Copii din 1995-1998(30)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alma spune:

La multi ani, cu maaare intarziere pentru Agho si Dana! Succese multe pe toate planurile!

Felicitari copiilor pentru notele din teze, chiar daca mai mici sau mai mari! Diana a luat 10 la matematica, spunea ea ca a facut tot, dar nu voiam s-o cred, nu e prietena cu matematica. In rest, nu e la acelasi nivel de anii trecuti, cred ca in jur de 9,50 va avea media generala.

Miha rock, nu te necaji, daca-ti spun ca si fata mea e lenesa nevoie mare...? Imi pare rau ca e asa, m-am tot gandit de ce unii trec mai usor peste perioada adolescentei, altii mai greu, unii sunt mai pragmatici, altii mai visatori... Poate e asa si pentru faptul ca eu nu sunt severa, nu am impus reguli stricte si am considerat ca totul se poate face cu multa intelegere, atat a toanelor copiilor, cat si a zilelor lor mai proaste. Si a mea are prieteni cu note mari, noi insa cred ca avem imaginea gresita ca un copil cu note mari e si copil model in comportament, dar nu e intotdeauna asa. Una din fetele din clasa, printre primele la invatatura, de altfel, are un iubit de liceu, cu care merge de mana prin oras si se saruta in vazul lumii, poarta haine decoltate, se coafeaza si se machiaza. Nu stiu daca a mers mai departe de atat cu baiatul, insa de invatat invata. E bine, e rau? Alti copii buni sunt retrasi, nu au prieteni si sunt considerati tocilari. Astea probabil ca sunt extremele, insa personalitatea copilului e in formare si trebuie sa fim acolo pentru ei, mai vizibil sau mai discret, fara sa comparam cu ceilalti, care au desigur alt fond. Mie mi-ar fi placut ca fata mea sa faca si ceva extrascolar, din pacate nu exista timp. Incercam in vacanta niste cursuri de chitara si dans.

Bine ai venit, Coca!

Life is a balance of holding on and letting go.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaela77O spune:

nu pot,sa nu va impartasesc si voua bucuria mea...eu una sunt bucuroasa,azi sunt fericita...cel putin azi...mihaita,de fapt cazul lui mihaita,a fost preluat de o fundatie din bucuresti,M.A.M.E...si azi sun si intreb s eu de eventuale numere de teledon...surpriza..le aveau pregatite..efectiv nu mi-a venit sa cred,mai ales ca dej intrasem in panica,mai am bani strict pt 2 luni de terapie...iata numerel:
0 900 900 320-pt 10 euro
0 900 900 325-pt 5 euro...
daca vreti si puteti,dati-le si voi mai departe...si va multumesc ca mi-ati fost si-mi sunteti alaturi!
ana,asa este,ai dreptate...am felicitat-o,dar nu m-am abtinut sa nu zic,ca s-ar fi putut si mai bine..,dar in general sunt multumita de andreea,este un copil bun...

TELEDON PENTRU MIHAITA
**********0 900 900 320-pt 10 euro**********
**********0 900 900 325-pt 5 euro**********

MIHAELA MAMI DE ANDREEA(03.04.1997)SI MIHAITA(25.09.2003)
Blogul lui Mihaita
Despre noi,aici!
A&M

BAZARUL LUI MIHAITA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mhldvrc spune:

Mihaela, ai si un numar de sms sau mobil, eu nu am romtelecom si nici de la rds nu se poate da

si
de si Ajutati-l pe Dan sa mearga din nou!!!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui mhldvrc

Mihaela, ai si un numar de sms sau mobil, eu nu am romtelecom si nici de la rds nu se poate da

si

miha,din pacate,numerele sunt active doar in romtelecom...cred ca din cauza emotiilor,am uitat sa specific,dar acum am pus la semnatura!oricum,iti multumesc pt intentie!

TELEDON PENTRU MIHAITA,IN RETEAUA ROMTELECOM

Blogul lui Mihaita
Despre noi,aici!
A&M

BAZARUL LUI MIHAITA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaela_s spune:

si felicitari copiilor pentru rezultate!

Mihaela mai bine decat ti-au spus fetele nu as putea zice nici eu. Doar ma gandesc daca nu l-ai putea putin ambitiona sa fie ca si prietenii lui, aratandu-i ca daca nu tine ritmul la invatatura cu ei, nu vor mai fi in acelasi liceu. Poate i-ai dat si tu sfaturile astea, poate ca nu conteaza nici ele...nu stiu ce sa spun mai mult. E important sa-i fii alaturi, sunt sigura ca va reusi avand sprijinul tau.

miha(umflatel), eu nu am cum dona? Cat timp sunt valabile numerele? O sa o pot face la vara, peste o luna de ex. cand ajung in Ro?

