PIERSICUTZE de iulie-august 2006 (94)-LMA!

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bulinuta27 spune:

anasia..ok deci lipsesti motivat..te iertam
consi pupa micul barbatel
genie bine ai revenit

noi am fost la cta- mamaia...m-am fript stand juam de ora imbracata si cu cer acoperit de nori ..pielea mea deosebita
duminica a fost cam ca in scary movie..a venit o ceata de ne-a scos de pe plaja urgent si ne-a urcat in gondola ..io varza cu claustrofobia..copiii veseli nevoie mare
maine pun si poze
rares a cazut si si-a julit cotu' nasol (l-a impins frac-su) si era ff suparat pe el: e lau, nu ma mai joc cu el ca ma doale acum printre bocete ..pe urma dupa vre-o 5 minute: e flatiolu meu..il iert

bulinuta mamica de bulinel dragutel

Poze noi

www.onetruemedia.com/shared?p=1ad6bcc6cb70cbb27cf08c&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">minune mica

Poze

Ajutati-o pe Sonia,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns julax spune:

Buli,astept poze sa ma delectez. pe Bulinel care spune si face lucruri traznite
Amami, si noi.
Consi,eiii,deja barbat,dar,ca si al meu,prea mic sa pedaleze
Anasia,pai,daca vrea un fratior,ii poti rezista sa nu-i indeplinesti dorinta?
Genie,am citit initial ca o speli la coafor,oricum daca e ca la coafor,cand va ajunge sa se spele acolo se va simti ca la mama acasaVa pupam!
Eu am o dimineata linistita,Ioana inca doarme,Alex a plecat la gradi cu tata,eu am spalat vasele ,mi-am facut exercitiile si ma pregatesc sa ciugulesc cevaDe cand nu am mai stat la ora asta pe net..fara -itul Ioanei
Sa aveti o zi super!Iulia,mamica de Ioana(24.09.2008)@ Alex(24.08.2006)
www.onetruemedia.com/otm_site/my_shared?z=16a7ba4b14da74203c245e&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">
Miniclipuri
Poze si filmulete

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nicolica spune:

Buna dimineata mamici dragi!!

Oana felicitari pentru bebe

Consi, felicitari si lui Luca, chiar ca e baietel mare. Felipe nu prea vrea pe olita, zice ca amorteste si ca "nu pote kiki pipi" Iar cand se intampla sa faca zice: vezi pote kiki pipi, bavo! KIki il alint eu iar el se prezinta KIki Philip.
A inceput sa palavrageasca de te doare capul, repetand la nesfarsit cuvintele noi. E adorabil ca toate piersicutele si abia asteapta sa vina baby sa-l dea pe topogan!

Eu mai am 8 saptamani de dospit, deja ma simt ca o balena cu mers de rata! Din 27 mai voi merge la cursul pregatitor nasterii, asa pentru improspatarea memoriei

Amani, multumim pentru compliment

Anasia, v-a dat ceva de gandit Alessia!!!

Bulinuta lui Lali, vorbaretul

Imbratisam livada si ne mai auzim saptamana viitoare, caci de maine plecam la Oma pana duminica.

30+
Piersicoiul www.onetruemedia.com/my_shared?z=151ac795bd3f8dae198330&utm_source=otm&utm_medium" target="_blank">Philip www.dropshots.com/nicolica" target="_blank">5 iulie 2006

Mergi la inceput

am adus aparatul foto dar am uitat cablu acasa
si nu-s gravi..da neuronu unic ramas e in vacanta
julax frumoasa dimineata..mi-ar placea si mie asa sa imi beua cafeaua linistita acasa pe veranda...hai ca v-am zis ca is dusa...numa vacanta visez
nicolica mai e un picusor..iti tin pumnii sa fie totul bine..pupici si distractie placuta la bunica

hai ca io o sa va fac capu' mare dar nus in stare sa tin minte si ma gandesc ca, poate o sa vreau sa ii arat cand o fi domnu mai mare cu ce ne impuia capu'

aseara am fost sa ii luam patut..dupa circu de la magazin (ca din pacate in tara asta e imposibil sa ramai cu creierii ok) am luat patutul care are o saltea formata din 3 bucati...nu intra in masina asa ca am taiat folia si am pus salteaua pe bucati..pleacam
pe drum lali: mami..aaa...oricum o sa cad din pat
io: de ce mami?
el: pai daca salteaua asta e lupta in bucatele

logic, nu?
pup fetele si piersicutele si maine chiar pun poze

Poze noi

www.onetruemedia.com/shared?p=1ad6bcc6cb70cbb27cf08c&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">minune mica

