Copii din 1995-1998(30)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ralualexandrei spune:

La multi ani Dana sexoasa baga si tu o poza cu noua culoare sa videm si noi si fluieram promit

Andra ,mamica lui Robert , a Mariei si a lui Eduard Ionutz album no1 album no2 albumul no3

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaela_s spune:

Dana, multumesc! Vazusem si eu postul ieri dar n-am avut timp sa il aduc aici, iar daca nu aminteai tu, uitam de el...sunt inca prinsa in ale scolii(ultima saptamana si miercuri ultimul test).

Coca te asteptam cu drag sa ne spui numele baiatului tau si datele tale de nastere sa va putem trece pe listutza de pe prima pagina. Si desigur sa "stam" la povesti.

Ea e Coca, si-a facut prezentarea in capitolul anterior:

Cokk
nou venit

Jurnal

Romania
DARMANESTI
11 Mesaje

Trimis la: - 20/05/2009 : 07:50:22
Salut, sunt Coca si sunt nou venita ...la voi... Am un baiat de 13 ani, nascut in 1O mARTIE 1996. E foarte cuminte ...poate prea cuminte uneori, nu e rebel...inca , si invata bine. E frumusel foc dar ...orce,, cioara isi lauda puiul" nu? Am citit articolele despre pubertate si ma cam sperie. Sunt apropiata de el, dar nu am curajul sa-i vorbesc despre sex. Eu lucrez de luni pana vineri, iar duminica incerc sa-i acord tot timpul lui: iesim la padure, pescuim(el pescuieste, eu fac plaja)...

vorbe de copil...

Hobby

www.nazdravani.ro/" target="_blank">nazdravanii,Alina

calator de profesie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flower-power spune:

In sfarsit am reusit si eu sa ma reloghez
Cand si cand ma da afara (sa mai iau o pauza, stiu eu ?)
De ieri ma tot strofoc ...
Asa ca Dana, La multi ani !!! Sa fii sanatoasa, sexoasa si la punga groasa !Sa ti se implineasca tot ce-ti doresti!
Cu memoria vad ca n-ai probleme inca , ti-am mai zis de elefant.Asta cu primul post n-o mai retin ,da sigur dupa 40 cred ca incepi sa ai memoria mai selectiva (asta in general vorbind)

Andra, pana nu uit ca mi-ai raspuns, si noi ne gandisem ca la interior sa folosim vata de sticla si rigips si la ext expandat,...
De ce ar fi mai bun extrudatul ? Al meu zice ca ar avea cam acelasi coeficient de conductibilitate termica .

Miha, noroc [] ca n-am putut posta (din cauza ca la celelalte sub apaream logata numai aici nu )ca tare ti-as fi trimis un pm sa nu ma manifest asa in public . Nu-l mai compara pe Mihai cu altii, inteleg ca nu ti-e moale si singura chestie care ma mai streseaza si pe mine ar fi anturajul in cazul in care din cauza mediei ar ajunge la un liceu cotat mai slab.

Coca
,bun venit in club !

la toata lumea .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mhldvrc spune:

Buna dimineata,
Bun venit printre noi, Coca!
Mara, nu de comparat e vorba aici, sunt suparata pe el deoarece are multe note mici pentru teme nefacute, de aceea ziceam eu ca ar fi monument de lene. Ca matematica nu-i place si nici nu poate mai mult am inteles, dar la teze nu stia cum sa plece mai repede("prea mult sa scriu 2 ore, imi amortise mana"), asa ca nu prea si-a dat interesul, a scris foarte urat si cu multe greseli. La mate a luat un 7(nici nu visa la el), iar Mihai, daca n-ar avea si teme, ar fi de 9 si 10(cu mici exceptii), dar asa are catalogul plin de scaunele pentru teme nefacute. In legatura cu anturajul, nu prea am ce zice, majoritatea prietenilor au 10 la toate materiile, dar el nu vrea sa-i copieze, i se pare prea mult timp pierdut sa faca teme.

Poate-mi dati voi un sfat, eu nu stiu cum sa mai fac.

si
de si Ajutati-l pe Dan sa mearga din nou!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ana68 spune:

Va salut si eu...

Dana,nu cred ca am zis,dar zic acum LA MULTI ANI!Sa ai parte de tot binele din lume!

Miha rock...zau ca nu stiu ce as putea sa spun in legatura cu Mihai...e complicat...daca as spune sa-l constrangi cumva,nu ar fi bine.Daca as spune sa-l lasi in pace ca isi revine el,iarasi nu-i bine...nici nu stiu cum sa spun.Banuiesc ca ati discutat amandoi despre importanta studiului si al notelor(mama lor de note...ca nu edifica mai deloc stiinta din capul copiilor)asa ca...habar nu am ce as putea spune cum e mai bine.Sper sa aveti,totusi,o discutie constructiva si sa ajungeti la un consens.

