PIERSICUTZE de iulie-august 2006 (94)-LMA!

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Genie spune:

Fetele mele, sunt foarte suparata, de azi noapte Toni face febra 39, scade la antitermice dar face la loc... La 4.30 merg cu ea la doctor. E ciudat pentru ca nu are altceva decat febra, nu pare racita, sper sa ma lamuresc.
Sa imi tineti pumnii sa fie bine. Azi nu m-am dus la serviciu, am ramas cu ea si bine am facut.
Va tin la curent

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bulinuta27 spune:

genie sa nu fie roseola..se pare ca e epidemie..am 2 colege cu copiii bolnav unu si unul abia a trecut...asa face febra mare3-4 zile fara nici un simptom

bulinuta mamica de bulinel dragutel

Poze noi

www.onetruemedia.com/shared?p=1ad6bcc6cb70cbb27cf08c&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">minune mica

Poze

Ajutati-o pe Sonia,

Mergi la inceput

Buli, roseola e acelasi lucru cu roseola infantilis? Ca pe asta din urma a facut-o anul trecut... Am fost la medic, are putin rosu in gat si se fereste la urechi, altceva nimic deocamdata. Mi-a zis sa o tin sub obervatie inca 24 de ore si daca febra nu are nicio tendinta de scadere sa ii dau niste ospamox. A mai zis si ceva de infectie urinara dar daca nu o ustura cand face pishu, putin probabil. Oricum ma gandesc sa ii duc urina la analiza maine dimineata ca sa exclud asta. Nurofen alternativ cu Eferalgan la fiecare 4 ore si daca e peste 38 cu 5 novocalmin supozitor. De supozitor ma feresc ca face ca trenul, nu-i place deloc. Ea, insa, face in continuare febra, a dormit 2 ore la pranz si e ceva mai bine dispusa, dar are privirea aia de om febril, saracuta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Consi spune:

Draga Genie si noi mai faceam puseuri de febra fara alte simptome. De regula treceau in 2-3 zile doar cu antitermice si multa apa. Tinem pumnii sa va treaca si voua.

Julax la voi cum mai e cu operatiunea kk? A mai iesit ceva?

Anasia ce fata harnicutza ai. Cel putin ai scapat de grija hranirii pasarilor.

Bulinutzo eu zic sa te abtii cu botonul. Ca daca ii faci rost de el, va trebui sa-ti asiguri niste surse de energie suplimentare...Ah si vezi ca ziua mea e in 22 octombrie

Adina Nicole bine ai venit! Te asteptam mai des in livada.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Muuh spune:

Genie eu am patit cu Dimitri asa. A facut febra trei zile la rand, noaptea in special ajungea rapid la 39.7. I-a trecut asa cum i-a aparut si nu a fost Roseola infantum, pur si simplu a fost o viroza cu manifestari atipice. Eu i-am dat doar antitermice si bai racoroase cand febra era prea mare.Sanatate ii doresc micutei.

Mergi la inceput

genie sanatate multa la puiul mic
consi tiu minte acu si pe 22 octombrie cer cinstea ..iar cu botonu'...ehei azi noapte a stat pana la 11 in cesmigiu..io dormeam de la 10 juma..i-am auzit cand au venit pe la 12 noaptea si era tot intr-o verva...dimineata la 7 era in picoare...o fi de la germenii de grau? ca deja cred ca tre sa facem in 3 schimburi cu el ca sa ii rezistam

am uitat sa va zic: am ajuns si noi la concluzia ca nu mai punem pampers ziua...doar noaptea, desi oricum nu face nimic, dar ziua cand ii vine kk tre sa ii pun pampesr...face, il schimba si pe urma chilotei...nu vrea tatica sa faca kk nicaieri decat in pampers

Poze noi

www.onetruemedia.com/shared?p=1ad6bcc6cb70cbb27cf08c&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">minune mica

Poze

Ajutati-o pe Sonia,

Mergi la inceput

anasia la mine a mers blogu dar eu nu stiu parola ptr piersicuteze
Sarbatoritii lunii MAI
martta-2 mai
Amabella-7 mai
Pika-Pika-19 mai
Shion(al Shianei)-21 mai
25Miky-22 mai
Gospodina-29 mai
oncicu-29 mai
Amiss_zip-29 mai
Sarbatoritii lunii IUNIE
Annaa-3 iunie
Assa-9 iunie
Myrhha-9 iunie
Mihatocae-11 iunie
Bysko-11 iunie
Vladut(al Marttei)-13 iunie
Eduard(al Corneliei)-21 iunie
Stefania(a Kehleyrei)-27 iunie
Hannen-30 iunie

facem album de 1 iunie?
unde mergeti cu puii si ce cadouri le luati?
noi avem un party maine seara la tati la serv cu clovni, zane, catei, face painting, muzica si dansuri...abia astept io...as vrea sa il duc la circ luni dar nu stiu progrmaul din p-ta unirii..daca stie cineva

