Mladite si mugurasi mai-iunie 2008 (95)
Raspunsuri - Pagina 6
MissParker spune:
LA MULTI ANI pentru Cosminelul cel scump si drag,
sa-i fie viata lina si sa nu cunoasca necazuri si dureri,
sa creasca frumos si sanatos, ca iubit de mami a lui este cum nu se poate mai mult,
sa aiba noroc si sa fie fericit pana la adanci batraneti!
Ziua buna si de la Hanau. Daviducul iar s-a trezit plangand pe la 2 noaptea si l-am luat langa mine, apoi am adormit asa frumusel, la 4 l-am pus langa mine usurel si am dormit amandoi unul langa altul pana a venit tati cu bibe, dupa care l-am repus pe Daviducul in patutul lui, ca sa dorm si eu linistita in camera cealalta. Acu’ vreo juma’ de ora a plans ca si-a prins putin degetele sub usa de sticla din bucatarie, i-am aratat-o din nou si i-am spus ca NU, ca acolo e buba. Sa vedem daca retine...
Alte noutati nu avem.
Multumim fetelor care au zis ca au vazut pozele, dar eu nu pusesem de fapt poze, ci un filmulet cu David cum il dau in leagan si ce mult ii place
Cami, sa dea Dumnezeu sa nu mai treceti prin asemenea momente cu mititelele!!! Of... Bine ca a trecut! Dar esti sigura (adica doctorii au fost siguri) ca acele convulsii au fost de la otita? Mi se pare f.f.f. brusc, asa de la un stranut sa izbucneasca o criza asa puternica de convulsii... Ce analize i-au mai facut?
piccola, hai ca ai reusit sa scapi de moderare si esti citita in timp real! Speram sa bagi si poze, ca sa va cunoastem!
dflavia – bine-ai revenit! Saru’mana de compasiune, las’ ca or veni si la noi nopti mai bune candva, cand il dam la gradinita Wow, am vazut fifitsa umblareata, felicitari
Dordia – ca sa treaca la bebe problemele, ce bine era daca dadeai din prima peste orl-ista de la Babes, se pare ca aia e mai bine informata decat cei care una-doua umfla copiii de antibiotice... Of... Bafta multa cu aerosolii si sa nu mai revina problemele! Hai, ca acusi a venit si primavara, mult pe afara, aer curat...
Nicole – Daviducul tau se face tot mai frumusel si mai barbatel si iti seamana leit
gabitzam, of, sa treaca buba repede la Raduc si tati sa nu-si mai faca asa mustrari de constiinta, cu bebe mic asa e, ei trebuie sa mai ia si cazaturi ca sa invete unde le sunt limitele... In rest, sentimentul de „concurenta“ la Andrei e normal, desigur stii si tu toate astea, dar stai sa vezi cand Raducu va putea da feedback, cand va incepe sa vorbeasca, sa vezi ce vor comunica atunci si ce se vor juca impreuna... si evident si ce se vor si bate (ca toti fratii se cam bat), e normal...
Micaela – Mai ce printesa sicoasa ai tu acolo, ce sepcuta smechera are! Si am vazut ca si ei – ca si lui David – ii place la nebunie in leganus
Lori – ce ma bucur ca ati avut un Paste de neuitat!!! Ce palariuta bestiala are Robertino, m-a ucis!
Adriana – nu-mi iese din cap capusa aia, unde naiba a luat-o, in mijlocul orasului?? Ca la noi cica sunt doar prin paduri si doar acolo unde traiesc vulpi, iar pe astea cica le „vaccineaza“ padurarii bagandu-le nu stiu ce chimicale in mancare, te doare minte . Of, acu’ nu-ti faci si tu griji si mai mari, ca oricum nu toate capusele sunt otravitoare si in nici un caz un vaccin nu te fereste de toate relele de la vreo capusa, sa fim seriosi...
MsBB – mortala mandra in sanul naturii, vad ca nici tu nu ai probleme cu nisipul in kilotii cupilului, hihihi dar eu ce ma fac?? Imi vine rau doar cand ma gandesc... Azi l-am dat in leagan si apoi am vrut sa-l dau putin si pe tobogan, dar am renuntat ca era nisip pe partea laterala a toboganului si el avea niste reiati bleu superbi pe el, doar nu-i murdaream de nisip... Ah, gata, am gasit solutia, tre’ sa-i iau niste hainute mai jegarite, cu alea sa iasa la nisip. E mai bine asa, nu?
