Copii din 1995-1998(30)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mihaela_s spune:

ANDRADA!!!! Mirela sa-ti traiasca proaspata adolescenta si sa va aduca numai si numai bucurii!

Un we lung si frumos la toata lumea!

vorbe de copil...

Hobby

www.nazdravani.ro/" target="_blank">nazdravanii,Alina

calator de profesie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralualexandrei spune:

La multi ani Andrada sa cresti mare sanatoasa si sa ai parte numai de bucurii!

Andra ,mamica lui Robert , a Mariei si a lui Eduard Ionutz album no1 album no2 albumul no3

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ana68 spune:

La multi ani,Andrada!

Fetelor,va doresc 1 Mai si sfarsit de saptamana cat mai faine,cu distractie si relaxare!
Pupicei la toate!

Ana-Maria,mami deAlex&Luana

Album pi casa

Pi casa nou

Amalgam de ganduri

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns agho spune:

Mirela68, La multi ani fiicei tale si cat mai multe bucurii si impliniri la aceasta varsta frumoasa! Sa petreaca frumos cu colegii, cat si cu voi!

Dragelor, am citit ce-ati scris, nu am elanul necesar ca sa va scriu la fiecare si va rog sa nu va suparati. S-au intamplat si lucruri frumoase, note bune si f bune. Ana va merge si ea la baraj la Cangurul-matematica. Am fost ff bucuroasa de rezultat.
Mai nou ne-a bucurat faptul ca ea si alti colegi de-ai ei au fost premiati la un concurs de desene trimise la un concurs intern. pt copii tocmai in Japonia. O colega de-a ei a luat argint, iar ea si alti 3 colegi au luat bronz. In luna martie au fost expuse lucrarile copiilor premiati la o expozitie in Tokio...Ce sa va spun? Eram celebri si nu stiam. Se intampla si lucruri frumoase.
Pe de alta parte, starea e tensionata cam peste tot, asa ca scuzati lipsa de vitalitate.

Si eu va doresc un we placut, sa vizitati locuri frumoase cele care plecati, sa petreceti frumos cele care v-ati propus, iar oamenilor harnici care nu se pot opri nici macar de 1 Mai, mult spor in treburi si afaceri! Si celor care sufera dupa lucrurile pierdute, mai multa atentie copiilor lor in viitor si sa stiti ca nu sunteti singure!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mhldvrc spune:

la multi ani, Andrada !!! Mirela , sa va traiasca fata si petrecere frumoasa !

si
de si Ajutati-l pe Dan sa mearga din nou!!!(6)TELEDON!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CriPOD spune:

La multi ani, Andrada! Si o adolescenta linistita! mirela68, sa va umple viata numai cu bucurii!

Common sense is not so common...[Voltaire]

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sanca spune:

La Multi ani Andrada!!!!

MiReLa, sa-ti traiasca adolscenta!

Fetelor eu va pupic rapid, ca am lectii de facut. Si saptamana asta parca am avut 3 zile de luni consecutive . . .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Vic spune:

Buna fetelor!

La multi ani Mihaelelor (mihaela_s si mhldvrc) nascute in aprilie, si scuze de intarziere.

La multi ani, Andrada! Mirela, sa-ti traiasca fata si sa va aduca numai bucurii.

Eu am fost tare aglomerata in ultima perioada. Saptamana trecuta am avut sedinta cu parintii la Daniel. In general vesti bune, e cuminte, politicos, face temele la timp si de regula bine, doar ca uneori e mai superficial in analiza cerintelor. La mate o sa-i dea teme speciale dupa ce termina cu un concurs. La stiinte ne povestea profu' de un alt copil, care avea 60% la o lucrare, si eu incepusem sa ma gandesc ce si de ce nu o fi zis nimic Daniel... Ca sa-si dea sotul seama ca Daniel era peun rand mai sus si avea 81%, dupa cum stiam. Cica e loc de ma bine si ca i-ar place profului sa intrebe mai mult. La lucrarea respectiva, numai un alt baiat luase mai mult, 86%, restul erau sub Daniel, si majoritatea mult mai jos. In general e in fruntea clasei, chit ca notele nu sunt numai de 9 si 10.

Pe 12,13 si 14 mai are teste nationale la engleza si mate, cred - dau anii impari in fiecare an, deci anul asta da si Mihai, baiatul meu mai mic. Iar in iunie are Daniel examene si deja e ingrozit de ele.

Cu ce mi-am umplut eu saptamana asta, dupa servici full-time:

Luni am fost parte din audienta la prezentarea unor mici lucrari de cercetare/sondaje de opinie pe diverse teme la scoala la Daniel – lucrari facute in vreo 6 saptamani cap-coada, in grupulete (excursiile in city din luna martie). Noi am participat la tura in care prezenta si Daniel cu grupul lui. Evident ca ne-am si distrat, dar pentru o mica cercetare a fost bine.

Marti am avut eu un network meeting fain, am fost vreo 6 psiholoage, 3 medici generalisti si o psihiatra. Am mancat bine (gustarele, aperitiv, fel principal si desert, plus sucuri, vin, ceai si cafea) pe banii unei organizatii, am discutat un caz dat si acum astept sa primesc si niste bani pentru participare. Ideea era ca poate ne place asa de tare, ca mai organizam de capul nostrum in continuare asemenea intalniri, chiar daca ceva mai modeste. Partea proasta, ca la intalnirea asta au venit vreo 2 tipe semi-pensionate, un medic ciudat si vreo 2 tipe care lucreaza o zi-doua, ca-n rest sunt mame. Deci nu prea a avut cine se organiza pe viitor. Ma gandeam ca poate mai merg si la alte intalniri asemanatoare, dar eu intru pe lista de rezerve, caci cei care merg pentru prima data au prioritate.

Ei, miercuri am mers la scoala la Daniel, impreuna cu Daniel, sa ne imbunatatim abilitatile de a lua notite si a invata pentru examene. Si iar m-au apucat nervii cand am vazut ce inapoiati sunt unii, ca tura asta am invatat sa luam notite – cam ce invatasem bine de tot pana in clasa a 4-a. Si-a vorbit nenea ala doua ore jumate pentru ceva ce se putea spune in maxim juma’ de ora. Dar m-am abtinut cat am putut, pentru Daniel. Ca el, desi stie chestiile astea, le mai uita. Acum poate i-o fi mai clar si le-o pune in aplicare. Miercurea urmatoare continuam…Si m-am amuzat uitandu-ma cu cata sarguinta copiau toti de pe ecran modelul, si copiii si parintii.

Joi a fost mai de odihna seara, caci am doua seriale consecutive care imi plac. Oricum eram obosita rau.Acum ma bucur ca a trecut si ziua de vineri si vine weekend-ul, si nu ma mai scoala ceasul.

Va pe toate si va doresc un weekend placut si odihnitor.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mhldvrc spune:

Happy Monday!
Vic, multumesc
O saptamana cat mai buna si tuturor

si
de si Ajutati-l pe Dan sa mearga din nou!!!(6)TELEDON!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralualexandrei spune:

Happy Monday si de la mine,eu una am inceput in forta,cu o tura la magazin.
Sambata am avut parastasul mamei asa ca am tot muncit mai ales ca au venit rude din toate colturile tarii.
Dl Goe a facut pregatire pt teza la romana din greu tare-s curioasa ce a facut.

Andra ,mamica lui Robert , a Mariei si a lui Eduard Ionutz album no1 album no2 albumul no3

Mergi la inceput