Copii din 1995-1998(30)
Raspunsuri - Pagina 15
mhldvrc spune:
La multi ani, Agho, multa sanatate si numai bine!
Petrecere frumoasa!
Bravo, Alex!
Distractie placuta, Dianei!
Felicitari, Tb!
Eu pe Mihai sunt suparata, abia a scos 7(6,85) la teza, iar la mate nici nu vreau sa ma gandesc
tuturor
si
de si Ajutati-l pe Dan sa mearga din nou!!!
mihaela77O spune:
agho,la multi ani,multa sanatate,fericire si tot ce iti doresti sa ti se implineasca!si multe virtuale,desi mi-ar placea sa ti le ofer personal!
andra,multumesc...cam greu ii prind in ipostaze din astea,tati nu prea sta pe acasa,dar si cand il prinde mihai...
flower-power,intr-advar,este frumos la celic dere si multa liniste
sanca,este frumos la acvariu,insa este cam micut,dar decat deloc..off,mereu suntem nemultumiti...
si daca avem si sfinti,azi pe aici,elene si constantini,urez si eu la multi ani!
eu merg sa ii iau un cadou elenei mele,ca nu i-am luat...adica andreei,ca o cheama si elena si nu ma iarta deloc!...de cadou....
MIHAELA MAMI DE ANDREEA(03.04.1997)SI MIHAITA(25.09.2003)
Blogul lui Mihaita
Despre noi,aici!
A&M
BAZARUL LUI MIHAITA
Ana68 spune:
Agho,LA MULTI ANI! cu sanatate...sa ai o zi minunata!Petrecere frumoasa!
La multi asni si celor ce azi au ziua de nume,sa traiasca si sa infloreasca!
Noi suntem acasa...Luanuta are trahoe bronsita,ne tratam...
Alex e ok cu scoala...iar sambata pleaca in excursie de o zi cu profa de romana...prin Banat...
Va pup cu drag si sa aveti o zi minunata!
Ana-Maria,mami deAlex&Luana
Album pi casa
Pi casa nou
Amalgam de ganduri
mihaela_s spune:
agho cu multe multe flori, cadouri si sanatate!!!
La multi ani Eleneleor si Constantinilor daca sunt in gashka!
Sanca, de data asta chiar ca era sa nu mergem in Ro daca motive administrative nu ne chemau. Vezi tu, noi mai trebuie sa ajungem acolo(inca vreo 3 ani si ceva cand putem lua si cetatenia suedeza) si pentru acte, ca suntem numai cetateni romani. Si degeaba stam in Suedia, ca aici e OK, dar cand vine vorba sa calatoresti, esti tot roman, cu acte in regula. Asadar trebuie sa ne schimbam pasapoartele ca expira luna asta, apoi eu trebuie sa-mi schimb carnetul de conducere ca a expirat anul trecut si am uitat de el in vara cand am fost. Da mai, am carnet de mai bine de 10 ani si n-am condus...dar acum ma bate gandul ca daca voi reusi sa lucrez odata si odata imi voi lua si eu o masinutza(ca pe asta mare nu am curaj sa ma urc asa dintr-o data, fara experienta). Plus ca e apartamentul socrului cu care nu stim ce vom face, ei...avem mai multe...Altfel, zau ca nu merita drumul pentru noi si sa stam numai cateva zile...caci nici sa ne "papam" concediul asa fara sa mergem undeva nu merita. Dar cate o vizita le trebuie si copiilor, ne trebuie si noua, asa ca trebuie sa le combinam pe toate astea. si drum bun, distractie placuta in calatorie!
vorbe de copil...
Hobby
calator de profesie
andacos spune:
Neatza dintr-o zi libera!
La multzi ani agho,sa fii sanatoasa si fericita si tot ce-tzi doresti sa se implineasca!
La multzi ani Ilenutzelor si Costicilor sarbatoritzi astazi!
Dragelor multzumim de urari,vom vedea noi daca a ales bine,oricum el a ales ca eu nu ma puteam baga peste alegerea lui!(Flower intrebarile vin din partea meaca el inca n-a ajuns zic eu la virsta la care sa-si puna intrebari de astea!Eu ma intreb am facut bine...n-am facut ...si tot asa,dar stitzi voi bine ce vreau sa spun)
Mihaela si noi trebuie sa ne schimbam pasaportul,acum am intzeles ca asia iar au schimbat legea si trebuie facut pasaport separat pentru minori,dumnezeu cu mila sa zic asa,habar n-am ce m-o astepta!Eu insa nu merg in tzara in vara asta(Sanca tu pleci acasa?Pe mQQm n-o intreb...ca nu vreau)asa ca trebuie sa demarez toata afacerea aici la ambasada,sa sun sau sa-i e-mailezsa vad ce-mi raspund!Daca as sti ca in iarna ii fac lui Andrei buletin nemtzesc nici nu mi-as bate asa tare capul momentan,dar...nimeni nu stie inca sa-mi zica ceva!
