Mladite si mugurasi mai-iunie 2008 (95)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ca_eric spune:

uram la muuuuuulti anisori bebeilor de 1 an: gemenii de belgia, CRISTIAN SI SARA precum si pletosului de belgia ROBERTIX -VB LUI stephany- sa va dea dzeu sanatate si sa fiti iubiti!!! si tuturor bebeilor care serbeaza lunitze multe!!

vazut poze de mihaser, gabitzam, simonix, david de miss, nicole sunteti frumosi ...ce odisee frumoasa suntem cu cei mai frumosi bebei!!

mihaser sincer mi-e dor de tm, as vrea sa vin in vizita ...dar e tare greu , actele astea te omoara!!

noi suntem fericiti posesori a 3 dinti si al 4 lea acum a spart..deci 4 dintoci pot spune. s-a lasat cu plansete si urlaturi, dar nu am facut febra.
ma duc la lucruuuuuuu...si asa nu am chef...am avut vacanta de sarbatori...si a fost as bine...

va doresc noapte buna la toti!somn usor si linistit la copilasii nostri.

mami de ericutz

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cleo78 spune:

si insanatosire grabnica la puiutii bolnaviori.

edit: de ieri ma tot uit in poze: in campus, la gemeni, la Robertel, la mihaser, la nicole, la ca_eric a N-a oara, N>20, etc etc etc
Macar atat pot sa fac!!

Am o intrebare intrebatoare. Reallaura, era sa te sun asta noapte de cat ma roade . Deci tie ti-au intrat banii? in loc de aia 8 mil ai gasit kk-laul pe card? sau tri-au bagat initial 8 mil si apoi peste cateva zile si-au facut mila de tine sa ai si tu de o maslina de Pashti? ca io mi-am pierdut parola la homebanking si am stat si m-am gandit asta noapte la asta.....

o soarele din viatsa noastra mamica natanga de pe 9.05.2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonacip spune:

Citat:
citat din mesajul lui cleo78

si insanatosire grabnica la puiutii bolnaviori.

edit: de ieri ma tot uit in poze: in campus, la gemeni, la Robertel, la mihaser, la nicole, la ca_eric a N-a oara, N>20, etc etc etc
Macar atat pot sa fac!!

Am o intrebare intrebatoare. Reallaura, era sa te sun asta noapte de cat ma roade . Deci tie ti-au intrat banii? in loc de aia 8 mil ai gasit kk-laul pe card? sau tri-au bagat initial 8 mil si apoi peste cateva zile si-au facut mila de tine sa ai si tu de o maslina de Pashti? ca io mi-am pierdut parola la homebanking si am stat si m-am gandit asta noapte la asta.....

o soarele din viatsa noastra mamica natanga de pe 9.05.2008

I-au intrat toti odata. Ca aia am intrebat-o si eu dc intii 8 apoi restul. Nu. Mie mi-au intrat doar 8, dar eu am depus mai tz..dar tu ai depus mai devreme. Nu stiu dupa ce criterii intra la unii mai devreme, la altii mai tz.

Dordia, ooof, ce-ati mai tras si voi...Nici nu stiu ce sfat sa-ti dau...decit tot aerosoli..ce ce-i faci?

Simona, mami de baieti

David (10 nov 2004)si
Matei (24 aprilie 2008)

www.onetruemedia.com/shared?p=73230cba168c08670e90d4&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">MONTAJ
"Cele ce sunt cu neputinta la oameni sunt cu putinta la Dumnezeu."
"Tine mintea ta in iad si nu deznadajdui"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iulia83 spune:

neatza.

nicole mai David al tau e ceva de speriat e un dulce, are in ochisori o privire asa inteligenta. nazdravan frumos

azi cred ca e urat of of, vreau zile fara vant, insorite, calduroae (dar n caniculare) sa nu mai racim aiurea de la fiecare adiere de vant. aseara i-am dat fetii cu albastru de metil in gat ranjea cu dintisorii albastrii, asa am ras de ea...are suzeta albastra albastra

care-mi da si mie o reteta cu mazarica pt pipil???

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzam spune:

Raducu cel frumos are o julitura pe fata de mai toata frumusetea. A cazut din pat si s-a julit de rama de lemn a patului. Si asta sub ochii lui taica-su, care il schimba de pampers in patul mare si care l-a scapat din ochi o secunda. Suficient cat sa o ia asta mic la picior. Era Costi asa de nenorocit ca mi-era mai mila de el decat de Raducu. Piticului o sa-i treaca in cateva zile, ca e superficiala chestia.