Mara, eu te-as ajuta dar nu stiu cum sa-ti explic ce sa faci...eu pot sa-mi intru in profil si pot modifica...ce nu merge la tine?

Am intrat si pentru ca sa va spun ca de azi am aruncat caietele pe foc . Am avut ultimul test oral la suedeza, m-am conversat destul de lejer cu profu pe tema a doua carti citite si m-a laudat si felicitat pentru munca de pe semestrul asta. Mi-a ramas o singura carte pe care nu am reusit sa o citesc, dar o voi citi peste vara si voi incepe semestrul cu ea, continuand apoi cu ultimul nivel de suedeza. Deci daca toate vor merge bine, in decembrie ma pot considera absolventa de liceu la suedeza .
Ei, Diana abia a inceput cu testele de final...a avut ieri la franceza si am ascultat-o inainte...daca ati stii ce greu e acum sa mai amestec franceza(eu am facut 11 ani de franceza in scoala, dar au trecut 20 de ani de cand nu am mai folosit-o) cu suedeza si engleza .Iar Diana o invata din suedeza, dar vad ca nu are probleme...
Azi are test la mate(ieri a muncit la ceva exercitii, ecuatii de gr.1 si procente, ca sa vedeti ce "grea" e scoala aici) apoi saptamana viitoare are la engleza si la ENO(asta e o materie amestecata, acum au test din religiile despre care au facut fiecare cate un referat si le-au prezentat in fata clasei si a parintilor lunea trecuta, cand eu am invatat ).
Maine au ziua in care se intalnesc noile clase, la scoala noua, vor sta toata ziua impreuna. Abia asteapta sa ii cunoasca pe noii colegi, din clasa ei mai sunt doar 3 fete cu care va fi colega si urmatorii 3 ani, restul pana la 24 sunt toti noi(ii cunoaste dor pe cativa cu care face franceza). Plus ca vor avea profi noi...
Vom avea si noi parintii o intalnire cat de curand. Iar pe 8 iunie avem picnic cu clasa terminala, apoi pe 11 iunie e ultima zi si festivitatea, la fel ca anul trecut la biserica. Ei, sunt toate pe terminate acum...Silvia e si ea cu caminul pe ultimele saptamani, am avut deja picnicul si ei au avut sarbatoare la camin. Incepe si ea din august scoala, am fost la intalnirea parintilor si ne-a fost prezentata scoala unde va incepe...apoi in 2 iunie are si ea intalnire cu viitorii colegi si invatatoarele...deci nu ma voi plictisi deloc in vacanta...

pe toate, am sa incerc sa scriu mai des, acum ca de luni voi fi libera ca pasarea cerului .

vorbe de copil...

Hobby

www.nazdravani.ro/" target="_blank">nazdravanii,Alina

calator de profesie

Mergi la inceput

mihaela_s,felicitari pt succesele tale scolare!
cat despre diana,bravo ei...copiasii nostrii oricum ne dau lectii!

numerele de teldon se pot accesa doar din tara,sunt valabile doar in romtelecom,pana la data de 15 august!

TELEDON PENTRU MIHAITA,IN RETEAUA ROMTELECOM

Blogul lui Mihaita
Despre noi,aici!
A&M

BAZARUL LUI MIHAITA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Vic spune:

La multi ani, Dana! Eu vin cu urarile mai cu intarziere…

Miha , si Daniel are perioade de lene. Parca erau mai multe si mai dese pana in clasa a 6-a, la liceu il apuca mai ales in trimestrul 3. Eu nu-I spun decat sa se gandeasca ce fel de munca isi doreste pe viitor sis a faca tot ce poate sa ajunga acolo, ca nu pentru mine invata. Mai demult ii mai aratam muncitorii din constructii pe drum spre scoala si-i explicam ca se pot face bani buni si punand caramizi, dar munca incepe in zori de zi si sta afara si pe frig si pe zapuseala, fara aer conditionat, si termina cand se intuneca. Si ca la asta nu-i trebuie note mari, dar un minim de mate tot tre’ sa stie.

Mihaela_s, felicitari pentru rezultate. De-acum poti sa te relaxezi, desi din ce spui, vei avea o vacanta plina de alte activitati.

Coca, bun venit!

Felicitari copiilor pentru notele bune!

