PIERSICUTZE de iulie-august 2006 (94)-LMA!
Raspunsuri - Pagina 13
bulinuta27 spune:
genie pupa pitica mica...sa nu fie o bestie de rotavirus..uff sanatate multa
bulinuta mamica de bulinel dragutel 
Poze noi
www.onetruemedia.com/shared?p=1ad6bcc6cb70cbb27cf08c&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">minune mica
Poze
Ajutati-o pe Sonia,
MissJJ spune:
Genie insanatosire grabnica.
Buli ce fain ca faceti petrecere, noi nu avem nimic deosebit in program da am vrea sa ii luam o bicicleta de aia mica mica, da sa fie bicicleta nu tricicleta. sa vedem daca ne iese sau nu pasienta cu finantele ca tares scumpe astea mici.
Iulia nu stiu ce sa zic, da eu stiam ca si termometrul da dependentza.
Sper sa nu te superi ca ti-am zis. 
Noi suntem cu raceala si eu mai am oleaca timp cat e Ari in vacanta ca de pe 2 merge iar la scoala si suntem si pe ultima suta de metri in pregatirile de concediu.
"God is in the detail"
Ludwig Mies van der Rohe, talking about restraint in design, New York Herald Tribune, 28 June 1959
anasia spune:
bulinuta, multumesc, am pus iunie sarbatoritii de iunie
facem album daca doriti; tot pe mailul comun trimise pozele, nu?
noi nu prea avem posibilitati aici sa iesim undeva de 1 iunie, poate mergem cu cei de la gradi la concursurile organizate cu aceasta ocazie;
genie, multa sanatate! scaune moale s-ar putea sa faca de la siropuri si noi am patit-o; cat despre febra, cand am fost la spital, era o mamica in salon cu doi copii, cel mic facuse febra 40- 4 zile la rand , fara alte simptome si nimic nu l-a ajutat (medicamente), decat impachetarile, pe urma i-au dat si antibiotic....exact cum a spus si muuh, un virus pacatos care se manifesta prin febra mare;
julax, consi, 
anasia si
Alessia Anca(14.08.2006)
o sansa pentru Sosonica
Alessia la 2 ani
julax spune:
Buli,cum sa ma supar?ma bucur ca aflu pareri despre asta.Sunt perfect de acord cu tine,oricum acum ii pun la 2 zile(o optime din supozitor,nu stiu daca asta are vreo importanta) si daca in maxim doua saptamani nu vad nicio schimbare in bine o sa incerc si cu lactuoza(mi-a recomandat si un medic sa alternez metodele pana se regleaza).Daca pana acum nu-i puneam supozitot e pentru ca stiam ca dau dependenta(cu toate ca lui Alex i-am pus pana am inceput diversificarea de multe ori(nu iesea si dupa 4-5 zile ii puneam,in schimb pe Ioana am lasat-o sa iasa singura dupa o saptamana,caci era alaptata si iesea pastos.Acum 2 ani si ceva nu stiam si ,na,am avut noroc se pare,nu s-aa obisnuit cu ele)
Cat despre cee se intampla in Romania,jale,am scrie romane...Of!
Genie,am eliminat cam tot,orez nici nui-am dat pana acum,ii mai dau la cateva zile o lingurita de branza si uneori iaut.Oare sa-l scot si pe asta?Sanatate multa!Sa se faca binecat mai curand piersicutza 
Mada,
,si eu stiu faza cu termometrul,n-o sa recurg prea des la el.Sanatate multa si voua si concediu placut!Ziceai ceva de poze sau a fost doar in mintea mea,ca vroiam sa va vad?![]()
Anasia,
,mi-ar placea album,scurt timpul,dar incercam?Iulia,mamica de Ioana
(24.09.2008)@ Alex
(24.08.2006)
www.onetruemedia.com/otm_site/my_shared?z=16a7ba4b14da74203c245e&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">
Miniclipuri
Poze si filmulete
bulinuta27 spune:
aseara stateam in pat toti 3..domnu cu bibe se culca, io cu tac-su vb incet dar vb..la un mom dta se ridica domnu in fund si cu un ton acuzator ne zice: sunt si io om, da? mi-e somn si mie, da?
noi pe jos 

mada super distractie in vacanta..pup fetele
anasia iese distractie si cu gradi..ia sa vezi..pupa pitica
genie cum mai e?
julax io zic ca iaurtul e ok, branzica scoate-o un pic...ma gandesc..pup fata
va pup fetele..distractie placuta in vikend..noi ne pregatim de party
si maine iar o taiem..puici
Poze noi
www.onetruemedia.com/shared?p=1ad6bcc6cb70cbb27cf08c&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">minune mica
Poze
Ajutati-o pe Sonia,
julax spune:
Buli,

,ce dulce,ma gandesc cand o zice si al nostru asa,ca el adoarme de obicei vorbind
Gata,scot de tot branzica o perioada
Ce-mi place mie ca sunteti plimbareti.Distractie placuta!
Iulia,mamica de Ioana
(24.09.2008)@ Alex
(24.08.2006)
www.onetruemedia.com/otm_site/my_shared?z=16a7ba4b14da74203c245e&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">
Miniclipuri
Poze si filmulete
julax spune:
De serviciu in wd
Voi ce faceti?Iulia,mamica de Ioana
(24.09.2008)@ Alex
(24.08.2006)
Miniclipuri
Poze si filmulete
Haricleea spune:
Buna fetelor!Scuze de deranj!!!Vin in intampinarea voastra cu o propunere pt voi si prichindeii vostrii.Am pt inchiriat in aceasta vara 3 camere intr-o vila de lux cu tot confortul,acces la bucatarie.Vila este situata in Mangalia la 400m de plaja,langa sttiunea Saturn.Preturile sunt f bune.Dcac va intereseaza ma puteti suna la nr de tel 0723498041.Pupici si inca odata scuze de deranj.
bulinuta27 spune:
[red]

LA Multi Ani!!!

Sa cresteti mari si frumosi si mai ales sanatosi!

Poze noi
Poze
Ajutati-o pe Sonia,