PIERSICUTZE de iulie-august 2006 (94)-LMA!
Raspunsuri - Pagina 10
bulinuta27 spune:
oana sa iti traiasca puiutii, sa fie sanatosi si voi pe langa ei
..fina mea a nascut pe 10 si acum de vre-o 2 zile a inceput sa se regleze si programul si tot..si ea are primul baietel de 6 ani care o chinuie mai mult 
julax mie nu mi-a dat voie sa ii pun supozitoare asa multe zile la rand ptr ca mi-a spus ca se creaza o dependenta..incearaca cu fructele la Ioana...pupici si sanatate
am pus pozele
de la cta...cred ca trebuie sa incep sa iau ceva suplimente ca nu e de gluma cu uitatul...zici ca sunt dusa bas in ultima vreme 
bulinuta mamica de bulinel dragutel 
Poze noi
www.onetruemedia.com/shared?p=1ad6bcc6cb70cbb27cf08c&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">minune mica
Poze
Ajutati-o pe Sonia,
bulinuta27 spune:
va pup gagici...plecam sa turnam placa ca de 2 saptamani o tot amanam 
bulinuta mamica de bulinel dragutel 
Poze noi
www.onetruemedia.com/shared?p=1ad6bcc6cb70cbb27cf08c&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">minune mica
Poze
Ajutati-o pe Sonia,
julax spune:
Oana,
pentru Mare ,
si pe tine .Grele inceputurile,sper sa doarma mai bine noaptea,ca ziua trece mai usor.Astept poze
Buli,asa i-am spus si eu dr.(ca asa Stiam),dar cica nu e bai,trebuie incercat,ca altfel face fisuri anale.Am incercat si incerc cu suc,i-am dat cateva lingurite si de suc de struguri,dar nik
Ma gandesc sa nu-i mai dau branza aproape zilnic.Of,sper sa fie bine
Unde ai pus pozele ?nu se vede nik
Iulia,mamica de Ioana
(24.09.2008)@ Alex
(24.08.2006)
www.onetruemedia.com/otm_site/my_shared?z=16a7ba4b14da74203c245e&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">
Miniclipuri
Poze si filmulete
Consi spune:
Salutare gagix!
N-am avut net acasa ca am uitat sa platesc factura
. Buli si eu ma inscriu la cura de lecitina. Incep sa ma ramolesc. Faine poze! Mi-e tare dor de mare...
Julax si eu sunt de parere sa insisti cu sucul de fructe. Si asa cum ai zis scoate-i o perioada branzica. Va dorim un tranzit usor. Vezi ca pozele cu Constanta sunt undeva jos.
Consi spune:
Oanaalex sa-ti traiasca minunea Mara (ce mult iubesc eu numele acesta) si sa fie cumintica, mancaciosa si sanatoasa! De la noi multi
si multe
.
MissJJ spune:
Buna fetele!
Long time no see, am intrat rapid sa va uram de pe acum
La Multi Ani
tuturor piersicutzelor pt cei trei anisori, sa cresteti mari frumosi si sanatosi si sa fiti cat mai fericiti alaturi de surioare, fratori si parinti.
Noi suntem bine f ocupati, ne pregatim de primul concediu in patru si pregatim si o nunta pt anul viitor, cununia religioasa.
In rest nimic deosebit, Ari si Ami se iubesc de numa dorm impreuna se joaca impreuna si pana acuma nu am avut pb mari, Ari merge la scoala, ii place f mult invata f multe, deja vb din ce in ce mai bine, e o adevarata domnisoara si Ami are deja patru dintisori, sta in funduletz singura si merge pe coate, ca nu vrea inca in patru labe, prin toata casa si a inceput sa imite sunetele si sa se batzaie cand aude muzica.
Cam asta e de la noi. 
Oana felicitari pt puiutzul mica si scump, sa va traiasca, sa creasca mare frumoasa si sanatoasa si sa umple viata de bucurie. 
Cand venim din concediu o sa va punem si niste poze.
Pupam livada si va trimitem la fiecare cate o
.
"God is in the detail"
Ludwig Mies van der Rohe, talking about restraint in design, New York Herald Tribune, 28 June 1959
julax spune:
Consi,
.O sa insist cu sucurile,deja masa de fructe i-am dat-o fara lactate(iaurt,branza),deocamdata nimic nou.
