Mamici si burtici din BAIA MARE (26)
Raspunsuri - Pagina 21
adarius spune:
LA MULTI ANI PT STEFANIA,CU INTARZIERE,SCUZE,MULTA SANATATE SI TOT CE VA DORITI,E NORMAL CA POATE NE INTALNIM,NU SE STIE CAND DAR VOM VEDEA.

aldaesme spune:
Salutare,
Sa spun ca sunt verde de invidie....nu, nu spun, tin in mine
. Sa va fie de bine petrecerea, sunteti superbe si superbi!!! Numa pentru voi si parca mi se taie putin greata de a merge acasa....totusi...tre' sa ma uit mai mult la poze!
pupici,
Esme
dflavia spune:
multumim adarius pt urari, baietelul tau cand are ziua de nastere?
esme cand ti se face dor de noi trageti o fura pana aici 
da fete ne vedem da Stefi a mea e tare tare maraita si sper sa nici nu ploua, veniti in parculet la mara?
am pus poze si de sambata http://picasaweb.google.com/darnaif/Aniversare1An1011Mai2009#
pupici la pitici
Mami de
Stefania 11.05.2008
clauco spune:
Salutare!
Ce vreme....bine ca nu am iesit. Sper ca nu v-a prins ploaia pe afara.
Flavia, multumim inca odata de ospitalitate. Ne-am simtit tare bine la tine. Si pozele sunt super. Asi vrea si eu sa mi le salvez dar nu stiu cum. Help.
dflavia spune:
claudia mai bine iti trimit pozele pe mess ca de pe webshots nu se salveaza la calitatea originala 
si da ne-a prins ploaia pe mine si Lore 
si iesisem de 10 minute 
Mami de
Stefania 11.05.2008
Malinka spune:
buna dimineatza...
serviti, va rog, o
sau un
(eu asta as vrea azi dar n-am...
)
flavia, sunt tare frumoase pozele, reusita petrecere...de fapt, petreceri...e superba una dintre pozele in care piticii stau toti speriati de noi...
adarius...bine ai venit la noi, spune-ne mai multe despre tine...
aldaesme...mi-a placut tare mult scrisorica lui lorelei, ce frumos stie ea sa descrie ce simte...![]()
multe 

pentru Carla si Madalina, sarbatoritele de azi, sa cresteti mari si sanatoase, ca frumoase tare mai sunteti...

anca81 spune:

Madalina 
Carla are febra azi si ceva muci...Mergem la doctor pentru bilant si sa vedem ce zice si despre asta.
Mamica fericita de
Carla Alexandra(13.08.2008) 
Piti mic se face mare
adarius spune:
dflavia la noi ziua ne este in 30 mai.malinka nu stiu ce sa va mai spun,stai sa imi beau cafea,va servesc
,pofta si poate dupa,caci inca sunt cam somnoroasa
.O zi placuta sa aveti azi,am un pic de treaba si pe urma merg la munca,