Asa ca peste vreo luna incep si eu demararea actelor,oare de ce la romani e numai 5 ani valabil pasaportul?
ma duc la bucatarie sa le fac ceva de mincare (sper sa am 2 zile dar s-ar putea sa sper eu degeaba)si apoi sa trec sa ma vopsesc!Agho tu te-ai vopsit?
O zi minunata tuturor!
Dana
mihaela_s spune:
Si la noi e liber azi, din aceleasi motive ca la Dana.
Si uite cum azi ramanem ca porumbeii cateva ore (uite andra ca s-a intamplat mai repede decat visam ), Diana e plecata si Silvia merge la o prietena acasa cateva ore. Noi o sa iesim cu prietenii la o terasa frumoasa pe malul marii, ascunsa intre copaci, unde se serveste mancare gotlandeza. Am fost anul trecut si tare ne-a placut.
Dana, mult succes cu pasaportul lui Andrei! Am inteles ca dureaza cateva luni bune prin ambasada. Esti sigura ca s-a schimbat legea? Ca acum vreo 3 ani nici sa ii picuri cu ceara nu te lasau sa le faci pasapoarte individuale copiilor. Noi le-am facut inainte sa venim si atunci deja se putea...
Va pup, am fugit sa imi vad de treburi!
vorbe de copil...
Hobby
calator de profesie
andacos spune:
Mihaela,vezi ca era subiect la generale cu "pasaport copil"!Daa...stiu cum era acum 5 ani ca nu te lasau sa faci separat!De asta mi-e sila ca se schimba legea dupa cum vrea muschiul lor!Si eu schimb pasaportul meu in care e trecut si Andrei,de fapt fac si chimb 2 pasapoarte!
Stiu ca dureaza ceva dar e si chestie de noroc s stii,am o cunostintza care a luat pasaportul intr-o luna de zile!Ma rog eu oricum nu ma grabesc!
Dana
agho spune:
Multumesc frumos tuturor pentru gandurile bune si pentru urari! Multumesc ca v-ati facut timp sa intrati aici si sa-mi transmiteti gandurile voastre, desi stiu bine ca fiecare aveti timpul ocupat cu de toate!
Si voua va doresc tot binele si sa va bucurati mereu de copii si de toti cei dragi! Totodata va urez si voua daca aveti sarbatoriti azi in familie "La multi ani cu bucurie si sanatate!"
Tot incerc sa va raspund, sa va dau ceva de baut, de mancat si n-am prea reusit. Azi ma sarbatoresc un pic la serv. cu colege care-si serbeaza ziua numelui si e putina agitatie (daca nu mai multa), insa incerc sa stau calma. Dupa-amiaza cu familia mea...
Eu va felicit pentru copii si pentru rezultate, cand pot am sa revin si cu amanunte la fiecare. Sanatate bolnaviorilor! Si in mod special, ca m-ai amuzat foarte...Andacos, mi-am "colorat" si eu parul de vreun an incoace...dar intr-un castaniu care sa nu dea prea atre de banuit. Intelegi, tu! (Acum insa, chiar n-am apucat s-o fac.)
mihaela_s spune:
Am uitat...sanatate Luanei!
Dana, acum trebuie sa schimbi si pasaportul tau??? Noi acum 2 ani cand le-am scos pe fete(Diana era la mine si Silvia la Ovi) numai au pus o stampila pe foaia unde erau ele cum ca e "anulat". Daca schimbam atunci si pasapoartele noastre, acum erau valabile...O sa citesc la generale, n-am intrat pe subiect ca nu ma interesa...eu am citit ala cu pasaport romanesc sau cu domiciliul in strainatate ca si noi suntem in aceeasi situatie(ma rog, buletinele sunt valabile inca 5 ani, noroc ca alea se fac pe 10!) si tot nu am ajuns la nici o concluzie.
La noi mai nasol e ca Dianei va trebui sa-i facem buletin romanesc, alta umblatura in noiembrie, anul viitor si tot ciudat va fi, ce domiciliu declaram.... Asta e, mai vedem, poate vine alta lege atunci....
vorbe de copil...
Hobby
calator de profesie