Poze noi

Poze

Ajutati-o pe Sonia,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns julax spune:

Buli,distractie placuta la party!ce fain,ca pe langa copil,va mai distrati si voicat despre kk in pampers,hmm,scapati voi si de asta,mai incerca sa-l recompensezi cumva ,poate ,poate il convingi.Oricum,fiind constipat la origine ,nu poti forta lucrurile,ca s-ar putea complica
Genie,cum mai sunteti azi?Sanatate multa!
Consi,.Noi am fost la pediatru,a spus ca Ioana se va regla in timp(burtica nu era tare,deci e in regula),pana atunci la doua zile termometru inmuiat in putina glicerina,iar daca nu merge supozitor.Ieri nu a mers,asa ca am pus supozitor.A iesit repede.Asta e,Doamne fereste de mai rau,ce sa zic?Oricum,dau pary cand se va regla
Anasia, pe AlessiaIulia,mamica de Ioana(24.09.2008)@ Alex(24.08.2006)
www.onetruemedia.com/otm_site/my_shared?z=16a7ba4b14da74203c245e&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">
Miniclipuri
Poze si filmulete

Mergi la inceput

julax sa nu te superi pe mine te rog...nu ii pune atatea supozitoare...noi am fost atunci la 2 pediatri si 2 chirurgi si toti mi-au reomandat sa nu ii pun tot timpul...cand era rau de tot mi-au recomandat sa ii dau lactulose...o gasesti in farmacie..isi revine ca prin minune si se mentinea starea colonului si dupa tratament...te pup si te rog sa nu te superi

acum am primit si o veste proasta: una din colegele sotului, noi ne cunoastem si iesim des la munte , in parc etc, i-au luat fetita...o aveau deja din dec anul trecut dar se pare ca nus ce acte nu erau tocmai ok...gresite de protectie nu de ei si ...mama s-a razgandit...si nu vrea s ao mai dea desi a dus acum alt copil la protectie...cine mai intelege ce se intampal in tara asta

Poze noi

Poze

Ajutati-o pe Sonia,

Mergi la inceput

Buna la toata lumea! Mai fetelor, cu ce sa incep... Azi noapte iar s-a trezit cu 39 cu 3 temperatura, i-am pus si supozitor cu novocalmin ca ardea ca o sobita, dar avea un chef de vorba, mi-a povestit o gramada, saracuta. In fine, dimineata era ceva mai binisor, doar 37 cu 5 dar pe la 12 a inceput cu scaune moi, deja a avut 4 pana la ora asta si sunt foarte inchise la culoare desi nu a mancat spanac... Doctorita zice ca mai mult ca sigur e ceva la stomac, o gastroenterita sau ceva vreun virus, febra inca persista. Mi-a zis sa ii dau sumetrolim, regim si multa apa, ceai de menta.
O sa incep cu sumetrolimul de diseara, sper sa dea rezultate...
Julax, Buli, merci ca intrebati de noi
Julax, sa stii ca si la noi a mers cand era constipata Duphalac, e tot pe baza de lactuloza, cum spunea si Buli. De asemenea, incearca sa elimini tot ce ar putea sa o constipe, orez, morcov, branza de vaci, banane, etc pentru o perioada. Axeaza-te pe fibre(cereale), sucuri de citrice, ciorbite cu multe verdeturi, chestii care sa ii stimuleze tranzitul lent. Noi am facut tratament si cu Debridat vreo 2 luni si a luat si Duphalac dar acum s-a reglat, exceptand situatia de fata, are scaun normal, 1 data sau de 2 ori pe zi dar nu-i lipseste sucul de portocale zilnic sau cateva prune uscate. Multa bafta va doresc, stiu cum e, am trecut si noi prin asta.
Acum piticuta mea doarme si sper sa se odihneasca ca e trasa la fata.

Va pupam si mai revenim

PS. se vede ca stau acasa, ce activitate intensa am pe forum

Mergi la inceput