Mamici si burtici din BAIA MARE (26)
Raspunsuri - Pagina 18
mihor spune:
Malinka felicitari ca ai vandut caruciorul :) eu pana acum nu am vazut in oras ceva ce sa imi sara in ochi...
Multumim de floricele.Acum am si eu fetita mare.
Eu o sa ies azi dar destul de putin si scurt. O sa te sun sa vedem pe unde sunteti.
Irlandeza si eu sunt interesata de mothercare.
Sofia
http://b1.lilypie.com/9Cq2p3/.png
Malinka spune:
miha..am o problema, am uitat telefonul la satu mare...
:( o sa fiu pe-afara, cu fetele, pe la 12 sigur sunt la mara...
ana_mun spune:
salutare
mersi Malinka de
foarte buna, desi chiar as avea nevoi de una, alex s-a trezit ca de obicei la 6
, acuma doarme, este asa de agitat, sa fie oare de la dinti, acuma totul duce la guita,
si noi iesim ca de 2 zile nu prea am stat pe afara,
Radcarmen parca il vad si pe alex peste doi ani facand aceleasi chesti,
Malinka asta este adresa mea de mess ana_muntean2005
Mami Ana
si Alexandru
(04.11.2008)
nikolleetta spune:
salutare fetelor!
Sofia
si
Alex
abia am reusit si eu sa citesc din urma ce ati scris, ca nu am deschis calcu de cateva zile.
sa va povestesc si eu ce am facut zilele astea...de 1 mai n-am avut chef de plimbari si iesiri asa ca ne-am pus sa facem modificari in camera ca era prea aproape patutul micului de patul nostru si tresarea la fiecare miscare. sambata am fost la manastire la Barsana. am prins o vreme tare urata si sotul meu a reusit sa se imbolnaveasca si de atunci e pe concediu si parca nu isi revine...noroc ca Rares nu s-a imbolnavit, dar in schimb e tot asa de agitat si doarme la fel de rau.
cred ca fac cu nervii...cu amandoi pe capu' meu
voi ce faceti? schimbati carucioarele?
irlandeza spune:
OK, fetelor, cand aveti nevoie sa va cumpar ceva , anuntati-ma. In august vin acasa, asa ca poate ca aduc eu pachetul daca va hotarati.
PATRICIA ALEXIA
Printesa noastra a crescut !!!03.IAN.2008
ana_mun spune:
'neata si o
aburinda
chiar am sa-mi fac o cafea ca sunt un zombi
, alex s-a trezit din ora in ora si plangea 
, si pe la 4 l-am mutat langa noi ca am crezut ca nu o sa mai planga, si asa si a fost nu s-a mai trezit pana la 6 ca de obicei, acuma imi cad ochii in gura.
Mami Ana
si Alexandru
(04.11.2008)
anca81 spune:
'neata si
pentru toata lumea.
Ana, Carla se ia de manuta cu Alex, si ea s-a trezit la 6 si a inceput sa chitaie in patut. Sunt rupta de somn cu trezirile astea 
Mamica fericita de
Carla Alexandra(13.08.2008) 
Piti mic se face mare
ana_mun spune:
vai Anca mi-mi spui, noi toata saptamana am fost asa, abia astept sa mergem la tara ca il mai pasez la mami si eu mai dorm cam o ora.
Mami Ana
si Alexandru
(04.11.2008)
melly23 spune:
Buna dimineatza!!!
multumim de
ana_mun
e super buna!!!
!stiu ca n-am mai scris de mult dar nu prea am avut ce sa zic
nu ca acu as avea ceva important de spus
dar m-a dat lumea absenta si nu vreau asta ![]()
deci urez la muuulte lunitze celor care au mai adaugat o luna de viatza la buchetul lor de ani

mno apoi o mai astept pe ilinca cum ii place rolul de mamica...

vreau sa urez bafta tuturor mamicilor cu bebei "problema" si le dau un
mare ptr rabdare!!!
de iesit eu nu ies azi ca mi-am bagat haine la spalat, tre sa fac papa la piti si vreau sa aspir ca maine sa pot sa o iau pe undeva la picior ![]()
mno va urez un weekend grozav...plin de vreme buna....

tay tay
P.S. avem pozici noi la album, ptr cine se plictiseste sau doreste sa ne vada....incepand de aiciuca
Noi si fluturica Amelia 

Noi si baimarencele 
AdrianaSM spune:
Salut tuturor! reapar si eu la viata...
Am avut niste saptamani tare grele...Estera a fost racita (a avut febra intr-o noapte de 40 cu 3 !!!!!!) a trebuit sa ii dam antibiotic...cand a scapat de raceala a facut rubeola...baietelui vecinei a avut si asa a luat si Estera...oricum am inteles de la pediatra ca a fost epidemie de rubeola in Sm...am fost la control la Cj la oftalmolog (care nu ne poate da un raspus contrect numai dupa varsta de un an de zile sau numai cand va merge in picioare,ca sa vada coordonarea motrica)...deci, am avut niste saptamani pline..plus ca Estera doarme foarte rau noaptea: se trezeste aporape din ora in ora...asa ca am bagat la km de cand am mutat-o in camera ei...ma trezesc dimineata mai obosita decat seara...
No asta e...
Vad ca vb de carucioare sport...si pe mine tare ma intereseaza unul, ca asta e asa de mare!!!!! cand am mers de 1 mai la padure tot portbagajul l-a ocupat caruciorul....si deja ne facem si noi planuri de mers la mare deci am neaparat nevoie de unul mai micut...Malinka
pune pls poze cu caruciorul pe care l-ai luat sa ma inspir si eu...
Va pup pe toate si pe toti bebeii...
Adriana, mamica binecuvantata de
Estera (17.09.2008)
Copilul meu iubit
O satmareanca intre baimarence
Asa cresc eu