Buli,acum am vazut pozele,ce faaain,vreau si eu la mare![]()
Mada,waw,ce ma bucur ca ai dat un semn! Ma bucur ca sunteti ok,concediu placut!Iulia,mamica de Ioana
(24.09.2008)@ Alex
(24.08.2006)
www.onetruemedia.com/otm_site/my_shared?z=16a7ba4b14da74203c245e&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">
Miniclipuri
Poze si filmulete
nicomico spune:
buna fetelor, am mai intrat si eu dupa ani si ani
suntem si noi mai bine acum, bianca nu il mai chinuie pe bogdanel, am inscris-o la gradinita de stat si o dam din toamna
sper sa fie totul ok ca ea adoarme cel mai bine cu mami sau cu tati....
in rest este o scumpica, vorbeste de toaqte, danseaza si fara muzica si e o iubitoare maxima
bogdanel e ingerasul familiei, are 11 luni si acum merge tinut doar de o manutza
nu mai vrea sa adoarma in patul lui, ca l-a invatat tati in patul mare
vreau sa ii culc pe amandoi in acelasi pat, insa el se trezeste peste noapte si nu vreau s ao trezeasca peste noapte si pe bianca
eu inca il alatez si ca si emiliapop vreau s ail intarc dar nu trage din biberon
el bea dintr-o sticla cu un dispaozitiv de tras dar refuza laptele. ii dau milumil....
astept si eu sfaturi
emiliapop daca rezolvi intre timp da-mi si mie un PM
| Citat: |
| citat din mesajul lui emiliapop Fetelor multumesc de raspunsuri si incurajari , oricum pana o sa il vad si pe Alex vb ca ai vostri stau cu morcovul stiti voi unde.![]() E destul de frustrant ca nu prea pot purta o discutie cu el sau sa poata sa imi raspunda daca e cald, frig etc. El doar imi spune el ce vrea sa imi comunice de genul:'lapte,ceai, cacaval(cascaval), chemvusti(crenvusti), ciocoata(ciocolata), pune , da , deschide, inchide, opeste(opreste),imbaca,debaca (dezbraca) a zbuat(pasarea), parc, copii,pacheaza(parcheaza). Mai nou acuma imi zice dimineata "buna ziua" si "mama mea". El numara pana la 5 dar cand vrea el si de la 5 incolo zice 7,10 Figurile geometrice v-am spus ca le-a invatat de la bebetv dar ceva de genul eu i-am spus de ele ieri si azi si el a inceput sa le spuna peste vreo 2 zile, pana atunci le-a procesat sau ce? El lui taicamiu ii zicea "tatete" si maicamii "mimi"de la Maria asa putea el sa zica si intr-o seara dupa ce am adormit-o pe Eve m-a luat de mana s-a asezat in poala mea si a inceput "tataie" ,...." mamaie " si radea de se prapadea si iar zicea si iar radea si tot asa, era tare bucuros ca i-a iesit cum trebuie. Eu ma gandesc mereu ce am facut eu gresit de ne dam asa greu drumul la vorba, ca na nu l-am dus la gradii, am stat acasa cu el nu i-am pus bona sau nu l-am lasat de izbeliste. Si daca ar avea ceva si nu descopar la timp sa il pot ajuta. Hai ca acu am dat in paranoia.Si mai am o problema as vrea sa o intarc pe Eve ca eu zic ca ajunge numai alaptata pana acum la 1,3 ani ca a inceput sa prefere laptele meu mancarii. Problema e ca nu vrea nici un fel de alt lapte, am incercat si cu cereale da' nu e bun si din bibe nu bea decat ceai si ala putin ca nu stie sa suga la biberon, daca ii pun lapte in bibe doar roade tetina si cand da de lapte il scuipa. Poate vreuna dintre voi stie vreo metoda deja probata. ![]() A... da' sa nu ma luati ca sa ii dau lapte cu lingurita ca n-am rabdare ....Emilia cu Eveline Mihaela (05.02.2008) si Alexandru Paul (16.08.2006) poze cu noi si Eveline greutate |
nicomico spune:
consi esti adorabila....la faza cu marcile de masini
sa stiti ca bianca nu vrea cateodata sa invete...imi spune nu veau sa numar ca m-am saturat
, iar de poezii nu prea am avut timp
acum vreau sa ma mobilizez si sa ma ocup putin de educatia ei pentru ca stau acasa cu amandoi si nu reusesc sa ma mobilizez si pentru educatie....asa cum as vrea eu
Consi spune:
Mada sa aveti un concediu frumos si sa nu ne uiti cu pozele
.
Nicomico eu zic sa nu-ti bati capul inca cu poezii, numarat, etc. Cel putin asa cred eu. Toate la timpul lor. Va invata si poezii si sa numere si multe alte lucruri. Poate ca gresesc, dar personal am observat ca invata "chestii" fara ca eu sa fac vreun demers in acest sens. De o saptamana nu mai avem pampers noaptea si jur ca nici nu ma gandisem ca-i momentul sa-i scot scutecul. S-a intamplat pur si simplu.
Julax voi cum mai sunteti cu kk?
Citind, ma gandeam cat de repede a trecut timpul. Avem surioare si fratiori de piersicutze asa de mari...

....