Intarziere menstruatie
Raspunsuri - Pagina 2
tierry spune:
Mda, revin cu finalul mai putin neasteptat...Ieri dimineata imi venise menstruatia, dupa care la ora 5 eram lata in garda la Urgente, cu dureri de burta oribile, ameteli, tremurat, etc. Mi-au zis initial ca este vorba de un chist torsionat, insa azi cand mi-a facut doctorita mea ecografia finala mi-a zis ca intr-adevar este un chist, insa nu torsionat. Nu isi da inca seama daca e hemoragic sau endometriozic. O sa ma duc duminica la inca un control, sa vada exact ce si cum.
Nu stiu foarte precis ce sunt chisturile astea, nu stiu cum apar, ca pana acum nu am avut asa probleme, insa din ce am citit nu prea sunt de bine
Sper intr-un final sa nu fie nimic grav si sa nu stea in calea unui bebe, pentru ca asta imi doream...
raluk_psk spune:
din ce stiu eu chisturile se pot trata cu anticonceptionale dar nu definitiv, prin operatie sau dupa o sarcina...sanatate multa...
http://tanaramamica.wordpress.com/
tierry spune:
Revin dupa ceva vreme si din pacate nu cu vesti bune
Diagnosticul a fost chist ovarian endometriozic, de 5 cm ...si dupa menstruatia de luna asta, medicul a zis sa ma duc sa-l operez laparoscopic...Ma enerveaza situatia de mor, pentru ca daca nu mi-as fi facut controale regulate as fi zis..in ianuarie nu aveam nimic, iar in aprilie deja chist endometriozic de 5cm?!
Stiam ca astea nu se formeaza asa peste noapte...
As vrea totusi sa stiu daca operatia este singura solutie..sau mai pot spera la vreun alt tratament...Eventual, daca moderatorii considera de ajutor, pot muta subiectul la un altul legat de endometrioza, poate primesc acolo mai multe sfaturi ...Multumesc frumos!
iuliya spune:
Tierry, din pacate nu-ti pot da niciun sfat pentru ca nu cunosc destule informatii in acest domeniu. Vreau doar sa-ti urez multa sanatate, iar tratamentul/operatia sa decurga cu bine! Mult curaj!
nepotica mea
Cokk spune:
FETELOR..incercati si cu tratamente naturiste, nu repede la cutit.Chisturile se fac din nou dupa ce sunt operate.Mergi pe CHIST OVARIAN din forum si vei gasi 3 retete naturiste sigure.Urmati-le si rezultatul va fi spectaculos.
Coca ,