Luana si-a mai revenit acum,Alex e ok...azi e sedinta cu parintii la scoala,o sa vina diriginta noua de la anu',ca actuala o sa nasca si pleaca doi ani in crestere copil...Aceleasi probleme cu fetele din clasa...Abia asteapta Alex vacanta...
Sambata trecuta a fost in excursie,toata ziua...s-a simtit bine,a fost incantat.
Luana are serbare joi,cu carnaval si lucrez de zor sa-i cos fustita si sortulet,ca se va costuma in Dorothy...personajul din Vrajitorul din Oz...sper sa iasa bine,ca e lucru mult...
Cam asta...

Mihaela umflatelu'
...scriu aici,ti-am vazut noua freza...te intinereste si te prinde tare bine...

Zic si eu la Coca bun venit!

Nah,pupici voua si o zi excelenta!

Ana-Maria,mami deAlex&Luana

Pi casa 1

Pi casa 2

Pi casa 3

Amalgam de ganduri

Mergi la inceput

Ziua buna fetele,hai sa intru sa va zic ca fii-miu a venit ieri acasa cu 3 note bune 10 la fizica(in test),9 la istorie,si 9 la desen,eheee deci se poate numa' sa se vrea.

Mara intradevar intre xetrudat si exudat nu e mare diferenta sau cum spune ursu daca -i bagi un pumn la fel se sparge si unu si celalat ,diferenta este data de densitate insa nu este semnificativa,cu vata de sticla ti-am spus daca aveti vecini de bun simt este ok,izoleaza f bine insa atentie la inundatii.

Andra ,mamica lui Robert , a Mariei si a lui Eduard Ionutz album no1 album no2 albumul no3

Mergi la inceput

Vaca ce sunt am uitat sa zic Bine ai venit Coca!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flower-power spune:

Pai Miha, daca anturajul nu pune probleme( eu ma refeream dupa admitere), lasa ca gaseste el drumul. Stii ce zicea Monica Tatoiu(fosta profa de mate actualmente maneger la Oriflame) ca cei care au posturi de top la ea in firma si nu numai, sunt cei de 7/8...Bine, asta n-o impiedica insa ca fi-so sa fie la nush ce romano-americana...si sa-l mai si ajute la teme cand i-o cere

Nush daca sa ma supar pe compu din dotare ,ori ce ???Astazi iara nu mai eram logata desi ieri m-am strofocat o gramada sa ma log in. Vad ca au mai postat si altii la FAQ c-o patesc...Nu mai spun ca nu reusesc sa-mi modific semnatura cu nici un chip. De fro 3 sapt postez la FAQ si sunt ignorata cu desavarsire .Vreo idee, ceva ?

Deci, Ana, s-a modificat schimbarea . Parca era vb de printesa si bobul de mazare ... Hai, spor la mesterit costumatia .

La TB sa zicem ca-i ceva mai relache .Cam are note la toate materiile, au dat si un test semestrial din toata materia la engl(2 ore)cu eseu, frumooos .A scos 9.25 si cum mai avea 3 de 10 i-a zis profesoarei ca el vrea sa i-o treaca (ca niciodata, ea se oferise sa-i mai asculte, fiind destui de 7/8 in clasa ). Ori fi-miu a zis ca ce sa-si mai bate capul, si-a facut el scurt media si-a conchis ca n-avea rost sa se mai consume .A ramas ca-l mai asculta ,fiindc-asa a zis profa.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaela77O spune:

dana,cu intarziere primeste si de la mine un la multi ani,sanatate,ferucire si tot binele din lume!
coca,bine ai venit la noi!
am primit si noi notele la teze,mate 8.55 si romana 9.80...se putea si mai bine,dar asta este...cu mate nu prea le avem,insa la romana cam scriem cu picioarele si suntem repeziti...
ana,multam de apreciere!

MIHAELA MAMI DE ANDREEA(03.04.1997)SI MIHAITA(25.09.2003)
Blogul lui Mihaita
Despre noi,aici!
A&M

BAZARUL LUI MIHAITA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ana68 spune:

Andra,felicitari!Bravo lui Robert...acum merita un bonus...

Mara...nici eu nu prea mai pot umbla prin profil,tot vreau sa adaug linkuri,nu apar,cu toate ca eu le pun acolo in semnatura...uneori tare greu merge si la mine logarea...depinde de unde te loghezi..
Da...s-a modificat modificarea...am zis ca toata clasa de fete va fi cu printese si zane...asa ca am decis noi doua sa modificam...
Ce te surprinde decizia lui Tibi?Asta faceam si io,la greu...Alex e strangator...cat mai multe,de s-ar umple catalogul...Felicitari de notele bune!

Mihaela umflatelule...felicitari Andreei pentru rezultate...hai ca sunt note bune...Fata ce zice de note?Pana la urma,notele nu-s chiar un criteriu pentru stiinta din capul copiilor...iote pe Alex,care are la unele 10 in catalog si daca il intrebi ceva...e tufa de Venetia!Pe bune!

Ana-Maria,mami deAlex&Luana

Pi casa 1

Pi casa 2

Pi casa 3

Amalgam de ganduri

Mergi la inceput