Sezatoarea canadiana (140) Paste fericit!

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns columbiana spune:

Ktrinel, draga de tine ; imi pare rau ca locuiesti atit de departe, as fi avut ocazia sa o cer pe Julia imprumut uneori

Deci cum e pentru duminica fetelor, se anunta temperaturi +24, soare, ramine parcul Centenarilor cum s-a stabilit:))), dar la ce ora^

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maru spune:

Citat:
citat din mesajul lui maru

mQQm, da de o gaseala pe 2 Mai ce zici, asa, de ziua tineretului:
ca lista arata cam asa:
Denisam,
Khristin,
try
mQQm
si moi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mi_ro spune:

MQQM - La multi ani cu sanatate!
Nastere usoara!

http://www.hi5.com/friend/photos/displayUserAlbum.do?albumId=119318750&ownerId=166574282

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simi spune:

Ana, multumesc, da, azi a fost ziua fetei mele! am fetita mare, are 8 ani!!! De Earth Day!
Ma intreba ca de ce pamintul e "nascut" in aprilie? Ce-a fost inainte, adica in ianuarie, februarie, etc, nu era pamint? Greu cu explicatiile, dar m-am straduit sa o fac sa priceapa ca nu-i ziua in care s-a "nascut" pamintul, ca-i ceva simbolic... sper c-a inteles.

Te pup!
Deci, inca odata, daca nu rezolvi tu, te pot ajuta cu medicamentul. Ce pot sa-ti spun despre Lichen Plan, e o afectiune careia nu i se cunoaste cauza, deci nu i se cunoaste leacul, din pacate. Kenalog de Orabase potoleste simptomele (senzatia de arsura, ursturime), dar nu vindeca leziunea. Eu am pacienti care au LP de 10-12 ani si le dam retete de Kenalog odata pe an si nu s-au vindecat... Dar o reteta pot sa fac rost imediat, nu-i nici o problema! Sanatate prietenei tale

Smile,tomorrow could be worse!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanagabriela spune:

Simi, sa va traiasca printesa, sa creasca mare, cuminte, sanatoasa si sa aiba noroc cu carul!

Khristin, am vazut si eu cei doi iepurasi, sint tare frumosi si scumpi foc . Ce domnisoara s-a facut si fetita voastra, cind ma gindesc ca in curind vor fii adolescente, ma cam i-au fiorii

Multumesc pentru complimente

Pentru fetele din Montreal, am veni si noi duminca in parc, mai ales ca se anunta temperaturi estivale. Cine face apelul?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laurajr spune:

Khristin, si ai mei au avut acvariu cand eram mica si mi se parea ceva asa de deosebit...era pus in living, acolo unde dormeam eu si imi amintesc ca noapteama trezeam si ma duceam pas-pas sa vad ce fac pestisorii...din pacate pe sot nu-l pasioneaza, si nu cred ca as face fata la 2 copii, sot si pesti...

Olga T, nu vreau sa te sperii, dar tot asa a inceput si David si pe la 3 luni plangeam si eu de oboseala si de frustrare ca nu-i dadeam de capat alergiei...abia cand am ajuns in Ro in vacanta si am reusit sa ma odihnesc si eu ca lumea, am inteles ca fusesem la marginea unei depresii post natale. Asa ca te sfatuiesc sa rogi din cand in cand pe cineva sa scoata pe Sophia la plimbare, chiar daca plange, poate de la aer adoarme si tace, si tu sa te odihnesti. Nu sa faci treaba in casa ci sa te odihnesti, ca stresul te doboara, plus ca-ti poate afecta si lactatia. Pupici la bebei!

Nelia, tu te-ai gandit vreodata sa te faci team builder, mai bine zis woman confidence builder ? Eu una nici nu indraznesc sa ma plang de nik, am ajutor, ma implic si eu o gramada in gospodarie, si tot nu fac atatea cate faci tu...jos palaria ! Asta ca sa nu mai vorbim ca mergi la scoala si esti studinte eminente !

MonaB, daca credeai ca s-a terminat cu copiii, se pare ca nu...va lipseste o fetita in familie !

Mqqm ,LMA ! Cum te mai simti, pepitel ce face ?

