PIERSICUTZE de iulie-august 2006 (94)-LMA!

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bulinuta27 spune:

pai bine ma fetele va gasesc pe pagina 3

a nascut fina mea sduminica dimineata un baietel sanatos de 3,4 kg si sunt ff happy. azi ma duc sa il vad...
am avut un weekend super plin: sambata am fost al cumparaturi plus sortat hainele lui piti ptr noul finut...si el cred ca a auzit ca e totul ok si s-a pus pe iesit ..m-am dus cu piti la circ unde a fost superrrrr..la intoarcere soacra finei pe geam: alina vino rpd ca naste...rares..hai sa mai plimbam...io: hai mamai ca se simte rau ina, el: op doale gatu? io:nu mama o doale buta, el: o doale bb ala micu? hai sa vedem ..si duminica la 6 l-au scos pe bb

va pup pe toate

bulinuta mamica de bulinel dragutel

Poze noi

www.onetruemedia.com/shared?p=1ad6bcc6cb70cbb27cf08c&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">minune mica

Poze

Ajutati-o pe Sonia,

Mergi la inceput

vad ca nu aveti chef de vorba azi
plec sa avd pe bubu mic
va pup

Poze noi

www.onetruemedia.com/shared?p=1ad6bcc6cb70cbb27cf08c&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">minune mica

Poze

Ajutati-o pe Sonia,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns julax spune:

Buli,supersimpatic Rares cu aki
Sa va bucurati de finutz,sa fie sanatos
Emilia,important e ca vezi progrese,daca atatea persoane spun ca nu e nimic in neregula cu Alex,poate ar trebui sa-i creziCu toate astea,te inteleg ,ai sa vezi ca in scurt timp va face si propozitii si va fi totul bine
OanaalexIulia,mamica de Ioana(24.09.2008)@ Alex(24.08.2006)
www.onetruemedia.com/otm_site/my_shared?z=16a7ba4b14da74203c245e&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">
Miniclipuri
Poze si filmulete

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Consi spune:

Bulinutzo super tare Rares al tau. Merita copilul un premiu, pentru ca iti aduce atata buna dispozitie. Si tot nu pot sa inteleg cum ai indraznit sa schimbi cainele baiatului. Tzzzz, tzzzz.... Si acum in alta ordine de idei, cum e finutzul? Sa-ti traiasca si sa fie sanatos si sa-si bucure parintii.

Mai fetelor, pentru ca vorbeati de progrese am observat, din proprie experienta asa cum probabil a observat toata lumea, ca nu toti se dezvolta la fel. Vecina mea si-a dus copilul de 3,2 ani sa-i faca encefalograma pentru ca i se pare ca nu vorbeste la fel de bine ca Luca...Am ramas fara cuvinte, la propriu. M-am oprit in a-i povesti ca in parc am intalnit un copil de 2,8 luni care stie toate lunile si anotimpurile anului, stie sa numere pana la 100. Altul merge la 3 ani pe bicicleta fara ajutatoare, in timp ce Luca imi zice ca-i prea mic sa apese pe pedale. Altul la vreo 2 ani stie 10 poezii. Si exemplele continua...Eu ma consolez ca macar al meu stie marcile de masini.

Mergi la inceput

julax, consi multumesc de urari..e mortal..m-am indragostit iremediabil ..e micut micut (3320 si 52 cm) si frumos rau..nu deschide okisorii in schimb cand il mufeaza la tzitzi cica trage de zici ca vrea sa o pape pe mami a lui cu totul

apropo de ce zici tu consi: domnu lali nu numara, nu merge pe bicleta, abia a invatat sa mearga cu masina cu pedale, nu stie poezii, canta un cantec doar si ala e ala cu Mos craciun cu plete dalbe ...in schimb vorbeste de imi doresc sa doarma in masina ca ajung zombiiiii la destinatie ...nu ma agit..o sa invete el de toate...are timp..
oanaalex ce faceti voi?
anasia, norocuta sunteti ok?

constanta cum e vremea pe la voi? ne pregatim de plaja?

pup fetele

Poze noi

Poze

Ajutati-o pe Sonia,

Mergi la inceput

tacute tacute

hai animareaaaaa!!!

pup fetele..plec acasa cu dor de bb 2...ca mi s-a deschis apetitul..simt invidie ..ce ma fac io?...cum rezolv io problemele astea?

Poze noi

Poze

Ajutati-o pe Sonia,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns emiliapop spune:

Fetelor multumesc de raspunsuri si incurajari , oricum pana o sa il vad si pe Alex vb ca ai vostri stau cu morcovul stiti voi unde.