La noi… Daniel a tot avut si el teste. La istorie a luat 8.5 pentru articolul despre cautatorii de aur si sotul meu si-a dat seama ca cea mai mare greseala a fost anul. A scris despre o rascoala a minerilor ca si cum se intamla acum, dar a pus anul … cu 3 ani dupa rascoala! A mai avut un test la franceza unde a avut 2 greseli, niste teste mai m ici care nu vor fi luate in calcul la raportul de mijloc de an (zice el). Mai are ceva teste saptamana asta, azi sim aine, maim ult ca recapitulare, cred, pentru examenele de peste o saptamana. Are la toate materiile cate o foaie cu indicatii pentru recapitulare si cu ceva informatii despre ce vor da la examene. Acum stim si ca vor avea joi o ora jumate examen la engleza si apoi o ora jumate la istorie, dupa care pleaca acasa, iar vineri din nou, o ora jumate la mate si o ora jumate la stiinte (chimie) si iar pleaca acasa. Asa ca acum isi face schite recapitulative la toate materiile, iar la mate isi face o foaie cu toate formulele si alte informatii care sa-l ajute la rezolvat probleme (poate sa ia cu el o foaie A4 scrisa pe ambele fete, plus calculator). Mai rau ca am constatat ca mai are mici chestii pe care nu le-a inteles foarte bine. Trebuie sa-i caut probleme in weekend sa fiu sigura ca stie cum sa le faca.

In rest, am avut cateva zile proaste. Vineri mi-a ocupat sotul calculatorul cu ceva reinstalari, updatari etc, si abia aseara a ajuns intr-o forma rezonabila, desi inca mai e de lucru la el. Smabata si-a pierdut sotul portofelul cu toate cele in el, mai putin bani, si a trebuit sa anunte pierderea cardurilor, a avut probleme la service ca nu avea ID, plus cardurile care-l lasa sa intre prin diverse cladiri, inclusiv parcarea. Nu mai spun ca marti dimineata i s-a rupt o curea la racier si alternator intr-o locatie imposibila si iar, alta bataie de cap. Ma rog, a trecut el dintr-una in alta, si eu pe langa el. Acum sper sa intram intr-o oarece normalitate.

Am uitat sa transmit si data mea de nastere: 17 martie 1971. Sambata trecuta a fost intalnirea mea de 20 de ani de la terminarea liceului. Am avut surpriza sa aflu ca au participat mai mult de jumatate din colegii de clasa. Uitasem ca intr-a 11-a si a 12-a noi am fost 48 in clasa (intr-a 9-a si a 10-a am fost numai 44). Si din cei 48, 10 sunt in diverse tari. Cam regret eu ca n-am fost, dar m-au inclus in lista de emailuri, asa ca nu ma simt exclusa chiar de tot. Nu va spun ce senzatie ciudata am revazand poze din liceu, alaturi de poze de la intalnire. Ca sa nu mai spun ca acum vreo luna ne uitam la filmul "Ani de liceu" cu Daniel...

Va si va doresc un weekend placut de pe acum, ca nu stiu daca mai apuc sa intru curand.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mhldvrc spune:

Multumesc fetelor, pentru sfaturi

Mara, multumesc foarte mult si pe aceasta cale si un de la Ty(e foarte fericita).

In ultima vreme am discutat mult cu Mihai, vrea tot in "Spiru" si e hotarat sa faca geologie apoi a promis ca pe viitor va fi un elev mai silitor. Hhmm, eu sunt ca Toma, nu mai cred nimic pana nu vad. Sper ca macar 8,50 sa aiba anul asta media generala, sa nu-l afecteze prea tare la intrarea in liceu.

si

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirela68 spune:

Salutari tuturor!
Deocamdata am scapat si eu cu scoala. Ieri am dat ultimul examen iar hopul cel mare, licenta v-a fi pe 7 iulie.
Andrada a luat 9 la teze , si la romana si la mate.
In rest suntem bine... Bine sanatosi ca afacerile merg taaare prost anul asta...
Va imbratisez pe toate si felicitari pt copilasi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ana68 spune:

Salut si eu fetele....eu azi is precum oala cu presiune...avem serbarea la gradi...sunt agitata si nerabdatoare...
La Alex deja scoala e pe terminatelea...nu prea mai fac ore serioase.
La sedinta cu parintii a fost prezentata noua diriga...Marius o stat de povesti cu doamna de mate si au vorbit foarte prieteneste.Marius i-o explicat si in sfarsit s-o lamurit treaba cu olimpiada aia...cica n-am mai zis nimic profa...si i-o mai zis Marius ca sa il anunte inainte ori de cate ori este concurs...ca avem si noi pe ale noastre...si sa ii dea de lucru...culegeri de mate...asa ca...in afara de faptul ca a fost ridicat iar in slavi cupilu',alaturi de restul clasei,ca cica e cea mai buna clasa din scoala....totul a fost ok si in termeni amiabili...

No,va pup si sa aveti o zi excelenta!

Ana-Maria,mami deAlex&Luana

Pi casa 1

Pi casa 2

Pi casa 3

Amalgam de ganduri

Mergi la inceput