Laurita – hehehe, eu am facut progrese, il sterg acum doar la fiecare 5 dumicaturi
EDIT, ca pana sa postez eu carnatul, s-au pus pozici tare frumoase cu bebei de gemenute si cu Iasminutze!!
Simo, ASTA e superba, portret de iubire cu 3 generatii...
gabitzam spune:
La mult ani, COSMIN!!! Sa cresti mare pui frumos, sa fii bucuria lui mami si a tuturor din jur, sa fi ocrotit si inconjurat doar de dragoste!
Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla
Magnetism79 spune:
In primul rand vreau sa spun si eu Hristos a inviat tuturor fetelor!!!!!!!!!!!!
Si acum sa spunem si noi ca am fost la Gruiu de Paste, dar noaptea am fost nevoitasa iau pe cineva de la aeroport asa ca du-te Lavinio pe la 9.30 direct la aeroport , m-am intors pe la 1.30 la Gruiu, oricum a fost minunat drumul ,iar noaptea este chiar liber.Vremea a fost frumoasa , a tinut cu noi, insa sunt un pic trista p[t ca socra-miu mi-a accidentat catelusul, ma nu stiu unde se uita omul asta cand conduce, pur si simpul cand iesea din curte cu masina catelusul meu cel alb pe nume Bobo a iesit si el, nu l-a vazut sau ce stiu eu, si la razuit practic cu roata pe pulpita din stanga, a plans bietul de el, acum e schip, i-am dat un calmant, ne-am uitat amandoi la el, si eu si sotul spersa-si revina, acum e in tratament, vine un amic de-al nostru care e tot medic vet sa il trateze.
Innebunesc ca imi e o mila de el..........................
Am vazut poze ff frumoase, am facut si noi cateva poze sper sa le pot pune.
ieri a fost vant insa si nu am putut sa stau f. mult cu B.G.afara.
Pstele a trecut insa si de azi sunt din nou la treaba,Sambata plec la mare la Mangalia sa facem inaugurarea sezonului, am inchis sezonul de munte, vom merge la munte cand e mai frig sau mai urat, acum nepregatim sa mergem in fiecare we la mare.
M-am certat cu socrii mei, care M-AU SCOS DIN MINTI CU AL DOILEA COPIL.SIMT CA O IAU RAZNA DAR MA ABTIN FFFF.TARE, daca nu ar fi aceasta discutie totul ar fi perfect.
Cam asta am sa va pove, asta e m-am obisnuit sa nu fie totul perfect.
A venit si la tati iepurasul, cu o BARCA, da, o barca din aia mare sa ne poate plimba si pe noi, azi s-a dus sa o ridice, sa o aduca acasa, la curte , iar peste 2 sau 3 sapt se duce la concurs cu ea si cu cel mai bun amic al lui.
Vedeti la mine a venit iepurasul si cu bune si cu rele, mi-a mai adus o trusa de farduri de la J'adore si un parfum Nina Ricci, astea sunt de la soramea, relele le-am dat uitarii deja, sper sa imi treeaca starea asta nasoala.
Cei care au venit la noi de Pasti sunt niste cumetrii de-ai lui soacra-mea, niste parliti ca sa zic asa, dar v-am pove ,ca sa nu ma pun rau cu soacra mai fac si eu din lucrurile care nu imi plac, cum ar fi sa-i iau de la aeroport si diverse ca deh.............doamna ce a venit nu isi misca fundul de 180 de kg cu taxiul ca s-a nascut in masina personala.Bai ce ma enerveaza astfel de oameni care uita ca vin de la coada vacii, ma si au niste pretentii si fumuri pe ei , nu pot sa cred.Va mai pove cand imi revin ca acum sunt super nervoasa si nu imi revin.
Va pup .
Vb cand ajung acasa
Mami de Bogdanici Pogonici
simonacip spune:
AM dormit si noi un picutz.
La Tv vb despre dermatita atopica, ma gindesc la MissVad ca avem vesti si de la ea.Tb folosit la baita un sapun hipergras(chiar dc ramine senzatia de nelimpezit dupa, imbaierea de scurta durata, evitat aburul si crema imediat dupa baita. Dar sigur le stiai toate astea
Dflavia, am uitat s-o felicit pe minunea ta mergind, cita incredere are ea in mami!!!11cum vine la chemarea ei.