E destul de frustrant ca nu prea pot purta o discutie cu el sau sa poata sa imi raspunda daca e cald, frig etc.
El doar imi spune el ce vrea sa imi comunice de genul:'lapte,ceai, cacaval(cascaval), chemvusti(crenvusti), ciocoata(ciocolata), pune , da , deschide, inchide, opeste(opreste),imbaca,debaca (dezbraca) a zbuat(pasarea), parc, copii,pacheaza(parcheaza). Mai nou acuma imi zice dimineata "buna ziua" si "mama mea". El numara pana la 5 dar cand vrea el si de la 5 incolo zice 7,10 .
Figurile geometrice v-am spus ca le-a invatat de la bebetv dar ceva de genul eu i-am spus de ele ieri si azi si el a inceput sa le spuna peste vreo 2 zile, pana atunci le-a procesat sau ce?
El lui taicamiu ii zicea "tatete" si maicamii "mimi"de la Maria asa putea el sa zica si intr-o seara dupa ce am adormit-o pe Eve m-a luat de mana s-a asezat in poala mea si a inceput "tataie" ,...." mamaie " si radea de se prapadea si iar zicea si iar radea si tot asa, era tare bucuros ca i-a iesit cum trebuie.
Eu ma gandesc mereu ce am facut eu gresit de ne dam asa greu drumul la vorba, ca na nu l-am dus la gradii, am stat acasa cu el nu i-am pus bona sau nu l-am lasat de izbeliste. Si daca ar avea ceva si nu descopar la timp sa il pot ajuta. Hai ca acu am dat in paranoia.

Si mai am o problema as vrea sa o intarc pe Eve ca eu zic ca ajunge numai alaptata pana acum la 1,3 ani ca a inceput sa prefere laptele meu mancarii. Problema e ca nu vrea nici un fel de alt lapte, am incercat si cu cereale da' nu e bun si din bibe nu bea decat ceai si ala putin ca nu stie sa suga la biberon, daca ii pun lapte in bibe doar roade tetina si cand da de lapte il scuipa.
Poate vreuna dintre voi stie vreo metoda deja probata.
A... da' sa nu ma luati ca sa ii dau lapte cu lingurita ca n-am rabdare ....

Emilia cu Eveline Mihaela (05.02.2008) si Alexandru Paul (16.08.2006)

poze cu noi si Eveline

greutate

Mergi la inceput

io sunt varza...cu nervii prastie...daca trec de asta cu bine la servici cred ca chiar imi iau 1 an concediu

am facut o prostie..ieri am devastat o librarie..printre carti: Poezii de Elena Farago..si aseara a vrut sa ii citec: Cutu Schiop...am citit fiecare strofa si ma oprea sa ii explic de ce? cum? etc..l-a impresionat atat de tare incat toata dar toata noaptea a plans si vb in somn de cutu saracu..piata etc.....e prea devreme ptr poezii/povesti de genul asta?...ca nu ma asteptam la o asa reactie

emilia si eu vreau sa il trec pe lapte normal- caci noi tot cu praf suntem dar se constipa..deci nu stiu ce fac cu el..iar bibe cred ca mult timp o sa fie prietenul lui dar nu ma stresez

va pup...abia astept sa plec sa il vad pe puiul mic..finutul

Poze noi

Poze

Ajutati-o pe Sonia,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns julax spune:

Buli,pai apuca-te de bb2,daca tot ai prins poftaCat despre cat de impresionati sunt cei mici de povesti si noi patim la fel,intr-o seara i-am ciiti Cenusareasa si a inceput sa planga cand i-am spus ca a pierdut pantoful,ca sa se intoarca sa il ia,ca ,cum,noaptea fara pantof?Unde merge asa?Si lupul din Capra cu trei iezi,sa-l scoata din foc,sa-i spun sa nu mai pape iezii si ma uitam la el cum isi stregea ochisorii de lacrimi,dragul de el
Emilia,noroc ca ai spus fara linguritza,ca asta iti recomandam,lui Alex si acum ii mai dau ,dar nu chiar asa des,dar oricum...
i Alex al meu si-a dat mai greu drumul la vorba si acum...Iulia,mamica de Ioana(24.09.2008)@ Alex(24.08.2006)
www.onetruemedia.com/otm_site/my_shared?z=16a7ba4b14da74203c245e&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">
Miniclipuri
Poze si filmulete

Mergi la inceput

julax as vrea mult dar nu cred ca se poate..stau si magandesc si zic: risc si ce o fi o fi, dar cand ma gandesc ca nici bb are sanse sa iasa cu probleme si eu sa raman cu sechele mari iar dau inapoi si tot asa...e trist si sunt invidioasa pe mamele santoase..pe bune va zic...e aiurea..nu e rautate sa nu intelegeti asa..dar mi-as dori sa fiu si io om normal

aseara am stat numai la bb mic...lali a venit si el si a decis simplu: il luam noi acasa...sau luam si noi unu...i-am zis ca el are deja un fratior si a decis sa il dam pe Mititita (Mihaita) si sa luam un bebelus nou ..i-a explicat taica-su ca daca 'am lua unu nou' nu trebuie sa il dam pe mihai (doamne ce parinti tampiti...ce explicatii )...atunci s-a inviorat si a zis ca gata mami: luam unu nou si tinem si pe mitititza

anasia sunteti ok?
babee voi ce mai faceti?
consi? cum e lucuta?

pup toate fetele

Poze noi

Poze

Ajutati-o pe Sonia,

Mergi la inceput