Poze

Ajutati-o pe Sonia,

Mergi la inceput

Buli,inteligent Bulinel,pai se putea altfel?
Pe cat eram de bucuroasa dimineata(una din putinele in care am putin timp pentru mine) pe atat sunt de pleostita acum.Amandoi copii sunt constipatiIoana a iesit azi,a doua zi,dar a plans si tipat,iar Alex tot spune ca vrea sa faca si se ridica de pe olita,in ultimul timp iesea mai greu si cred ca a prins frica de durereSper la zile mai bune.Dragii de ei
O noapte linistita!Iulia,mamica de Ioana(24.09.2008)@ Alex(24.08.2006)
www.onetruemedia.com/otm_site/my_shared?z=16a7ba4b14da74203c245e&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">
Miniclipuri
Poze si filmulete

Mergi la inceput

julax eu stiu ff bine, din pacate, cum e cu constipatia...incearca suc de legume-fructe,2 fructe pe zi: cele mai bune sunt cele care incep cu litera P: pruna, piersica, para, pepene. Ii taiam cate un pic din fiecare si ii dadeam amestecate, ca o salata de fructe...sanatate si nu lasa asa sa nu ajunga la fisuri anale ca e groaznic... se vindeca ff greu

sa stiti ca eu chiar am pierdut si neuronul pe care il mai aveam: am uitat si azi cablul dar cel mai grav: dimineata nu mai stiam cum sa imi pun sutienu

Poze noi

Poze

Ajutati-o pe Sonia,

Mergi la inceput

La Multi Ani!
Elenelor si Constantinilor!

Poze noi

Poze

Ajutati-o pe Sonia,

Mergi la inceput

La multi ani si de la noi sarbatoritilor de azi!
Buli,merciAlex a iesit bine azi,cu o linguritza de miere pe nemancate,plus suc de porto cu struguri.In ultimul timp tot iesea greu ,il durea si cred ca a prins frica,de altfel nu am avut probleme.Mai greu cu Ioana,draga de ea,asa a plans ieri cand a iesit,asa ca din seara asa am inceput sa-i pun putin supozitor(a iesit foarte repede si fara sa mai sufere)si voi face la fel o saptamana,sper totusi sa iasa singura.Oricum,si medicul m-a sfatuit sa procedez asa pe moment,caci sunt pacatoase rau fisurile astea.
Esti indragostita iremediabil de tot uiti,poate maine revii cu picioarele pe pamantIulia,mamica de Ioana(24.09.2008)@ Alex(24.08.2006)
Miniclipuri
Poze si filmulete

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanaalex spune:

Salutare.

Am intrat sa va spunem ca suntem 4. Mara s-a nascut pe 14 la 11.37 am cu 3950 gr si 49 cm. Suntem bine amandoua numai ca e f grea acomodarea acasa. Nu avem inca un program, noaptea avem spectacol, Alex e f sensibil si plange din orice desi e foarte bagat in seama de toata lunmea. Speram sa revenim incet la normal ca sunt zombi. Partea buna e ca deja am dat jos 10 kg din ce ama cumulat in sarcina, deci mult mai repede decat la Alex, si asta numai ca ma tine Mara treaza noaptea si sunt franta de oboseala.

O sa incerc sa pun un link cu niste poze sa ne vedeti si sper sa ne revenim si sa am timp mai mult de calculator.

Oana 39+ Mara Ioana si Alex(05.08.2006)
http://picasaweb.google.com/oanaalex21

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanaalex spune:

NU am reusit dar promit sa revin cu poze

Oana 39+ Mara Ioana si Alex(05.08.2006)
http://picasaweb.google.com/oanaalex21

Mergi la inceput