Sezatoarea canadiana (140) Paste fericit!
Raspunsuri - Pagina 11
monicutza_bb spune:
Nelia m-ai "linistit" cu preturile astea (ma batea si pe mine gandul la o a doua canapea in living, dar mai caut si la porti mai sarace)
Pretioasa Ema invinge cancerul.
Te iubim din tot sufletul.
Monica & printesa Aylin Nicole (27 iulie 2007) & nazdravan de Alex (18 iunie 2006) & tati
"Making the decision to have a child is momentous. It is to decide forever to have your heart go walking around outside your body."
nelia spune:
Monicutza, eu nu ma uit la magazine ieftine sau accesibile, ca s-ar putea sa ma tenteze, daca ma uit la astea scumpe, pot doar sa visez... dar ramin banii in banca sau pe cartea de credit.
Ati vazut ce tatic avem aici, pe forum? Bravo lui!
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=136130&whichpage=1
Fetelor, in Dominicana se poate merge si altfel decit in hotelurile din trusturile turistice cunoscute (ma refer daca ai voie, la boli, la localnici etc.)? E posibil sa mergi in expeditii, sa combini marea sau oceanul cu muntele? Intreb pentru ca aseara am sarit de pe plaja pe munti... si m-am indragostit de tara asta. Superbe locuri, superbi munti, superbe plaje... Visez cu ochii deschisi la ele!
CriPOD spune:
Hai ca m-am distrat! Am intrat aseara inainte de nani si, ca de obicei cand am mai mult de o pagina de recuperat, o iau de la ultima pagina backwards. Si vad acolo de una cristina la multi ani si nastere usoara si stau ca bovina si ma uuuuuuit, si ma gandeeeesc, bey, care din cristine o fi aia. Greu cu neuronu' gravid! Da' acu' m-am prins si stau asa.ok, juma de motiv ca nu m-am prins e si pt ca eu deja am uitat c-a fost, pe 11...
Va multumesc din suflet, sunteti tare dulci!
ktrinel, sunt cel mai berbec dintre berbeci. Rasa pura! Multi pupici si multa putere, va fi bine!
La noi e totul in parametrii, sunt bagata pana-n gat in ceva de lucru inca putin, chiar ieri le-am dat ultimatum alora ca nu mai rezist mult cu modul in care se tot razgandesc. Si ma tampeste ca nu pot sta pe scaun mai mult de 2 ore legat. In rest minor stuff, "chistocul" isi vede de viata lui acolosha.
Am vazut si eu pozele, vai ce scumpi de copii, toate ca toate, dar fetitele ma termina ce frumusele si elegante sunt ele. Si ce mult au crescut baieteii! Denisam, khristin, mie mi se pare ca au asa multe similaritati copilasii vostrii.
Daiopri, daca e lichid acolo inauntru nu va fi nicio surpriza la biopsie. Unde e problema e tesut dens.
Fetele cu bebelusi si fratiori, , va fi din ce in ce mai bine. Olga, don't overdo, pune-l si pe tati la treaba, poate reuseste sa-si ia un pic de vacanta de la job acum. Io l-am pus pe-al meu la treaba, dar am uitat sa-l iau de pe acea treaba, asa ca el saracu' inca tot motrosheshte si nici nu-i trece prin minte sa protesteze.
Vreau copaci in backyard. Asa sa fie mai marisori deja si sa nu coste nici cat canapeaua Neliei. Any idea?
ange, ti-am facut cozonacul in masina de paine. Tulai doamne cat m-am chinuit sa transform masurile in cups and tablespoons, mi-a iesit cumva, dar nu stiu ce masuri am bagat acolo. Are cineva o reteta cu masuri de masina de paine asa pt o persoana mai "challenged"?
Ok, mai am de dat o tura pe la cateva subiecte ca n-am mai scris de zile, mai apar.
maru spune:
mQQm, da de o gaseala pe 2 Mai ce zici, asa, de ziua tineretului:
ca lista arata cam asa:
Denisam,
Khristin
si moi
CriPOD spune:
maru, mersi de trasul de maneca.
Pe-al meu sot l-a apucat sa flip chestii pe la casa si s-a apucat din toate directiile. Cum el e cu munca si eu cu indicatiile, doar in weekend si seara uneori avem timp sa mergem sa aleg ce imi place ca sa poata sa mai "curete" in urma lui, si vreau sa-ti spun ca-l port pe drumuri, nu ma joc. In plus, abia am inceput cu cumparaturile de pepitzel, si acolo treaba merge cu 2 purchases, one return or exchange. Adica anevoios si tot in weekend ca probabil pana pe 15 mai in timpul saptamanii sunt la "job". Long story short, as face o tentativa, dar am un feeling ca o cam push.
Btw, parca try a zis ca vine, nu? Uite c-am mai facut rost de cineva.
