi
aditza, suplimentele pe care le iua eu sunt urmatoarele: omega 3 impotriva inflamatiilor, tinctura de muguri de zmeur si coacaz negru pentru chisturi, silimarina pentru ficatel, tratament homeopat pentru reglare hormonala si cam atat parca, e suficient, nu?, beau multe lichide (3-4 litri pe zi): ceai verde, apa plata, ceaiuri diverse naturale, sucuri naturale de fructe, consum foarte multe fructe si legume, la lactate nu am reusit sa renunt si nici nu intentionez pentru ca probabil as lesina de foame, incerc sa pap cat mai putine produse care contin gluen, evit zaharul cat pot de mult, pe care l-am inlocuit cu miere naturala. aseara am luat 30 picaturi de tinctura de valeriana cu apa si am dormit ca un pui, am auzit ca ar fi indicata in endo, cat de bine face nu stiu, dar va garantez ca dormiti neintoarse. si eu mi-am luat liber luni, asa ca voi avea o mini vacanta, abia astept, ma simt f. obosita si vreau sa incerc sa ma odihnesc zilele astea
magdita, super ideea cu muntele, chiar cred ca o sa va prinda bine schimbarea de peisaj
lucia, ca mai fac puturoasele noastre?
va pup dragele mele
"After all, tomorrow is another day!"
alexia28 spune:
Ioanava pup, tare frumoase pozele, ce frumusel rau este bebe Luca ca si mamica lui, de nasica ce sa mai zic frumoasa si zambitoare, ma bucur ca v-ati simtit bine . M-am uitat cu Natalia la pozici si tot imi arata la monitor si-mi zice be-be, be-be.
www.flickr.com/photos/10210052@N04//" target="_blank">Alexia de Natalia Maria 20.02.2008
prietene DC .
alina06st spune:
Buna fetele,
Ioana, frumoase poze! Le-am vazut si eu de aseara. Frumosi copii, frumoasa nasa!
Magdita, relaxare maxima la munte iti doresc! Week-end minunat!
Mada, sa-ti creasca mare... "cuculetul"
Puup pe toate fetele