Copii din 1995-1998(30)
Raspunsuri - Pagina 6
Ana68 spune:
Salut fetele si va doresc o saptamana cu realizari si o zi excelenta!
Ana-Maria,mami deAlex&Luana
Album pi casa
Pi casa nou
Amalgam de ganduri
ralualexandrei spune:
HEIII vin eu si plecati voi?! Ce e cu mesajele astea telegrafice?!
Hai mobilizarea!!!
Eu din nou in razboi cu mister Robert cauza ...vesnica ...unica... tupeu si dorintza de independentza exacerbata.
S-a apucat sa-i spuna antrenorului cu de la sine putere ca duminica s-ar putea sa nu vina la antrenament pt ca el merge la peste?!Motiv pt care bineinteles ca nici nu a mai fost luat in discutie pescuitul si s-a dus la antrenament.
Dupa tambalaul de rigoare s-a apucat dl meu sa faca treaba in casa fara sa il roage nimeni,spalat vase dus gunoiul,facut paturi,etc.
S-au anuntat si tezele prima fiind lunea viitoare la Romana asa ca sapt asta nu serveste calculator si repeta materia.
Maria si Edy eiiiii aici e razboi permanent,gelozii,urlete,pira,pedepse,frumos ce sa mai,nu am timp sa ma plictisesc,sa filozofez sau sa mor de inima albastra ca tare ma doare inca sufletul.
Va pup o sapt minunata si astept mesajele voastre lungi si savuroase alaturi de o cafea fierbinte tare si amara
Andra ,mamica lui Robert , a Mariei si a lui Eduard Ionutz album no1 album no2 albumul no3
flower-power spune:
Ieri am scris ceva dar am preferat sa nu trimit, destul ca bazai eu ametita pe-aici, sa nu va transmit si voua starea mea . Nasul nostru despre care aflam cu 3 sapt in urma ca nu se simte prea bine, a slabit,....we-endul asta aud ca deja i-au dat morfina ...55 de ani...
Andra, macar Robert reactioneaza, semn ca se simte vinovat, TB n-are nici o strabatere . Sau cel putin asta-i impresia pe care o da ...
Si TB are tezele fixate si deja din vacanta a mai trecut materia in revista in special romana, dar si mate .
Anca, voiam doar sa ma asigur ca esti OK, chiar, sa-mi aduc ceaiul, noi mai avem 6 sapt fara asta, dar pare departe ca vin tezele ...
The most beautiful thing in life is LIFE itself
Mara mami de Tibi-Mares
mihaela_s spune:
Si la noi se termina scoala, copiii mai au teste, Diana a luat tot maxim de puncte si la engleza si la franceza, luase la mate inainte...e OK. Ei au acum un program incarcat de activitati sportive, ca daca a venit primavara, stau mult pe afara. Merg cu bicicletele, alearga prin padure, orentare, etc. Zilele urmatoare va afla si componenta clasei din care va face parte din august.
Mai am si eu 4 saptamani de scoala, abia astept sa fie gata, a fost tare mult anul asta...pentru semestrul viitor am ales numai suedeza si engleza, sa fiu mai lejera. Oricum, nu mai am creierul si nici timpul de la 18 ani....
We de 1 Mai mergem la Stockholm, ce bine e cu 3 zile libere...vrem sa vedem muzee si gradina zoo, avem un card inclus in pretul hotelului cu care calatorim gratis cu transportul in comun si avem intrare libera la 65 de muzee(inclusiv la zoo). Ei, daca apucam sa vedem 2 muzee si zoo, ma declar multumita .
Va pup pe toate, nu stiu daca mai apuc sa intru asa ca va doresc un we lung si frumos, cu mult soare....
vorbe de copil...
Hobby
calator de profesie
Sanca spune:
Salutare. Eu mai am 2 saptamani de munca intensa la statistica, si scap.
Acu din seria "Imbracatii pe cei goi"...
La noi in casa e atmosfera... Ieri (luni) dis de dimineata, Elliot constata ca el nu mai are camasi la uniforma. Eu am vrut sa-i atrag atentia sambata ca nu am vazut la spalat nici o camasa, dar am uitat. Din 4 camasi, a ramas .... cu nici una... Cum "palaria" mea isi poate pierde hainele de pe el???? Asa ca ieri s-a dus in uniforma de sport, si am refuzat sa-i scriu scuzele de rigoare la scoala, i-am zis ca e pielea si reputatia lui, sa se justifice.... Plus de asta, jacketa ce i-am luat-o in vara, si am dat pe ea vreo 70 de dollari, e pierduta si aia, fara vreo speranta sa apara. Pantaloni avem, dar poate apare intr-o zi in chiloti, dupa scoala...
Asa ca azi, s-a dus cu maneca lunga la scoala, ca bluze cu maneca lunga are o gramada, si sant noi noutze ca nu-i place sa le poarte. A mers cu manecile suflecate, parca era gata sa se apuce de treaba
Ma simt deja mai bine
A, si ce credeti ca vrea baiatul meu? Vacanta in Rom. I-am zis ca poate sta si acasa la desene animate, nu trebe sa-l trimit pana in Rom sa se uite la tv... A sugerat ca plateste parte din biletul de avion... E... insistente la greu.
