PIERSICUTZE de iulie-august 2006 (94)-LMA!

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns julax spune:

Consi,,i-am pus in seara asta din nou supozitor,caci nu a iesit in cursul ziilei cu suc de struguri,kiwi(fara samburi) si portocala,in seara asta piure de cartof,dovlecel si spanac,azi fara iaurt si branza,of.A iesit la scurt timp dupa ce i-am pus un sfert de supozitor,vreau sa iasa singura ,fara sa o doara
Nicomico,bea apa din canitza cu supapa sau nici asta,ca eventual ii dai laptele cu lingura,sau nici asa nu vrea sau n-ai rabdare? copilutziiIulia,mamica de Ioana(24.09.2008)@ Alex(24.08.2006)
www.onetruemedia.com/otm_site/my_shared?z=16a7ba4b14da74203c245e&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">
Miniclipuri
Poze si filmulete

Mergi la inceput

Heeelooo!!!Nimeni pe aici?
Buli,n-ai lucrat azi?N-ai avut timp sa arunci o privire?Cum fuse la turnat placa?Iulia,mamica de Ioana(24.09.2008)@ Alex(24.08.2006)
www.onetruemedia.com/otm_site/my_shared?z=16a7ba4b14da74203c245e&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">
Miniclipuri
Poze si filmulete

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nicomico spune:

consi ai dreptate cu invatatul poeziilor, insa mai am si eu mustrari de constiinta pentru ca nu am mai avut timp de mititica
julax ca sa iti raspund la intrebare o sa o iau usurel... bea apa din sticla cu fluieras (sunt niste sticlute mici de apa cu tutroi, nu stiu cum sa iti explic)
lapte i-am dat milumil si din tetina de biberon nu trage, din sticla cu fluieras trage dar nu vrea decat fff putin - ma gandsc ca poate nu ii place milumil
i-am dat si cu cereale si cu lingurita (nu mi-e lene-ba chiar i-as da direct cu lingurita dimineata, as incerca sa nu ii mai dau sa suga noaptea deloc si la micul dejun sa ii dau lapte cu cereale)
el mananca cereale fff bine, dar ii dau si seara un castron si ma gandesc sa nu fie prea mult si sa nu ii acopere necesarul de calciu, ca nu e doar lapte
oricum am uitat sa iti spun ca nu ii place nici cu lingurita
alt lapte nu am incercat
daca gasesc o solutie vreau sa il intarc, dar nu vreau sa ii opresc laptele fara sa bea altceva in schimb
dr de familie zicea sa ii dau cereale cu lapte si dimineata si seara DAR e acelasi lucru ca si cand i-as da biberon cu lapte?????
va pup si sper sa ma ajutati cu ceva sfaturi
va poooop

Citat:
citat din mesajul lui julax

Consi,,i-am pus in seara asta din nou supozitor,caci nu a iesit in cursul ziilei cu suc de struguri,kiwi(fara samburi) si portocala,in seara asta piure de cartof,dovlecel si spanac,azi fara iaurt si branza,of.A iesit la scurt timp dupa ce i-am pus un sfert de supozitor,vreau sa iasa singura ,fara sa o doara
Nicomico,bea apa din canitza cu supapa sau nici asta,ca eventual ii dai laptele cu lingura,sau nici asa nu vrea sau n-ai rabdare? copilutzii

Iulia,mamica de Ioana(24.09.2008)@ Alex(24.08.2006)
Miniclipuri
Poze si filmulete

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adina nicole spune:

Buna fetelor!
Sunt si eu o mamica de piersicuta, si chiar daca nu am scris prea des, din lipsa de timp (ne-am mutat intr-o alta tara) v-am citit.
Nicomico referitor la lapte, eu am alptat-o pe Alexia pana la un an si o luna, dupa care am incercat sa ii dau lapte cu sticla dar a refuzat categoric orice fel de lapte. Manca doar iaurt si branzica si asta nu foarte des. De vreo jumatae de an mananca cereale cu lapte, doar dimineata, dar nu in fiecare dimineata, si lapte bea jumate de canita o data de doua ori pe saptamana. Si eu m-am stresat la inceput si ii spuneam pediatrei de aici ca nu bea lapte, dar nu mi-a zis ca ar fi o problema. De o saptamana i-am facut toate analizele si i-au iesit bune , calciul e chiar la limita de sus.

