Intarziere menstruatie

Intarziere menstruatie | Autor: tierry

Link direct la acest mesaj

Am un ciclu destul de lung, adica undeva la 32-35 de zile. Insa, ultima data mi-a venit pe 6 martie si de atunci...nimic. Am facut un test de sarcina saptamana trecuta, joi, insa zice negativ. O fi posibil sa fiu insarcinata sau o fi o dereglare hormonala? Sa mai iau inca un test de sarcina saptamana asta? Cand se pozitiveaza testele daca e sa fie? In rest nu am nici un fel de simptome, nici de sarcina, nici de ciclu..din cand in cand ma doare putin burta si am o vaga senzatie de greata...dar atat...Nu stiu daca sa mai astept, sa iau inca un test de sarcina sau sa ma duc la medic..Voi ce ma sfatuiti?

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns CorinaDani spune:

Buna,

Ca sa fii linistita, mai fa-ti un test de sarcina si cand ai timp fa-ti programare la o ecografie abdominala, este posibil ca durata mare intre doua CM, precum si intarzierea acestuia sa fie din cauza unui nodul sau fibrom uterin. Daca mergi la medic din timp si faci un tratament corespunzator (chiar si naturist sau homeopat, daca esti reticenta in privinta medicamentelor), problemele se pot rezolva, important este sa nu le treci cu vederea si sa nu lasi timpul sa treaca in speranta ca se vor rezolva de la sine...

Multa sanatate ! Daca e un BB, sa-ti traiasca !

Corina - mami de printesa Lori ( 25.06.2007 )

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns fannna2003 spune:

se poate sa fie vorba de chisturi..au mai patit-o si altele(inclusiv eu)...sper sa fie bine
am urmat tratament si a fost ceas vreme de un an...acum mai nou a luat-o iar razna...deci ca urmare tre sa merg iar la medic

Emma-o poveste fara de sfarsit
Ajutati-l pe Dan sa mearga din nou !!! Avem TELEDON !!!

un vot zilnic pentru Ioana..multumesc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tierry spune:

Am mai facut azi un test, tot negativ O sa sun maine la dr. pentru o programare...insa ma intreb chiar asa sa se fi schimbat treaba de la ultimul control din Ianuarie, cand mi-a zis ca nu as avea probleme? Sa fie chisturi, fibroame, etc... Of, sper sa dezleg misterul

Mergi la inceput
Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tierry spune:

Nimic deocamdata..menstruatie nu, bebe se pare ca nu..dupa testele de sarcina...La medic de abia marti ma pot duce. Oricum am sunat dr. pentru ca imi era frica de vreo extrauterina insa mi-a zis ca ar trebui sa se pozitiveze testele si daca sunt negative sa nu ma panichez pana marti.

Chiar sunt curioasa ce o sa imi zica, n-am mai patit niciodata sa mi intarzie asa de mult...am in continuare o durere surda de burta, uneori ca niste intepaturi de ac si o scurgere destul de ciudata, parca cam abundenta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ama1357 spune:

Citat:
citat din mesajul lui tierry

Nimic deocamdata..menstruatie nu, bebe se pare ca nu..dupa testele de sarcina...La medic de abia marti ma pot duce. Oricum am sunat dr. pentru ca imi era frica de vreo extrauterina insa mi-a zis ca ar trebui sa se pozitiveze testele si daca sunt negative sa nu ma panichez pana marti.

Chiar sunt curioasa ce o sa imi zica, n-am mai patit niciodata sa mi intarzie asa de mult...am in continuare o durere surda de burta, uneori ca niste intepaturi de ac si o scurgere destul de ciudata, parca cam abundenta.

se mai poate sa fie si din cauza stresului sau a greutati... femeiele foarte slabe sau foarte grase pot avea probleme de genul asta.

pupici la mari si mici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns raluk_psk spune:

e ciudat intr-adevar....si eu sunt cam in aceeasi situatie numai ca eu iau anticonceptionale..si mi-a venit de doua ori pana acum si intre am o secretie maronie care cica ar fi din cauza pastilelor.. nu stiu ce sa zic....si nici nu mi-a venit de ceva timp desi insarcinata nu sunt..eu zic sa mergem la medic sa ne spuna el ca sa ne luam de-o grija..

http://tanaramamica.wordpress.com/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miruna81 spune:

Fetelor va rog din suflet ajutati-ma!

Stau cu testul Barza in mana si plang de cateva zeci de minute. Pentru prima data parca se intrevede si cea de-a doua liniuta. Ce poate sa insemne dupa parerea voastra? Ca eu trec de la o stare la alta. Peste doua zile trebuie sa vina cm.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns fannna2003 spune:

vine barza...asta zic
daca sunt doua e clar
felicitari1...asta in cazul in care iti doresti

Emma-o poveste fara de sfarsit
Ajutati-l pe Dan sa mearga din nou !!! Avem TELEDON !!!

un vot zilnic pentru Ioana..multumesc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns raluk_psk spune:

am patit si eu sa se intrevada doar a doua liniuta dar nu a fost nimic....mai fa unul in cateva zile si vezi ce-ti da..sau mergi la ginecolog..succes

http://tanaramamica.wordpress.com/

Mergi la inceput