Duminca am fost la muzeu, "Body Wolrds" numa eu cu Elliot. foarte interesant, si instructiv. Am realizat ca-i aratam copilului mai mult decat trebuia. Un manechin avea fesele ridicate si eu ii aratam nervul de sciatica si el ma intreba de altceva....
Miha, de Paste am facut prajitura cu visine din compot. A iesit blatul super. Dar data viitoare cand o fac, cred ca voi insiropa un pic blatul.
o saptamana buna, eu ma apuc de lectii.
ralualexandrei spune:
Mara imi pare tare rau de nasul vostru,offf Domane ,tare-i greu cand cineva drag se pregateste de plecare.Normal ca trebuie sa intri si sa ne scrii ca doar nu esti singura,ne ai si pe noi
In cel priveste pe Tibi, el are rezultate excelente pe cand podoaba mea a dat cu bata in balta semestrul trecut.
Mihaela ce program frumos v-ati facut voi,sa dea Domnu' sa vizitati tot ce v-ati propus si bravooo mandrei pt rezultate.Noi de 1 mai lucram ca deh cel mai afurisit patron esti tu insuti,sambata avem parastas de 40 de zile pt mami si duminica daca ne-o da Dzeu putere tragem o fuga pana la tara ca avem de lucru si p-acolo una altaa si noi ne facem treaba zuzulicii se zbenguiesc in aer liber.
Anca ce m-am amuzat cu Elliot stiu ca de as fi fost in papucii tai as fi facut ca trenu' insa trebuie sa recunosti ca asa copil zapacit mai ca te ia rasu',mi-l si imaginam defiland in chiloti pe drumul de la scoala.
La fel si cu lectia de la muzeu,presupun ca era de sex feminin manechinul?!
De la noi nimic nou in afara ca astia mici s-au apucat de sporturi extreme adica sar de pe tot ce se poate sari si aterizarea este evident fortata si se produce cand pe nas ,cand pe frunte.
Andra ,mamica lui Robert , a Mariei si a lui Eduard Ionutz album no1 album no2 albumul no3
mihaela77O spune:
seara buna,fetele...eu cam absenta pe aici...am avut o saptamana cam agomerata si parca timpul nu imi mai ajunge...intalnire cu coordonatorul lui mihaita,alergat depus acte pe la protectia copilului si directia muncii...(inca mai am)...seara dupa terapie,plimbari pe malul marii sau in parc...nu imi ajunge timpul..parca trec prea repede zilele si noptile...ca ma simt si foarte obosita...as dormi mereu...
va pun cateva poze cu noi
poze
va cesc pe toate....apropo,unde petrecet 1 mai?
MIHAELA MAMI DE ANDREEA(03.04.1997)SI MIHAITA(25.09.2003)
Blogul lui Mihaita
Despre noi,aici!
A&M
BAZARUL LUI MIHAITA
CriPOD spune:
Va salut si eu!
Mihaela, mhldvrc, la multi ani fericiti! si scuze de intarziere...
Am primit report cardul intermediar, totul e la A+ la don'soara, in afara de arta dramatica. Dar surpriza surprizelor, Mr P e pe honor-roll, asa ceva nu s-a mai intamplat din clasa a 9-a. Acum asteptam ofertele de la universitati linistiti. Cea mai mare surpriza: ar ramane in toronto sa salveze bani. L-a pocnit cu leuca p-asta cineva.
Mihalela (s) distractie la capitala.
Andra, ei, acu' testeaza si el, ce vrei.
Sanca, daca-ti zic ca a mea cand si-a pirdut geaca aritzia, nu mai zic cat a fost..., avea si ipodul in buzunar si erau -30 afara. Nu la mult dupa ce si-a pierdut vesta de fas, cu cardul de id in jeb, numai cardul a fost $20 sa-l refaca. Si apropos de papuci, dusi si-aia, puma noi-noi, i-a scos din locker sa-i bage-n geanta, doar ca intre scosul din dulap si bagatul in geanta nu stie nimeni ce s-a inamplat. Asa ca pe mine nu ma impresionezi asa usor , dar definitely, I feel for you! Nah, o parte din minuni, desi am zis ca n-o parasc.
Voi mai aveti un pic si scapati, eu mai am doo luni si "m-apuc".
Numai bine si va pupez!
flower-power spune:
La multi ani, ANDRADA ! de mirela68. Sa va traiasca domnisoara si numai bucurii sa va aduca ! Distractie placuta !
The most beautiful thing in life is LIFE itself
Mara mami de Tibi-Mares
mirela68 spune:
Multumim. Da, azi implinim 13 ani. Cand or fi trecut atatia ani...
Andrada v-a petrece dupamasa cu toti colegii, la scoala. S-au hotarat ca toti cei nascuti in aprilie,vreo 6 copii, sa cumpere pizza, fursecuri si suc, si sa petreaca impreuna cu clasa si d-nul diriginte.
Eu am facut un tort pe deseara pt cei de-acasa... Iar dimineata plecam la cabana bunilor nostri prieteni,unde mergem deobicei si stam pana duminica.
Asa ca va urez la toate un 1 mai si un we cu bine...ca prognozele meteo zic ca frumos nu o sa fie...