Mladite si mugurasi mai-iunie 2008 (95)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns DanaH spune:

gabitza, mor de dragul copiilor tai. sunt asa de frumoshi....
mi-ai dat o idee cu albumul cu momentele de iubire. o sa incerc si eu.
la fel e si teodora, cand il vede sau aude pe alex, i se lumineaza fatza. air alex o iubeshte si el, dar o mai shi "altoieshte" din cand in cand. asa, fratzeshte, cu dragsote.

in rest, nu prea am timp sa stau de vorba cu voi. dar o sa va mai citesc azi mai pe dupa-amaiza.
pupici

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Micaela06 spune:

Va spunem si noi cu intarziere: HRISTOS A INVIAT!
Am avut cateva zile pline cu vizite la parinti, papa multa, copil plin de enrgie asa ca eu sunt tare obosita, astept sa oboseasca Daria sa mai dorm si eu putin.

Am vazut poze cu baietii frumosi de Gabita. Ma omori tu pe mine cu pozele cu ei doi, cu cata dragoste il priveste Raducu pe Andrei, sunt deja Si ce pozitii are Raducu de stat in carut, e cel mai tare

Mihaser ce copii frumosi ai ce dulce e Eli imbracata in ie

Alysh ce poze frumoase si ce de cadouri a primit Vlad

Miss ce dulce e David in leganut

Nicole ce mare s-a facut David nu ne mai pusesesi de mult poze, il ti ascuns

Va pun si eu o poza cu grasuna mea si un filmulet cu noua ei distractie

Daria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lorich spune:

Hristos a inviat!

Ne-am intors si noi acasica!
Am avut cel mai frumos Paste din viata mea, in prima zi am fost la tzara, o zi absolut superba, Robert s-a jucat prin toata curtea, a fugarit un motan giorsait, voia sa se bage in fundul cainelui, gastele nu l-au speriat, ba chiar le-a aratat el ce le asteapta, totul a fost explorat, curtea cu aminale, gradinita cu flori, a fost atat de fricit sa stea in picioarele goale prin iarba... A vazut si el meleoane de rude, ca-n Kusturitza, ca bine zicea Doloress, iar azi l-am trezit la 5 ca sa dam startul, dar a fost super cuminte, a adormit in masina pana la 8, apoi joaca pana la 9 cand am ajuns. Acum nani iar.

Imi pare tare rau de puiutii bolnavei, multa, multa sanatate tuturor!
M-am crucit de capusa Annikai, sper sa fie ok, stiu ca nu e voie cu penseta, ca nu e bine sa se rupa aminalul in piele..brrr si nu zic ce senzatia mi-a lasat intamplarea lui CamiM... asa repede convulsii?Uff...

Ma bucur ca a scris un pic Geta, imi pare rau de fratiorul ingeras!

Revin dupa ce vad un morman de poze!

Lori, mami de Robert din 9.06.2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MsBB spune:

LA MULTI ANI !!!

Sa cresti mare Cosmin , sanatos si la punga gros.Sa asculti de mami si de tati si sa-i fiti o familie fericita.

Felicitari pt cele 11 lunitze PATRICIA MAYA si TUDOR-ANDREI

Noi ieri am petrecut amiaza la aer, la curte . Am lasat mandra sa-si faca de cap - cum a simtit pamantul sub labutze cum si-a clatit gura cu un pumn de nisip, pietre si iarba , a flocait matza de a fugit saraca si pana pe la 12 noaptea n-a mai intrat in casa de frica inamicului, a vrut sa fugareasca si catzelul dar mami a fost pe faza si a alungat ispita , a cules pt bunica - bineinteles nu le-a oferit pana nu le-a gustat nitzel , a mancat in aer liber iar per total a fost super ok .
Bine nu vreau sa va zic cam cum arata dupa . Astazi astept productia de nisip in kiloti iar costumatia de ieri, special pregatita pt mozolit, arata ca si uniforma militarilor - culori de camuflaj

Cine doreste sa vada mandra in actiune - fugarind matza - gasiti aici 2-3 poze

Fericirea are chipul tau... Andra , noastra!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lorich spune:

Doloress sunteti minunati aici: http://family.webshots.com/photo/2066197030102927551lFxsOx
aaa.exact asa face Robert cu tzitzi.. jale mare, mergem la intalnire cu tzatza dupa ei

Desiree felicitari! Exact asa a inceput Robert miercuri, apoi vineri nu a mai vrut, nu vrea sa mai dea drumul la mana, si daca-l pun in mijloc asa, se lasa jos si are nervi. Ei, nu-i graba...

Alysh vad ca a venit iepurasul la Vladut!

Gabi poza asta http://picasaweb.google.com/gabriela.marin/ApriliebyAdi#5326443107589235730 e dementiala !!!! Vad azi julitura de Duduc? Io tre sa ajung la posta la alocation...ma loghez acushica si pe mess

Mihaser m-ai omorat cu bluzita Elianei!Am mentionat ca vreau fetita? Apropo...Stefany bine ca-i neg!

Nicole mai, da' ce baiet 'telectual ai acolo!

Am vazut Daviduc la leganuc, si Robert s-a dat ieri, prima data era cam crispat, apoi foooooarte fericit!

Am pierdut tabul cu dflavia pe care o , mi-era dor de ea, poate imi arata cineva cum merge maldita ei!

La multi ani Cosmin! Sa cresti mare si voinic!
La multi ani Robertix pentru ieri!

La multe lunite Tudor by Leeloo!

