Mamici si burtici din BAIA MARE (26)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anca81 spune:

Malinka, cred ca cel mai asemanator cu caruciorul de la Sensi Blu e Brevi Grillo. Din aceasi clasa mie imi place cel mai mult Peg Perego Aria One Hand Completo si Inglesina Zippy (nu system, cel sport, asta chiar seamana foarte bine cu al meu), dar e doar parerea mea . Si uite aici un site cu o gramada de review-uri la carucioare

Mamica fericita de Carla Alexandra(13.08.2008)
Piti mic se face mare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns clauco spune:

Malinka, Ai foast in SM? Ai gasit carucior? Am incercat azi sa vb cu tine pe mess. Id-ul e acelasi cu adresa de mail? Ca nu mi-ai raspuns. Nici accept nu mi-ai dat. Sper ca am trecut bine Id-ul.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns radcarmen spune:

Salutare fetele!

Ma bucur ca toata lumea e ok!
Noi suntem usor virusati dar sper sa scapam usor.

Hai sa va aratCUM FACE VLAD BAIE si CUM SE JOACA DL VLAD CU HAM-HAM.

Va pup si va doresc somn usor!

Carmen, mami lui Vlad Gabriel - 7 Aprilie 2007
Vlad de la 0 luni la 1 anisor
Vlad 1-2 ani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irlandeza spune:

Citat:
citat din mesajul lui anca81

Mihor, multumesc pentru link-ul cu Mothercare, sunt OK preturile, direct pe site-ul englezesc iti iese cam 55 ron setul de 7 body-uri. Sunt de calitate hainutele lor, mie imi plac. Deocamndata mai am body-uri si pijamalute dar in viitor m-as baga la o comanda.

Fetelor, daca va hotarati si vreti sa cumparati hainute de la Mothercare, anuntati-ma. Si va iau eu ce vreti, direct din magazin, mai ales ca au si multe reduceri din timp in timp, si vi le trimit cu cineva care duce pachete acasa, cu numai 2 euro/kg, platiti voi cand ajunge pachetul.
Daca vreti desigur.

Uitati inca un site cu lucrusoare de copii www.dunnesstores.ie/page.php?pid=12§ion_id=44&sub_section_id=76" target="_blank">aici

Edit: am vazut si celelete firme de hainute, unele mag. sunt si la noi........asa ca........

PATRICIA ALEXIA

Printesa noastra a crescut !!!03.IAN.2008

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Ilinca_M.

2) eu nu i-am pus cercei cat am stat la euromedica, nu mi-a trecut prin cap.unde as putea sa-i pun acum? voi unde le-ati pus fetelor? nu e traumatizant?

Iti spun cum am facut noi. La 3 luni, am mers pe B-dul Unirii, la bijuterie ( pe partea dreapta cum mergi spre Maramures, nu stiu numele), si cu pistolul, in 2 min. i-a gaurit urechiusele, si au ramas si cercelusii in ureche. Am dat 2 sau 300.000 de mii, pe cercelusii lor de aur si gauritul. Dupa 10 zile, daca vrei poti sa-i pui pe ai tai, daca nu poate ramane si cu aia. Dar mare atentie, ca trebuie sa aiba cateva sapt. trecute de la ultimul vaccin. Iti spun ei tot ce trebuie sa sti.

PATRICIA ALEXIA

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui ancaurn

Buna dimineata!
Irlandeza pacat ca nu ati avut parte de o zi insorita. Totusi, cred ca zilele libere v-au prins bine. Cum mai stati cu sanatatea? Si cum reactioneaza Patty fara mama? Cred ca tie ti-e cel mai greu.

OF, Anca, mi-e asa greu fara ea, nu trece sapt. fara sa plang.
Maica-mea imi povesteste, ca primul lucru dimineata, zice mama si merge la poza de pe masa,in care suntem eu si sotul, si pune mana pe noi, apoi pe timpul zilei, din cand in cand, isi intrerupe jocul si merge la poza din nou si zice mama, tata.In rest, toata ziu vrea afara, la leagane, cu copiii , cu mingea, nu sta o clipa, e foarte vioaie si zglobie. Mananca f. bine acum, nu mai are probleme la gat, o mai supara gingiile, dar nimic suparator.
Eu sunt mai bine, mi-a prins bine kinetoterapia, ma mai asteapa o serie si in august. Si ar mai trebui o operatie, dar nu ma supara f. rau, asa ca o voi amana, cred.
Voi, cum sunteti? Tot asa muncesti, o zi da, si una nu ?

PATRICIA ALEXIA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Malinka spune:

seara buna fetele....

in primul rand, pentru sofia, printesica de mihor, care azi a implinit 5 luni de viata, un buchet mare de si multi sa creasca mare si sanatoasa...

carmen...mare smecher domnu' vlad si ce-i mai place lui sa se dea in spectacol...pare sa-i placa gimnastica, mai stii, ai acasa un adevarat acrobat...:) multa sanatate...

irlandeza...cred ca ti-e greu fara patti dar nu mai e mult pana in august si...doar ai lasat-o aici ca sa-i faca bine soarele, nu? o sa o gasesti frumoasa, sanatoasa si bronzata...profitati si voi ca sunteti mai liberi si faceti chestii pe care nu le-ati putea face daca ar fi cu voi...:)

adrianasm...i-a mai zi si tu cate ceva, tare demult n-ai mai fost pe-aici, ce mai face estera? am fost la sm azi dar eram intr-o fuga, n-am avut timp de vizite, din pacate...

din toate carucioarele pe care le-am vazut...si-am vazut multe azi, tot cel de la sensi imi place...deci maine-l iau, asta e...

somnic usor sa aveti, ne vedem maine...clauco, ti-am scris mesaj de pe nick-ul de mess pe care-l folosesc...

Mergi la inceput

Malinka da, ai dreptate. Dar chiar si asa, nu prea avem timp sa stam impreuna, nu ne potrivim cu schimburile la servic, iar week-end-urile sotul lucreaza , eu nu. Ei, asta e, ne-am resemnat.

PATRICIA ALEXIA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Malinka spune:

neata...ia serviti de aici o cafeluta buna, aburinda, cu o aroma minunata (eu servesc doar aroma ) sau ce vreti voi, apa, ceai, capucino, lapte...numai sa va binedispuna de dimineata si sa va dea chef de viata (in caz ca va treziti fara, ca mine)...

in ciuda ploii de azi noapte ziua pare promitatoare, deci ne vedem, da?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca81 spune:

'neata! Sunt chiauna, Carla a dat desteptarea la 6 si inca e tot in picioare, pe baricade .

Malinka, multumim pentru . Azi iei caruciorul?

Irlandeza, pe mine ma intereseaza mult hainutele de la Mothercare, eventual mai vorbim. dragalasei Patricia.

Carmen, ce dulcic e Vlad cum alearga el dupa ham-ham

Noi iesim numai ca trebuie sa merg putin prin oras, eventual va sun sa vad unde sunteti.

Mamica fericita de Carla Alexandra(13.08.2008)
Piti mic se face mare

Mergi la inceput