Inais , ce scumpa e Dra Cirliontz intre lalele...Si am impresia ca o lalea e mai mare ca ea. hihi. Superba!
Despre Robertzel, ce sa mai zic, e scump foc cu bulanasele alea minunate goale pe caldarim.Mmmm!Iar poza in care doarme in patul parintilor...e minunat, copilul s-a asortat sa nu fie gasit
Si nu in ultimul rind La Multi ANi Cosminel drag, sa fii sanatos si sa o faci pe mami fericita!!!!!!!!!
Simona, mami de baieti
David (10 nov 2004)si
Matei (24 aprilie 2008)
www.onetruemedia.com/shared?p=73230cba168c08670e90d4&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">MONTAJ
"Cele ce sunt cu neputinta la oameni sunt cu putinta la Dumnezeu."
"Tine mintea ta in iad si nu deznadajdui"
inais spune:
Am uitat de ...shame on me !
Deeci:
Cosmin pentru 1 anisor!! Sa fi sanatos, sa ai parte de tot ce-i mai bun in viata si sa ii ramai aproape mamei tale care te iubeste muuult, muuuult, muuuult!
pentru cele 11 lunitze: Patricia Maya si Tudor-Andrei!
Gaaata!
mamica Iasminutei...adica lui mami si a lui tati
fecian spune:
21 Aprilie 1 Anisor!!!!
Cosmin
Sa cresti mare si frumos, sanatos si fericit. Sa iubesti sa fii iubit si de toti/toate indragit. Sa nu cunosti necazurile si sa iti faci mamica fericita si mandra de tine, puiuc micsi drag!
Felicia, cea mai fericita al ursuletzului-pufarina Gabriel (23 Mai 2008)
Pozici cu noi in noua formula
Ursuletzul-pufarina
Povestea nasterii
M-am nascut de ziua mea
Sa revenim la normal
www.petitieonline.ro/petitie-p28651051.html" target="_blank">Sustin campania pentru reproducere asistata. SEMNEAZA SI TU !
Simplicity is the key to excellency
Lorich spune:
MsBB saracele matze.... vai de coada lor! La bunicul meu, la tzara sunt mereu o groaza de matze... ei bine acum, duminica nu gaseai nici una, nici de leac... Robert killeru'
Flavia vazut moatza mergatoare !
Simo ai doi baieti de revite, eu zic sa pui mana sa faci un ban de pe urma lor
Laurita multumi, da a fost ziua lui tati pe 18!
Miha pupam Xena
Lori, mami de Robert din 9.06.2008
fecian spune:
Hristos a inviat fetelor!
Venim si noi cu ceva vesti despre noi, dar asa pe fuga ca sunt cam in mijlocul unui experiment(la care deja am stricat ceva, se putea sa nu???)
Deci venim dupa aproape 2 saptamani de greva somaleza(ceea ce e la noi aproape normal) si tot atata de diaree continua! Sambata de exemplu am spalat nici mai mult si nici mai putin de 8 masini...din care 2 numai si numai cu ale lui...il schimbam la fiecare ora...si o data cu el ne schimbam si noi din motive lesne de intzeles.
Dar ieri vad ca ia revenit si pofta de mancare , ba mai mult , cred ca si recupereaza ca azi noapte a papat de 3 ori...ceea ce nu a mai facut de 2 saptamani.
Am avut cateva nopti de cosmar cand efectiv se trezea urland de durere...dupa ce ii dadeam paracetamol si il plimbam prin casa, dupa o ora , se linistea si adormea la loc. Dar in crizele alea trebuia sa fim amandoi prezenti...cum incerca unul din noi sa plece de langa el incepea sa urle disperat dupa noi...se plimba de la unul la altul nestiind la care ii e mai bine...
Si am aflat si cauza acestui comportament...piticului ii dau dintii de sus. Ieri s-a spart gingiutza si azi a iesit victorios un coltishor de dintzoc...
Azi dimineatza puiul meu s-a trezit radiind de fericire, si jucandu-se singurel la el in patutz timp de o ora.
S-a purtat exemplar cat timp l-am imbracat si l-am pregatit de gradinitza... Cand a venit timpul sa il pun in carutz, ainceput sa urle si sa se incovoaie ca un elastic. Parca ziceai ca il tai...nu mai zic ce a protestat cand l-am incaltzat ...cu chiu cu vai , l-am dus la gradi, unde a facut nitzel scandal si acolo...
