Bobocei de septembrie-octombrie 2008 (106)
Raspunsuri - Pagina 18
felicic76 spune:
buna ziua si de la noi!
Ou:am sunat doctorul,nu este convins ca de jumate de ou ar fi putut face reactie, mai stam 2-3 zile si incercam iarasi, daca si atunci apar pete, vine sa-l vada si vedem la fata locului.
dosar indemnizatie: am depus dosarul(de fapt sotzul) pe 15 ian cu cererea de acordare a indemnizatie de 1 ian 2009, direct pe 85 %.
pe 15 martie am primt indemnizatia de 600 ron pe ian+feb, 2x600 si 4 alocatii(nov, dec, ian, feb) total 2000 ron.
pe 15 aprilie 600 ron indemnizatie martie+200 ron alocatie.
azi am sunat in Hambarului sa vad ce se intampla, ma gandeam ca a fost facuta vreo greseala cu dosarul, in prima faza m-au aburit ca nu merge soft-ul si ca nu pot sa-mi spuna stadiul dosarului si ca ma suna ei.
Surprinzator, la doua ore, ma suna o dra si-mi spune ca s-a rezolvat problema, ca softul a fost implementat in martie si de aceea nu au facut recalcularile, mi-a comunicat care este cuntumul indemnizatiei(asta ma interesa foarte tare) si mi-a spus ca in mai voi primi indemnizatia intreaga+diferentele de recalculare. Daca m-a mintit ea va mint si eu
Oricum, daca pe 15 mai nu am banii in cont, ma duc peste ei.
edit: preety nr de telefon sunt 0212509020/21/22, interior 29 ptr stadiu dosar si 20 ptr plati in banca. Nu sta sa asculti tot ce zice robotul, formeaza interiorul direct
Mamica de VLAD 19.10.2008
minune
Povestea lui Falkone zis si Ventuza
D'ale gravideniei
nikolici spune:
apropo de indemnizatie.//eu am sunat vineri ca imi intrasera tot 600 ron si eram plina de spumitzele marii si dupa multe incercari imi raspunde o "lady" ca vezi doamne nu au fost bani la buget si de aia nu au intrat la toti banii in aprilie si ca sigur in mai vor intra.
Deci Felicic mergem impreuna si le spargem geamurile si le sapunim cu pampersi kkaciosi pe fatza daca nu intra cascavalul lu mamicac
Nikole mami de Karinutza(14.10.2008)
claudinna spune:
Anca, am cumparat fasole verde congelata. e din aia cu pastai subtiri. le-am fiert, le-am facut cu blenderul si le-am amestecat cu iaurt. nu au avut ate, deci n-am avut nicio problema!
si bravos pt papa! Sta f bine Carla!
blog in scutec
Razvan
mamica de Florin Razvan (14.08.2008)
felicic76 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui nikolici apropo de indemnizatie.//eu am sunat vineri ca imi intrasera tot 600 ron si eram plina de spumitzele marii si dupa multe incercari imi raspunde o "lady" ca vezi doamne nu au fost bani la buget si de aia nu au intrat la toti banii in aprilie si ca sigur in mai vor intra. Deci Felicic mergem impreuna si le spargem geamurile si le sapunim cu pampersi kkaciosi pe fatza daca nu intra cascavalul lu mamicac Nikole mami de Karinutza(14.10.2008) |
nu-i nevoie sa iei pampersii Pisicutei, ii iau eu pe-ai lui Falkone, n-ai vazut in viatza ta ce poate sa scoata si prin body cu pampers nr.4 sau 4+ ;diminetza, cu mana plina de kk (ca manaca frate nu se incurca, si face kk pe masura, trece de elastic) ta-su radea si ma trimitea sa joc la loto, ca nu se castiga nik we asta
serios, cat eram eu de oripilata de ideea olitei de la o varsta frageda, acu' ma gandesc serios sa iau cursuri de Attachment parenting si de pus la oala, ca nu se mai poate locui (de miros)
minune
D'ale gravideniei
angelynna82 spune:
Buna ziua mamicilor si bobceilor
Claudinna un ic special pentru Razvan din partea Crinei si felicitari pentru dintoc
Babytza
Felicitari si celorlalti bobocei pentru dinti
Noi am dat azi un nivel mai jos la patut deja incearca sa se ridice
Noi la capitolul fructe stam prost dar macar mancam ceva legume
fericita de Crina Alexandra
Crinul Meu
Eco
Crina
felicic76 spune:
crina angelina:
apropo de ridicat in picioare....
lui Vlad nu-i place deloc, dar deloc, sa stea in picioare. Se aseaza imediat in fund si cu picioarele face cele mai traznite figuri de yoga, n-am vazut in viatza mea asa ceva
deunazi isi trecuse piciorul peste fata si se scarpina in cap, aproape, cu elnu-l intereseaza statul in picioare, motiv pentru care ma uit de premergator
edit: voi cum le taiati unghiile? io nu mai pot, ma mosteneste, cresc in doua-patru zile de ma termina........
I le-am taiat acum in we, au sarit in toate partile, ta-su avea paharul de whiskey pe masa, a scuipat colturi de unghii vreo juma de ora la ce a gasit in el[:I, pana si-a pus altul
(eu ii facusem toaleta lui fi-su ca mor cand stiu cum il las dimineataza, iar cand vin seara il gasesc curat pe maini, dar negru sub unghii ca tractoristii)
minune
D'ale gravideniei
Nerantula spune:
Luminita, masinuta (nepersonalizata ) e de la Miniblu si e un antemergator, de fapt.
www.flickr.com/photos/30462666@N03/sets/" target="_blank">Gruia - haiducel iubit 16.09.2008
Hypnotic Parade
andreea_ada spune:
Hristos a Inviat!!
am revenit si noi ieri acasa , numai k nu am reusit sa ne organizam ...de maine incepem o saptamana normala ...
am vazut ca se discuta despre kg in plus , din pacate si eu am ramas cu muuulte si cand zic multe chira sunt foarte multe , am incercat la un moment dat sa ma apuc de cura dar pierdeam laptele si atunci am renuntat ...mai astept sa faca pitica 8 luni si apoi ma apuc de aerobic , am noroc ca e sala aici langa noi
din pacate odata cu kg in + am capatat si una bucata depresie , nu suport sa ma mai uit in oglinda ma simt rau in corpul meu si am o impresie groaznica despre mine , sper sa scap repede de ele
si acum sa va arat ce a invatat maia sa faca
tentativa
reusita
bonus
mamica fericita de Maia Sofia - 23.09.2008
poze cu pitica
alexa si mami spune:
Nicoliciule, e mortala fii'ta cu giner'tu. 2 frumosi!!!
Boo, si pe mine daca ma tin balamalele as vrea sa-l alaptez pe Cipri si dupa 1 an, asta daca si el e de acord.
alexa, cipri si mami
khristin spune:
Hristos a Inviat la toata lumea si din partea noastra cu intarziere
Am revenit si noi din petreceri cu oua rosii, drob, cozonac, sarmale si friptura de miel si alte torturi ...trebuie sa recunoastem ca am cam abuzat, dar acum vrem sa ne intram in ritm normal . Am vazut niste pui tare, tare frumosi nu ma mai saturam privindu-i
La Multi Ani fericiti tuturor sarbatoritilor
Am pus niste poze cu Easter Bunnies si alte poze de la 6 luni sa vedeti cum am evoluat
Cristina
le bébé Chris Anthony
noi, www.flickr.com/photos/khristin107/sets/" target="_blank">poze mai noi si AOB
“Arguing with a student is like mud wrestling with a pig – you both get dirty and the pig likes it".