Oana Gabriela, asa frumos povestesti de vacanta voastra. dar mi-a scapat pe ce insula ati fost...zi-mi si mie te rog, de curiozitate, cam cat ajunge asa o excursie, pt 4 persoane ? Nasii lui David tocmai au fost in Cuba si nu s-au intors prea impresionati...sa fie oare pt ca au stat la resort de 4 stele ???
Am incercat sa-ti vad pozele si nu ma lasa...

Daiopri, ai sa vezi ca rezultatul va fi cel bun, iti tinem pumnii !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns columbiana spune:

Simi , inca odata toate urarile de bine pentru domnisoara ta; Miine voi trece pe la cele doua farmacii romanesti, daca rezolv e ok, daca nu te p-m-u-i-e-s-c (ce timpenie cu abrevierile astea, eu scrisesem ca-ti trimit pm si a iesit o aiureala cind am dat send; scuze)
Fetelor ce se aude cu Simonna, saptamina asta e in Mexic sau a fost saptamina trecuta; tot am incercat s-o sun si e invariabil ocupat numarul, daca nu si l-a schimbat;

deci cu parcul, la ce ora ramine, 12-13, sa prindem niste soare, ce spuneti; Roxanaaa, unde esti cu organizarea, tu ne stii aduna frumos pe toate:))

Laura, nici eu n-am fost foarte impresionata de Cuba, stiu ca m-ai intrebat atunci si n-am reusit sa raspund; mi se pare tare asemanatoare situatia si comportamentul lor cu litoralul nostru de dinainte de 1990; pe de alta parte a fost singura vacanta pe care ne-am permis-o, la 2500$ trei persoane eu zic ca-i foarte abordabil, apa este s-u-p-e-r-b-a, mincarea ok, deci decit sa mai stau un an pe tusa sa-mi permit iarasi 5* Dominicana, am zis ca mai bine mergem asa, si in ansamblu n-a fost rau (daca nu esti circotas ca mine si te bucuri de soare, odihna, plaja si balaceala e ok)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CriPOD spune:

maru, am serious issues la exprimare vad ca... Hai c-o zic mai simplu. Desi mi-ar placea, nu cred ca pot veni la intalnire, imi pare tare rau. Daca cumva, prin absurd, as ajunge, ar fi doar ceva spontan, dar de-aia nu ma pune la liste, ca-mi aratati obrazul dup-aia.

Simi, la multi ani pt Alice, earth girl! Sa creasca mare, sanatoasa si frumoasa!

oanagabriela, e o frumoasa fetita ta!

try, , asa care va sa zica. Ceea ce imi aminteste... Mona, tu leu si sotul berbec, poate merge pe invers mai bine... eu sunt berbec, fiu-miu leu si nu poti sa crezi ce iese uneori de-acolo.

Mai multumesc pt urari, rosesc.

Laurajr, toate merg inainte, copilul isi vede de viata lui acolo in bila, timp in care eu imi fac ganduri, scenarii si ma stresez inutil. Oricum, dupa ce-am vazut la ultimul echo, cred ca va avea cineva ac de cojocul meu in curand.

Common sense is not so common...[Voltaire]

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns khristin spune:

mQQm, daca tot ti-a fost ziua pe 11 iti urez atunci Happy Belated Birthday sa ramai mereu o mamica asa optimista cum esti acum si dupa nasterea pepitzelului Si cum adica nu poti veni la intalneala? Adica acu' cand sa vedem si noi burtica, nu mai te arati? Pai nu-i korekt, zic io ...tztztz, greu se mai mobilizeaza ontariencele cand vine vorba de iesit

ktrinel, nu stiu ce sa-ti spun exact in situatia de fata, doar ca se intampla si din astea in viata iar partea buna e ca se supravietuieste cu succes

Oanagabriela, ai dreptate ca a crescut si boboaca mea, dar mai mult fizic ca la varsta e inca o copilita - abia a facut 6 ani, mai avem ceva pana la adolescenta, cel putin asa ma amagesc eu, desi am uneori niste conversatii cu ea Am retinut recomandarea cu Dreams, bagat la favourites .

Olga, vad ca ai primit deja tone sfaturi, ma alatur si eu rapid ...eu cred ca ar fi chiar mai bine sa iesi zilnic cu carutul pt. cel putin jumatate de ora la plimbare cu Sofica (sper ca nu te supara ca-i zic asa dar asa imi place numele asta - e numele ultimei mele finute ), mai ales ca urmeaza niste zile superbe pt. ca te vei revigora automat chiar daca esti obosita, miscarea si aerul curat iti vor pune sangele in miscare si te vei simti revigorata. O alta chestie extrem de importanta e sa nu-l neglijezi pe Tony, eu am avut oroare ca as putea cadea foarte usor in capcana asta, am citit ca foarte multe mame ajung sa fie atasate fara a vrea de bebelus si uite-asa se nasc drame familiale peste noapte fara sa bagi de seama ...eu am incercat sa ma ocup de cea mare mai mult cand vine de la scoala si sa-l las pe cel mic in grija bunicilor, timp in care faceam impreuna lectiile, vorbeam de una de alta, ca sa simta copilul ca nu e dat la o parte, acum ca a venit un nou membru in familie. Am avut si avantajul scolii de partea mea, timp in care m-am putut ocupa de cel mic fara a atrage atentia in mod negativ, asa ca din fericire la noi au lipsit cu desavarsite crizele de gelozie, slava domnului ca altfel nu stiu daca le faceam fata . In plus am incercat sa o incurajez mereu pe Yasmine sa stea sa-l 'pazeasca' pe Chris, sa-mi dea pampersi sa-l schimb, sa asiste la baitza lui etc. mai mult pt. a o implica si pe ea si a o face mai responsabila, iar rolul a prins-o de minune. Acum ea e cea care ma intreaba cine sta cu fratiorul ei, ii citeste zilnic si-mi spune ca ea nu crede ca el intelege prea bine deoarece nu e carte de bebelusi . Din punctul meu de vedere challenge-ul unei mamici care are mai mult de un copil, este sa stie sa acorde atentie in mod egal copiilor, sau daca nu egal macar fara ca vreunul din ei sa se simta neglijat....restul gen curatenie, gatit pt. toata familia poate sa astepte. Dar imi amintesc bine si eu momentele alea de inceput cand ma gandeam ca nu mai apuc sa mai fac nimic decat alaptat la 2-3 ore si invartit in jurul bebelusului, intrasem intr-un carusel asa nebunesc dar imi era de ajuns sa ma uit la cel mic si ma remontam rapid.

Laura, pestii au fost hobby-ul sotului, pe care l-a abandonat brusc acum . A propos de Cuba, cred ca orice roman care merge in acolo devine oarecum 'reminiscent' vis-a-vis de vremurile perioadei comuniste de la noi. Am o colega la scoala care dupa ce a venit din concediu de acolo imi povestea ca in Havana nu s-a simtit deloc in largul ei acolo caci lumea de pe strada statea si se zgaia la trecatori, nu putea intelege pur si simplu ca in unele tari sarace asta e un fel de pastime. De asemenea nu intelegea cum spitalele si universitatile sint gratuite. Va suna cumva cunoscut? Oricum, personal cred ca e o tara interesanta plina de istorie si se merita a fi vizitata o data in viata.

Simi, La Multi Ani domnisoarei tale ...am tinut minte cand ai spus de Earth Day

Cristina

Mlle Yasmine et le bébé Chris Anthony

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ange spune:

hop si eu cu forte proaspete
Ana,daca nu ai rezolvat nimic cu farmacista spune (Ica are dreptate).Farmacista de care zice Ica, te rezolva dar la fatza locului nu prin telefon.Da de veste si dau p.m. cu numele ei si adresa unde o gasesti.

simi,simi,sa-ti traiasca fata.E mare draga!Domnisoara in toata regula!La multi ani sanatosi!

mqqm,de ce cantitati vorbesti tu acolo apropo de cozonac?Eu am reteta de genul: o lingura de,o cana de Important este ca ti-au iesit.Si eu am facut niste uriasi de Paste.Le-am dat si parintilor de la gradi.Unii stiau ca de pastele nostru facem niste paini ca si italienii.
La multi ani!

monizutza,tu cum te-ai distrat de ziua ta?

ce ziceti de primavara asta timpurie? Noi ne-am si apucat de trebaluit prin curte De 2 zile am santier.Facem stationamentul in fatza casei.Cred ca nu e cazul sa ma vaitProbabil cunoasteti ce implica toata treaba asta.am noroi si pietris si-n ...

o zi buna

Mergi la inceput