Cum vede ca il lasam incepe sa urle de mama focului...cel mai urlator copil din grupa... A venit si prietena lui, i-a dat jucarii......o copila superba. (tati si mami o plac pe fetitza aia la nebunie, o vor de nora).
Asa... in rest, piticul incepe sa mearga din ce in ce mai bine.
Duminica am fost in parc si ne-am distrat de minune. S-a jucat piticul ceva de vis... A mers liber, fara sa cada vreo 10 metri.. A facut furori pe acolo (se putea sa nu?)...a gasit o gagica, mai mare ca mine si ii facea niste ochi dulci, de zici ca acuma se insura cu ea...Se ascundea dupa picioarele mele si se uita asa de galesh catre ea...dar nici tanti aia nu il scapa din ochi. Asa ca l-am despartit de iubirea vietii lui...si l-am dus in alta parte a parcului...S-a mai uitat dupa ea, dar dupa un timp a descoprit alte 2 tipe care se bronzau si tzusti catre ele...a inceput sa tzipe vesel..probabil vroia sa le maseze cu ulei pe spate...gagicar...
Pana la urma, de rusine, am fugit si de acolo...
Am gasit o zona unde nu erau femei dar era o familie ce jucau un joc cu mingea..
Ei , piticul meu cand i-a vazut, si s-a vazut si cu picioarele pe pamant, a inceput sa tzipe dupa ei" -Eeeeeeiii, eeeeeiiii, bbbaaaaiiii!!!!" si sa alerge catre ei ...Ne-am stricat de ras...
A umblat copilul nostru in toate pozitiile posibile, s-a jucat cu de toate, a mancat si o frunza uscata de pe jos, s-a innecat cu ea, i-am dat apa , i-a mai iesit, i-am mai scos noi...in fine, pana acasa el tot mesteca la frunza aia...
Iar cand am ajuns acasa toti eram deja lihniti si obositi..ne-am spalat pe maini, am papat toti in curte, si piticul nostru a papat aceasi mancare ca si noi(pentru prima data i-a fost pofta de ce mancam noi, si a protestat cand nu i-am dat).. Apoi baitza, ca era negru parca muncise la mina... Iar la 8 era deja in pat si sforaia
Gata fug, ca m-am intins ca o zi de post.
Concluzia:- ne iese un dintishor(dintzocul nr. 3(dreapta sus))
- suntem rasfatati
- suntem activi
-suntem rasfatati
Pupici, fug la munci.
Felicia, cea mai fericita al ursuletzului-pufarina Gabriel (23 Mai 2008)
Pozici cu noi in noua formula
Ursuletzul-pufarina
Povestea nasterii
M-am nascut de ziua mea
Sa revenim la normal
www.petitieonline.ro/petitie-p28651051.html" target="_blank">Sustin campania pentru reproducere asistata. SEMNEAZA SI TU !
Simplicity is the key to excellency
CamiM spune:
Salut gasca M&M si multumim tare mult pentru sustinere.... si tare bine mi-au facut incurajarile voastre. Acum suntem ok slava cerului.
Cred ca m-am exprimat cu cizmele.. nu Sabina a facut convulsiile, ea are doar o raceala( mda.. dupa faza asta raceala pare parfum) ci Sofia care are aproape 3 ani.
Miss P i-au facut analize de sange unde au vazut ca are o infectie, si inca de la consultul initial medicul de garda ne spusese ca dupa ce vede in urechi are otita, i-au facut si CT scan sa inlature posibilitatea unei tumori sau ceva de genul asta, si radiografie la plamani si astea au iesit ok din fericire. Din cate am inteles de la medicul de garda si mai tarziu de la pediatru otita combinata cu raceala(chiar si usoara) au cauzat aceasta crestere brusca a febrei care la copii intre 3 luni si cam 5-6 ani poate cauze aceste convulsii febrile. Partea proasta e ca apar de obicei la debutul bolii asa ca nu pot fi prevenite, partea "buna" (daca exista asa)e ca nu sunt atat de periculoase pe cat par.
La multi ani Cosmin pentru primul anisor!! felicitari!!
Cami - mami de Sofia Alexandra - mai 2006 si Sabina Adriana - mai 2008
gabitzam spune:
Felicia, ma speriasem cand am citit de diaree! Am crezut ca a facut vreo enteroviroza, sau asa ceva! Uff, bine ca e de la dinti! Si la el a venit iepurasul tot cu dintisor
Si bravo si pentru mersul pufarinului
Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla