PIERSICUTZE de iulie-august 2006 (94)-LMA!

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns oanaalex spune:

Salutare. Intru scurt sa va spun ca mergem la marea intalnire. Sunt programata la ora 10, acum e 8 aici asa ca in 2-3 ore sunt din nou mamica.
Pup livada si revenim in cateva zile.

Oana 39+ Mara Ioana si Alex(05.08.2006)
http://picasaweb.google.com/oanaalex21

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bulinuta27 spune:

oana oana oanascot agitatele

tin pumniiii!!! sa fiti sanatosi si sa mearag totul bine!
multi, da' multi pupici

bulinuta mamica de bulinel dragutel

Poze noi

www.onetruemedia.com/shared?p=1ad6bcc6cb70cbb27cf08c&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">minune mica

Poze

Ajutati-o pe Sonia,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Consi spune:

Bulinutzo ce drag mi-e de Lali, din povestirile tale. Luca nu vrea frate sau sora, el e un mic egoist...ca si ma-sa. Si culmea e ca n-a invata de la mine. Intotdeauna il pun sa imparta cu altii, cateodata chiar exagerez . Cred ca e de la gradi. Sper ca in timp sa se schimbe. Am fost si noi in vizita la bebelusi si l-am intrebat daca vrea sa-i luam acasa, dar nu vrea "pentlu ca sunt prea mici". In rest sunt bine sanatosi, ba chiar am inceput sa mancam bine. Capsunile sunt in top.

In rest fetili noutati? Sau ceva suparari in zona? Ca tare-i pustiu la noi...Eheeiiii ce vremuri?

Pusici la toata lumea.

Mergi la inceput

Oana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns julax spune:

Oana,esti deja mamica pentru a doua oara.Asteptam vesti curand
Buli,imi pare rau!UitasemOricum,finutii sunt intr-un fel ca si copii tai,asa ca...Iulia,mamica de Ioana(24.09.2008)@ Alex(24.08.2006)
www.onetruemedia.com/otm_site/my_shared?z=16a7ba4b14da74203c245e&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">
Miniclipuri
Poze si filmulete

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bulinuta27 spune:

oana ma gandesc la voi

consi, julax

mai fetelor azi am fost sa ii facem pasaport domnului Lali
s-a trezit numai cu gandul la plecare..si zice: facem patapot ca sa megem la gheci?
io: da mamni, mergem la greci la mare, soare etc
el: mami, de fapt () mai bine megem acolo depate, depate la padada (zapada)
io: unde mami la salzburg?
el: da, da..sa luam si pe mic aus (mickey mouse l-a primti aseara) cu noi

ok..ajungem acolo si incepe show-ul..il punea pe mic aus in fata..sa ii faca si lui patapot, se stramba...cred ca am stat 15 min sa ii faca poza..aia era plina de nervi: potoliti-l doamna, faceti ceva..ce sa fac?
am vb cu el
el: daca ii face patapot si lui stau

i-a facut intr-un final si l-am dus acasa, cand sa plec zice: pai si? nu megem si noi undeva? la gheci sau macar la budapeta?

frate tre sa sparg o banca ceva sa imi satisfac cupilu'..a ramas cam dezamagit cand i-am zis ca mai e o luna pana megem la bg ..dar s-a mai linistit nitel ca plecam maine pana la cta la fratiorul lui

hai mai fetele ca are dreptate consi..cam liniste pe aici
va pup pe toate si va urez un weekend placut

bulinuta mamica de bulinel dragutel

Poze noi

www.onetruemedia.com/shared?p=1ad6bcc6cb70cbb27cf08c&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">minune mica

Poze

Ajutati-o pe Sonia,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Amami spune:

Salutam livada!

Ii datorez scuze la Madacristina ca am felicitat-o pt. bebe dar de fapt felicitarile erau intentionate a fi pt.Madyn.
Madacristina sper ca e mai bine puiul tau.

Oanaalex felicitari pt.bebe 2! Sa fiti sanatosi cu totii, sa ai lapte mult si bebe mancacios si Alex sa il iubeasca mult pe bb.

Emilia si noi suntem mai nevorbareti ca si voi. Al meu merge si la gradi din febr. si e drept ca aude 2 limbi (acasa romaneste, la gradi engl) si i-ar putea inceti vorbirea. Dar uite ca sunt si alti copii care sunt in mediu bilingv si tot vorbesc mai bine ca noi. Dar eu merg pe ideea ca fiecare copil se dezvolta diferit. Al meu intelege si romana si engleza. Educatoarele mi-au spus ca n-au pb de comunicare/intelegere cu el. A inceput sa vb si in engl. Altfel orice-i spui pricepe si daca-i dai niste comenzi, le executa. Deci nu cred ca e motiv mare de ingrijorare. Pediatra a sugerat sa asteptam in a pune copilul la diferite teste, atata timp cat intelege ce-i comunici si vezi progrese zilnic, nu e ingrijorator. Oricum de cand merge la gradi am observat ca si-a imbogatit vocabularul mai mult.

Babee cum a fost in Romania? Le-a placut la copii? Cat timp a mers Rebecca la gradi acolo?

Philip am vazut pozele, esti o graviduta f.frumoasa.
Bulinuta Lali e un scump! Cate poate vorbi si ce de perlute are. Am citit la fel despre minunile lui Iulenca, Julax, sarila, muuh, anasia si toate celelalte fete (sorry ca nu va pot enumera pe toate). Toti puiutii sunt minunati! Pupicei de peste ocean.

Mergi la inceput

Pagina 3...?

Oare chiar nu mai avem nik sa ne spunem? Am ajuns in acel punct in care nimic nu mai e de spus?

Dragi mamicutze care alta data erati active nu ne mai povestiti nik de puii vostri? (nu dau nume sa nu supar pe nimeni)

Eu sunt foooarte mandra ca puiul meu e un mic barbatel. De 2 zile face pisu singur singurel. Ca sa ma intelegeti mai bine, a luat problema in mana lui. E asa fericit si el ca acu e baiat mare. Mai putin cand e vorba de pedalat, atunci ne spune ca e mic. In seara asta din cauza de temperaturilor ridicate il voi tunde, spre disperarea mamei si soacrei. Sper sa am succes.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anasia spune:

salutare livada!!!pupam pe toata lumea; noi suntem plecati, de asta absentam de pe forum; de aici pot intra mai rar;
oanaalex, felicitari, mamico!!!!!
fii-mea vrea fratior, a zis ca ii cere iepurasului un baietel, "nu veau fetita";

anasia si Alessia Anca(14.08.2006)
o sansa pentru Sosonica
Alessia la 2 ani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Genie spune:

Salutare Livada!
Va salut pe toate! Eu va citesc destul de des, dar mai greu cu scrisul... Cand sa apuc sa scriu si eu 3 randuri, hop apare altceva mai urgent si uite asa v-am neglijat. Sper ca nu ne-ati uitat, insa...
Toni a crescut domnisoara mare, am inscris-o la gradi, merge din toamna. A fost asa haioasa la inscriere, ea se dezbracase de hanorac si isi daduse sepcuta jos, ea vroia sa ramana acolo. Mare dezamagire cand a luat-o ta-su si au plecat, va dati seama. Dintre cele mai recente realizari tin sa punctez ca am reusit sa ne spalam pe cap fara urlete si tipete, cum se intampla pana acum. Ne spalam pe cap ca la coafor, cu capul pe spate si totul e ok, chiar ii place.
Dupa-amiezele mergem in parc la joaca cu copiii, e foarte sociabila si se simte bine printre copii.

va pup si revin

Mergi la inceput