Mamici si burtici din BAIA MARE (26)
Raspunsuri - Pagina 20
aldaesme spune:
Dlaga Stefania,
cu ceva luni in ulma m-au dus ai mei (oameni putin anolmali) in Lomania cu masina si acolo, intrl-o dupa-amiaza cale ela mai mult la amiaz m-a dus mami cu caluciolul sa vad niste alte calucioale, ei bine io am dolmit ca valiza in gala da mi-a zis mami dupa ca v-a vazut. Si ca elai asa flumoasa, da asa flumoasa (mai ca muleam de gelozie da stiuc a mami ma iubeste mai mult ca olice) da a zis ca o data o sa fim noi bune plietene si daca nu altfel macal plin colespondeta, asa ca iata azi plima mea sclisolica catle tine.
Dlaga Stefania iti dolesc:
La Multi Ani! iti dolesc sa fi vesela (cum dealtfel sunt si io) si felicita, sa faci shotii si nazbatii da sa fii si cuminte (cateodata) sa ai mami si tati cuminti (ca nu stiu ce e in capu' lu' oamenii astia mali cateodata sa io cled ca talatze) si sa ajungi om male, buna si iubitoale (io is si putzin unguloaica de unde si dezacoldulile). Sa stii ca si mami iti uleaza acealeasi da' nu mai ale timp ca m-a lasta pe mine. Te pup cu male dlag, Lolelei
irlandeza spune:
LA MULTI ANI, STEFANIA !!!
PATRICIA ALEXIA
Printesa noastra a crescut !!!03.IAN.2008
dflavia spune:
vai fetelor, m-ati emotionat pana la lacrimi 
multumim de urari, sunteti toate niste dragute dar mai ales multumim pentru ziua asta minunata, nu ar fi fost asa frumos fara voi 

puteti vedea aici pozele de azi de la viermuiala de pitici si cele de ieri inca nu le-am selectat din lipsa de timp da vin si alea, am pus si cateva poze cu tortul
adarius bie ai venit in grupul nostru, te asteptam mai des sa ne povestesti despre piscotelul tau si de ce nu sa ne si intalnim doar nu e chiar asa de mare orasul asta.... 
Si lui Dragos, multe lunite!
vai Lorelei esti o dulcica
Stefania ar vrea sa te vada mai des ca tare mai esti tu cuminte si ascultatoare 
Mami de
Stefania 11.05.2008
carmenbudea spune:
Stefania la multi ani sa cresti mare, sa fi fericita fara de grij si probleme cum ai fost in primul anisor din viata. Sa ai mereu alaturi de tine parinti sa te pazeasca de tot ce ii rau si urat.
Un pupic dulce de la mine si o floare de la Ianis
anca81 spune:
Stefania
inca o data si multe
pentru tine si mamica ta.
Flavia, a fost super ieri, ne-am simtit minunat.
Ne vedem azi pentru impresii, nu? ![]()
Mamica fericita de
Carla Alexandra(13.08.2008) 
Piti mic se face mare