Adina si Alexia Maria (06.08.2006)

Mergi la inceput

Nicomico,zic ca e acelasi lucru,atata timp cat bea cantitatea de lapte.Dar iaurt,branza nu mananca?
Iulia,mamica de Ioana(24.09.2008)@ Alex(24.08.2006)
Miniclipuri
Poze si filmulete

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bulinuta27 spune:

julax am citit asa rapid dar nu am avut timp

am turnat palaca a iesit super...acu mi se pare prea mica casa asa ca sambata mergem sa trasam peretii ..rad muncitorii de mine ca o sa vad io la curatenie ce casa mica ne iese
am si vesti proaste: am fost cu piti ieri la dr si intr-adevar are coloana stramba..inceput de cifoza
io sunt varza..mi s-a declansat zz iar, sambata am zis ca mor iar acu nu imi simt deloc talpa si e amortit piciorul pana la genunchi..dimineata la masaj mi-a facut reflexo pe talpa si nu simteam absolut nimic

vreau sa va intreb ceva: lali bea inca lapte praf...el mai mananca cand si cand lapte normal cu 1,6 grasime cu cereale si pe urma se constipa: eu nu pricep de ce ...pediatra zice ca nu are de ce sa fie de la lapte..dar e incercat de mai multe ori..deic nu pricep

si acu sa va zic si dorinta lui piti maxima: sa faca mami un buton sa apese lali pe el sa nu se mai faca noapte ..acu invatati-ma de unde fac rost de boton?

bulinuta mamica de bulinel dragutel

Poze noi

www.onetruemedia.com/shared?p=1ad6bcc6cb70cbb27cf08c&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">minune mica

Poze

Ajutati-o pe Sonia,

Mergi la inceput

mai fetelor cautam sa vad ce sarbatorite avem luna asta si acum vad ca, capitolul asta e din aprilie deis e sfarsitul lui mai [:((]...nu mai suntem albinute ca in anii trecuti
pup fetele si reviu

Poze noi

www.onetruemedia.com/shared?p=1ad6bcc6cb70cbb27cf08c&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">minune mica

Poze

Ajutati-o pe Sonia,

Mergi la inceput

mada pup fata, mami de 2 fete - vreau poze din vacanta
nicomico unde ai inscris-o pe bianca?..gata ti-au dat raspuns ca eu astept 15 iunie
adina nicole bine ia revenit!
consi, julax hai la mare gagix ..ne vedem un vikend? la noi sau la bulgari?

pup fetele

Poze noi

Poze

Ajutati-o pe Sonia,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anasia spune:

bulinuta, , am incercat sa iau sarbatoritii de iunie de pe blogul nostru, dar nu mai gaseste adresa, probabil norocuta lucreaza la el;
buton pt afara sau si pt camera? poti incerca cu o lumina de veghe mi haioasa....
la noi e nebunia cu animalele si pasarile...ii place foate mult sa hraneasca puii de pasare..in timp ce ii muta unul cate unul in cutia mare cu hrana, a strans putin mai tare unul negru si acesta a facut kk in mana Alessieide atunci, nu mai pune mana pe nici un pui negru...imi spune"ia-l tu"
apoi puii de pisica...pana la urma i-am dat unul sa se joace cu el...a fost innebunita..il ridica si ii spunea ca il duce la dr (strangandu-l putin mai tare); s-a jucat atat de frumos cu el.....
imi spune, "mami, eu sunt frumoasa ca Cenusareasa";

anasia si Alessia Anca(14.08.2006)
o sansa pentru Sosonica
Alessia la 2 ani

Mergi la inceput

anasia e durere alesia
eram afara si el vroia buton sa nu se mai faca noapte...i se parea ca a trecut prea repede ziua

Poze noi

Poze

Ajutati-o pe Sonia,

Mergi la inceput