Ma intrebase Dordia cum se inteleg baietii. Raducu il iubeste pe Andrei foarte tare, e coada dupa el, tot al vrea sa-l atinga, sa fie aproape de el. In ce-l priveste pe Andrei este asa, love/hate. Cand era Raducu mic si ne-miscator, era OK, nu-l prea baga in seama. De cand Raducu misuna si atenteaza la jucariile lui s-a cam schimbat povestea, si asta mic o cam ia pe coaja de la Andrei. Asa, discret, ii mai baga Andrei cate una de cate ori are ocazia. Dupa care il pupa si-l iubeste. Se joaca de multe ori impreuna frumos. Andrei merge si el de-a busilea si il imita pe cel mic, mai atenteaza si la suzetele si biberoanele si canutele lui Raducu. Am facut un album doar cu ei doi in timp, de cand s-a nascut Raducu, dar se vede doar iubirea Ca in momentele cellalte sunt intre ei sa-i despart, nu fac poze Uitati aici.

Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns socrate spune:

Am vazut toate pozele, am admirat toti copilasii, Robertix (imi place asta), gemeni, Lorelei, puiutii de mihaser, Nicole si evident starurile odiseei Duducu si Andrei.

Noi am fost ieri pe la Carrefour si am luat un trening si niste bodyuri tip maieu de la iepurasul lui mamaie pt asta mic.

Am petrecut cateva zile frumoase, ma bucur pentru asta, au fost niste zile superbe.Uof fetelor ce a trecut timpul. Acum un an...eram emotionata, mai aveam cateva zile de tinut bb in burtica...si uite deja a trecut un an.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dflavia spune:

gabitzam sunt tare scumpi si se vede ca-l iubeste Andrei pe Oducu si eu mai vreau un copil si asa sa fie diferenta intre ei 3-4 ani, sanatosi sa fim
iulia83 eu i-am facut mazare asa cum o fac si pentru noi cu ceapa calita fff putin si apoi inabusita cu mazarea prefiarta si carnita de pui.
cleo si in NV au intrat banii, bine eu mi-am depus dosarul chiar in primele zile din ianuarie

avem si noi 6 dintisori si mai asteptam inca 2
cu mancarea nu se prea omoara dar asa a fost dintotdeauna, inca ii mai dau si 4 mese de lapte pe zi atunci cand nu prea mananca mancare

Mami de Stefania 11.05.2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Adriana_78 spune:

Buna ziua si de la noi!

Scriu repede, ca sunt cu piticele singure acasa, nu e timp deloc de stat la calculator.

LA MULTI ANI, ROBERT!
LA MULTI ANI, COSMIN!

Noi am ajuns cu bine la Viena, zborul a fost OK, pitice cuminti, weekend cu soare, plimbari prin parcuri. Totul frumos!
Ieri am fost in parc la noi in cartier si cand am ajuns acasa, la baita, descopar dupa urechiusa Annikai o capusa.
Viena e plina de capuse, si aici mai toti se vaccineaza impotriva lor, da de', pana nu ti se intampla, nu crezi.
Cand povestea x sau y ca l-a muscat o capusa, nu-mi venea sa cred, ca in Romanica noastra, monstrii astia nu ataca oamenii -- si uite, ca acum s-au gandit sa-mi muste puiutul.
M-am speriat, ca nu mai vazuse asa o aratare in corp de omulet mic si dulce - a scos-o o vecina cu penseta, acum speram sa nu apara complicatii, ca nici una din fete nu e vaccinata.

Adriana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzam spune:

Precum spuneam, in poze se vede doar iubirea, nu si cafteala

Flavia, am vazut si pozele voastre si filmuletul cu primii pasi, foarte emotionant. Si am vazut si cateva poze foarte frumoase de la tara, cu o curte plina de lalele rosii. Si m-ai zapacit cate palarioare delicioase are Stefania!!

Am vazut-o si pe Eli a lui Mihaser cu o ie de m-a dat pe spate. Foarte frumoase pozele. Andrei l-a vazut pe Cristi pe bicicleta si mi-a zis ca vrea si el in parc cu baietelul

L-am vazut si pe David e Miss in leganus, dicstractie mare.
Iar David de Nicole e asa mare, cu o privire isteata si smecherusa, si fain imbracat.

Adriana, capusa??? My God! Cred ca te-ai speriat groaznic. Speram ca nu e nici o urmare. E tarziu sa le mai vaccinezi acum?

Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MsBB spune:

Ce se intampla aici?
Pai bine, eu va las sa sarbatoriti, sa va infruptati din bunataturi, sa va veseliti si ce gasesc? CamiM cu fetitele bolnavioare , Iulia,dordia2000 si Dflavia cu lista de mucuti si dureri de cap , Alysh stresata de examene ,Raducu Gabitzei cu buba , Annika Adrianei cu capusa in ureche - aici zilele astea este invazie de carabusi
Noroc cu asa poze frumoase si bb mergaciosi, fericiti - .Noroc cu David Adrianul lui Nicole care m-a binedispus cu fatzuca lui de intelectual , cu mergagioasa mica a Dflaviei , Simonix care e asa de multumita pe cat imi doresc eu sa fi fost de ziua Robertzelului si care ma face sa ,Ylari cu gandul la , Mufitza cu dintosi albastri , Socrate nostalgica dupa ultimele zile de .

Culc mandra si mai revin - sper!

Fericirea are chipul tau... Andra , noastra!

Mergi la inceput