Mamici si burtici din BAIA MARE (26)
Raspunsuri - Pagina 19
carmenbudea spune:
Neata si de la noi. Mersi ana de cafea.
Intram si noi in clubul bebeilor care nu au somn. Ianis se trezeste de ceva vreme din ora in ora nu am gasit nici o reteta miraculoasa sa il fac sa doarma macar 3 ore legate de gasiti ziceti va rog si mie
carmenbudea spune:
Am pus cereale in laptele de seara, am iesit seara afara, am dat Nurofen dar fara rost tot se trezeste.
De ieri iar face febra, sa iasa deja dinti de sus?
Am fost ieri pe la 15 la mara nu erati pe acolo.
Pupici
AdrianaSM spune:
Ilinca, felicitari mamico!recuperare rapida iti doresc, mult laptic pentru printesa si cat mai multe nopti linistite! Sophia, esti o frumusete!Sa ai parte pe lumea asta numai de bucurii si impliniri, si de muuuulta sanatate!
Felicitari inca o data!!!!!
Noi am fost lunea trecuta in Bm,cand ne-am intors de la Cluj...Malinka, te-am sunat de pe un nr de Cosmote, dar nu ai raspuns...am vrut sa caut in Bm niste pantofiori/sandalute cu talpa tare marimea 17...Estera are asa mic piciorus ca marimea 18(singura care o gasesc) ii este mare...voi ce le dati in picoare bebeilor?am inteles ca de cand ii pui in picioare ar fi bine sa aibe ceva pantofi cu talpa tare, ca sa se formeze mersul cat mai ok...dar eu nu am gasit asa micuti...sau poate doar Estera e mai mica la picior...daca cumva stit ca sunt in Bm pantofiori marimea 17 pls dati-mi de stire!!!!!
Adriana, mamica binecuvantata de
Estera (17.09.2008)
Copilul meu iubit
O satmareanca intre baimarence
Asa cresc eu
anca81 spune:
Iesiti? Pe la 12 sunt la Mara.
Mamica fericita de
Carla Alexandra(13.08.2008) 
Piti mic se face mare
mihor spune:
Neatza!
si eu ies azi :) dar nu stiu exact cand si daca stau mult. Azi am planuri de curatenie
adarius spune:
buna tuturor!irlandeza m-am tinut de cuvant si v-am vizitat si aici,dar aici multe deja se cunosc si au discutii ca intre prietene de-o viata,nu imi place sa ma bag si eu asa in seama,am citit si aici,voi mai intra,dar atat,zona mara eu nu o frecventez ca e cam departe de mine si cu serviciul nu am timp.Oricum multumesc ca mai invitat aici.SALUTARE TUTUROR!
irlandeza spune:
Adarius, daca o sa intri mai des o sa ne cunosti pe toate, si te vom cunoaste si noi pe tine. Nici eu nu pot intra asa des ca celelalte fete, dar nu ma simt nasol.
La Mara fetele se intalnesc cu carucioarele, cu bebeii. Spune-ne ceva despre tine. Casatorita sau nu, unde locuiesti, copii.....ca sa te cunoastem.
PATRICIA ALEXIA
Printesa noastra a crescut !!!03.IAN.2008
adarius spune:
irlandeza nu ma simt nasol,imi ziceam parerea,in cursul sapt nu prea am timp sa intru,dar cand pot o fac cucea mai mare placere.Eu sunt casatorita,am un baietel care face imediat 5ani,lucrez in comert,cand am ocazia ies cu ingerasul meu,caci asa il alint,in parculetele noi amenajate de la rfn si cinema dacia,desi locuiesc in spate la spitalul judetan.Ce as mai putea sa va spun,la ora asta nu mai stiu,dar voi mai intra si voi mai povesti cu voi.NOAPTE BUNA SI MAINE DUMINICA PLACUTA!
clauco spune:
Neata,
Slaba activitate. Pe unde sunteti rasfirate?
Cu scuzele de rigoare pt intarziere, 

Sofia

Amelia

Adarius, ne bucuram ca ai scris si te asteptam ori de cate ori ai timp. Si eu am un baietel de 5 ani jumate. Si pe micuta mea de 9 luni. Cateodata mai ajungem si noi in parculetul de la Dacia. Daca ne vezi (o gasca de n carucioare
), te asteptam.
mihor spune:
Buna dimineatza!
La multe lunite Dragos!!!!
La multi ani Stefania!!!!!!!! Azi implinesti primul anisor
Sa ai parte numai de bucurii in viata si tot ce e mai bun!

Sofia
http://b1.lilypie.com/9Cq2p3/.png