Podeanu spune:
Ktrinel
Nelia, in tarile astea Dominicana, Jamaica, etc nu se incumeta nimeni singur la drumul mare. In Jamaica cind am fost in excursie organizata am avut insotitor cu arma la purtator. (si uite ce s-a intimplat si cu Canjet luni). In Dominicana mi s-a parut mult mai safe dar sunt saraci... multi nu au apa, lumina in casa asa ca nu stiu unde ai sta(banuiesc ca te intereseaza varianta de inchiriat ceva). In plus exista pericolul de malarie. In resorturi se stropeste dar in afara resortului esti mincata de vie. Da' banuiesc ca nu te gindeai serios
In plus cel mai ieftin se iese pe varianta all inclusive (avion, mincare, cazare,bautura). Eu am prieteni care au mers anul trecut la Puerto Plata la un resort unde i-au lasat cu 3 copiii in camera. Nu sunt multe resorturi permisive dar de la agentie te va indruma.
Daiopri sa fie totul bine. Mie mi-au promis rezultatul dupa 2 saptamini si uite ca e a treia si nimic Azi le-am trimis un fax in care am scris mesajul pe care il tot las pe telefon degeaba.
Romanitza, superbe pozele si tu (si prietenele tale)aratati meserias. Mi-a stat inima un pic la o poza in care era un tip ce semana leit cu o fosta cunostiinta de-a mea. Dar mi s-a parut, nu era el.
Khristin, am vizionat si iepurasii tai frumosi.
Oana , Dreams era si pe lista mea dar ma cam ustura la buzunar.Insa mi-au placut mult pozele. Antonia e atit de delicata si frumoasa, ar trebui sa o dai la vreun concurs de frumusete/manechin ca tare bine pozeaza.
nelia spune:
Dana, cu copiii dupa noi nu ma gindeam serios, doar visam cu ochii deschisi... stii tu, frumoasa tara, pacat ca e locuita. Dar chiar este o tara foarte frumoasa, cu un relief bogat si mi-ar fi placut sa o vizitez. Dar m-a 'nervat si colegu' de apartament aseara, eu ii povesteam despre pozele Oanei, La Romana... i-am aratat harta si l-am lasat la calculator sa vada si singur. Si ma cheama si imi spune: s-a facut, va duc acolo, tu ramii acolo si eu plec in munti... ca sint superbi! Lui nu-i place sa zaca la soare, stiu asta, dar e pentru copii, sint doar 7 zile dupa ani de zile in care nu am fost in concediu... Stiam si eu ca sint superbi muntii, ca vazusem peisajele... dar cind e vacanta de munte e de munte, cind e de mare/ocean e de mare/ocean - eu asa vad lucrurile. Aoleu, l-as fi batut atunci pe loc, dar am preferat sa ma duc in bucatarie si sa spal vasele. Astazi am cautat, malaria e pe primul plan ca pericol, nu m-as incumeta nici eu in alte tari, dar si mie, din fata calculatorului mi se pare mai in siguranta Dominicana, daca nu ar fi bolile pe care am putea sa le facem pe acolo.
Eu il inteleg, ca si mie imi plac vacantele sub forma de excursii si expeditii, decit sa ma duc la hotel, si as face-o chiar si cu trei copii dupa mine in locuri sigure (si o sa facem, sa mai creasca un pic si ultimul pitic), dar tot m-am enervat. Na, acum l-am pirit!
carmen77 spune:
Fetele, pana la urma care e locatia pentru duminica? Mai facem o listuta cu cine vine si unde se voteaza ca se tine? Din ce imi aduceam eu aminte, era pe 25 sau 26 aprilie, in Centennial Park in DDO sau Mont Royal ... dupa ora 10 am (Simonna's request ).
columbiana spune:
Simi, Oana, Ica, Nelia, Moni ,
incep cu farmacistele romance, daca tzine e ok, daca nu trec la urmatoarele solutii; sunteti tare dragute, multumesc frumos!!!!!!
Simi, tu spuneai ca fiica ta e nascuta de Earth Day din cite retin, adica azi
daca da, LA MULTI ANI
try spune:
Marule, nu ma uita, sunt pe lista trecuta cu rosu, bold si underline. Nu lipsesc.
La multi ani mqqm, acu' stiu de ce-am simtit o atractie spre tine, sotul mi-e berbec. Acu' sa nu rastalmacesti "atractia" aia, nu ma refer la prostii, ci vorbesc serios.
Olga, Tony nu poate sa semene decat cu tine (nu ti-am cunoscut sotul), dar la felul tau de-a fi:, energica, volubila etc. nu aveai cum sa ai altfel de copii, nu-ti trebuie decat sa e obisnuiesti cu felul lor de-a fi. La mine asta micu' a iesit pe template-ul meu si ma lovesc de atatea cum te lovesti tu cu Tony.