Pup si Printesica Daria ce se distreaza eu acolo!

Piccola bine ai revenit! Pupam grasunica Sarah si asteptam pozici!

Si....poze cu primul nostru Paste

Lori, mami de Robert din 9.06.2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dflavia spune:

Lorich pupici, iote ici

Mami de Stefania 11.05.2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonacip spune:

Gabitzam, buna idee cu albumul asta, frumoase momente!. Imi pare rau de julitura lui Raducu, asa i se vede si lui nasucul mic ca un nasturel(in mod normal nu prea se observa atit e de frumos). David la mot, deja incepuse sa mearga avea nasul o coaja tot...E primul semn ca merge copilul. La voi a mers tati(de linga pat)oof, pupam nasuc frumos.
Micaela, cit de eleganta e domnisorica ta!!!
Nicole, tare m-am bucurat sa va revad si pe voi!
Pentru ca se poarta pozele am pus si noi in albumul Paste 2009 daca vreti sa ne vedeti la curte.Mati desigur cam scincea in toate pozele...tare greu il mai tin, vrea numai pe jos.

Simona, mami de baieti

David (10 nov 2004)si
Matei (24 aprilie 2008)

www.onetruemedia.com/shared?p=73230cba168c08670e90d4&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">MONTAJ
"Cele ce sunt cu neputinta la oameni sunt cu putinta la Dumnezeu."
"Tine mintea ta in iad si nu deznadajdui"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Reallaura spune:

Nu am mai reusit sa postez ieri.
Am fost cu Sis la o matusa, am facut gratare, am stat cu copii,a fost excelent!!
Slava Domnului ca a iesit soarele la amiaza si am avut o vreme de milioane!
Inais cum, mai ii iesisera bubitele de la dinti, ce chestie…bine ca a trecut, biata Iasmi!
Mihaser super poze cu copii tai, sunt asa scumpi, iar Eli cu ie…
Esme nu stiu cum reusesti sa te mai concentrezi pe munca fiind inconjurata de natura din toate partile, m-as simti ca in vacanta!Am vazut si pozeledela cresa, au atatealocuri de joaca,cred ca se simt excelent puiutii! Sa-ti fie de bine noul look. Iti sta foartebine!
Miss ce sedistreaza David in leagan!!! Am inceput si noi sa stam mai mult in parculetele de joaca dupa plimbare. De acu nu mai scapam de ei.
simonix ne-ai delectat iar cu o multime de poze minunate!!
CamiM ooof, biata de tine, ma ingrozesc cand ma gandesc la ce ai scris…sanatate multa Sabinutei!
Dordia ooof prin cate ati mai trecut si voi…sper ca e mai bine puiul!
Nicole tare frumos s-a facut David!
Cleo tot Kklaul de bani odata. Hai ca vine si la voi…
Adriana capusa???[] sper sa fie ok Annika sa nu pateasca nimic.
Flavia felcitari si voua pentru primii pasi!
Micaela e haioasa foc cu sapca aia! Si vad ca-I plac senzatiile tari..
MsBB ce se distreaza Andra dupa matza hihi
Lorich ce bine ii sta in portocaliu intre asternuturi portocalii…mmmce tortulet dragut?? A fost ziua lui tati vostru?? Sa va traiasca!
Cosmin SA TE FACI MARE, SANATOS, ISTET SI SA ASCULTI DE MAMI!!!Cadinutza tu cemai faci??
Alysh important e sa ne mai trimiti cate un mesaj sa stim ce faceti si cum decurge sesiunea!

Laurita, mami de Mircea Ioan, 15 mai 2008
POZE BOTEZ MIRCEA
ALBUMELE MELE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Micaela06 spune:

Lorich ce dulce e Robertcum incearca el sa culeaga cu degetelele lui , e un frumos. Cat despre Daria si printesica, poate vrei sa spui Xena-printesa razboinica

Simona , eleganta-eleganta, dar asa greu ii gasesc de incaltat ca are niste butuceii . Ai doi copii tare frumosi, cel putin David e 'de revista' bine ca nici Matei nu e mai prejos, iti vine sa il papi. Bine si voi 2 Surorile sunteti frumoase rau, au cu cine sa semene baietii.

Laura, ai zis tu bine odata ca Daria e Mircea la feminin... uneori ma gandesc ca mi-ar fi fost mai usor cu 3 baieti decat cu fetitoiu asta al meu, e plina de energie, cadem lati si eu si tac-su pe langa ea.

Daria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns inais spune:

Ziua buna!

Iasmina doarme. Am zis sa citesc si eu pe aici.

Am vazut filmuletul de la Dflavia si vroiam sa dau un fetitei umblatoare.

Gabi simpatici foc baietii. Imi pare rau de Raducu si lovitura lui. Hai ca-i trece pana se insoara!

Simona vazut si pozele voastre. Simpatici pitici (stiam asta), frumoase mamici (si asta stiam)...si apetisanti mititei pe acolo. Si nuuuuu...alergia Iasminei nu are legatura (conform pediatrei) cu iesitul dintisorului (a propos iese si nr 2. azi-maine).
Nu stim ce a declansat-o, dar ne rugam sa nu se mai repete!

Am vazut si pozele Dariutzei ! Si-a tras o sepcutza smechera foc. Vrem si noi sepcuta pt ca de palariuta trage Iasmi de numa!

Am pus si eu cateva poze de Paste cu dra. Carliontz aici

Va

mamica Iasminutei...adica lui mami si a lui tati

Cat de maaaare sunt!!

Mergi la inceput