PIERSICUTZE de iulie-august 2006 (94)-LMA!
Raspunsuri - Pagina 14
Genie spune:
Buna la toata lumea si La Multi Ani tuturor copiilor!
Noi suntem bine acum dar am avut un weekend tare urat... Vineri pe la pranz, Toni inca facea febra destul de mare, sub antitermice fiind si scaune moi. Scaunele erau tot mai dese si analizandu-le cu atentie (sa nu radeti de mine acum) mi s-a parut ca vad niste firisoare de sange. Prin urmare, disperata cum sunt, am luat repede o proba si m-am dus pana la spital sa ma asigur ca nu e nimica grav. La IOMC doctorita de garda m-a alarmat foarte tare, mi-a zis sa nu mai stau nicio clipa si sa merg cu copilul la Matei Bals ca poate fi ceva foarte grav, salmonella sau altceva de genul asta. Cu inima cat un purice m-am intors acasa, fii-mea era cu mama, luase nurofenul de o ora si ceva si ea avea peste 38 .... Am innebunit, am strans strictul necesar si am plecat la Matei Bals. Acolo, fara discutii, internare. Deja avea 39 temperatura. Ne-a facut formalitatile si ne-a trimis direct in sectie, i-a pus branula si i-a administrat un antitermic iar la scurt timp a pus-o pe un antibiotic cu glucoza pentru ca era usor deshidratata. Au fost 2 zile foarte grele, cu 5 adulti in salon si 5 copilasi, fiecare cu problema lui, in general, diaree si enterocolite. Sambata deja fii-mea nu a mai facut febra si scaunele s-au rarit, ceea ce m-a facut sa sper ca vom pleca duminica acasa. Intrucat se aglomerase tare de tot si fii-mea era cea mai bine dintre toti copiii din salon, am scapat si ieri la pranz eram acasa. Cu regim strict si medicatia prescrisa respectata intocmai, evident. Maine am si rezultatele finale la coprocultura, nu a fost salmonella si nici dizenterie, asta am aflat azi. Exista insa o suspiciune pentru e-coli sau cum s-o scrie si maine o sa stiu sigur. A fost o experienta total neplacuta dar fara tratament adecvat cine stie ce se putea intampla.
Iata pe scurt prin ce am trecut noi in ultimele zile.
Va doresc multa sanatate la toti prichindeii si de asemenea, tuturor parintilor !
Pupici
map spune:
Salutare la livada,
vin si eu din joi in paste dar iata ca am nimerit de 1 iunie sa spun copilasilor Multi ani sanatosi si cat mai voiosi!
Noi suntem la sf unei viroze. De fapt copiii is la sf caci s epare c pe mine abia ce ma apuca. Au fost pe randcu temperatura spre 40 dar am rezistat sa nu merg la medic. Luca a trecut mai repede peste febra, a cedat la panadol dar la Robert a persiatat si numai cunurofen a trecut. A fost un chin caci nu vroia sa ia medicamentul, ardea ca soba.ii spuneam ca daca nu ia mergem la medic si el o tine aca nu vrea si nu vrea. In fine is bine amandoi si asta conteaza.
Eu am inceput de azi superdieta. De fapt am doua teluri: m-am apucat de condus iar si vreau sa plec sg in curand cu masina asa pe distante mici. MA enerveaza ca-s asa bleaga si nu inteleg cum fac alte femei
si al doilea tel este sa slabesc 5-6 kg. Sa ajung de unde am plecat in sarcina cu Robert ![]()
Stiu ca-s fete care au facut superdieta, ati foat multumite de ea? Am cautat subiectul pe forum dar nu-l gasesc, mai caut.
Va pupic si mai apar eu candva. Fug la nani ca maine merg la medic sa fac in ce stadiu este tiroida mea.
bulinuta27 spune:
genie..offf...sanatate multa multa...aveti grija acum si tineti dieta cu atentie sa nu va intoarca 
map ce bine imi pare sa te 'vad' fata draga
..cu condusu' io iti tin pumnii, trebuie doar sa ai incredere si eventual sa mergi singura sa nu te tzacane nimeni la cap...si incredere maxima...pup
noi suntem bocna asa ca nu am mai fost nicaieri si sambata am stat in casa...duminica am iesit un pic sa ii luam un cadou cupilului si cam atat
ma simt naspaaaa 
imi reviu io
pup fetili cu puii
bulinuta mamica de bulinel dragutel 
Poze noi
www.onetruemedia.com/shared?p=1ad6bcc6cb70cbb27cf08c&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">minune mica
Poze
Ajutati-o pe Sonia,
michella78 spune:
hai ca mai intram si noi... rar. nu stiu, de citit mai citesc dar parca mi se incurca mainile daca e sa scriu.
oricum, genie, pupici si va tinem pumnii sa va refaceti cat mai repede!
map[/[red]red], ce bine ca mai auzim si de voi din cand in cand
[red]bulinuta, hai ca va reveniti voi! am tot citit perlele lui lali

michella
anasia spune:
genie[/], multa sanatate! sa aveti grija cu regimul....
julax, nu-i problema de timp, totul este sa se trimita poze "[b]pt album 1 iunie";
noi am fost ieri pe stadionul de aici, unde au venit toti copiii de la gradinita, au fost concursuri, jocuri, apoi ne-am oprit la terasa, unde au servit tort si suc/sampanie pt copii, ce mai...s-au distrat de minune, au primit cate un zmeu si dulciuri;
anasia si
Alessia Anca(14.08.2006)
o sansa pentru Sosonica
Alessia la 2 ani
Genie spune:
Salutare!
Pana la urma analizele de kk au iesit bune, toate au fost negative. Luni seara insa, a reinceput sa ii creasca febra si peste noapte iar am ajuns la 39... Dimineata tot asa, febra mare asa ca m-a chemat doctorita iar la spital. I-a facut un examen ORL si in sfarsit avem un diagnostic clar: amigdalita acuta cu puroi. A bagat-o pe un antibiotic - o cefalosporina destul de puternica, zic eu, pentru ca se da o data la 24 de ore si doar 3 ml. Ieri a fost cu ferba mare toata ziua, chiar si 40, i-am facut o baita cu apa calaie ca sa i-o mai scad iar peste noapte iara aproape 39, dar a reactionat la antitermice. Cica abia dupa a doua doza de antibiotic ar trebui sa nu mai faca febra. De papat papa destul de prost, ma tin dupa ea sa bea lichide.
Offff..... Nasoala treaba. Asta e, ne facem noi bine cu ajutorul lui Dumnezeu. Multumesc fetelor ca va ganditi la noi. 
Pupici tuturor si sanatate bolnaviorilor!
map spune:
Dragi mamicute, va pupam si va multumim ca va aduceti aminte de noi...asa absenti cum suntem mereu ![]()
Sanatate multa tuturor piersicutelor bolnavioare.
Buli maine am in plan sa plec sg dar scurt pana aici aproape. De fapt problema mea nu-i mersul ci parcarea. Si sa scot masina din garaj este cam aiurea ca l-au facut astia cam ingust dar oi vedea eu. Cu sotul langa mine am iesit cu bine de doua ori. A treia oara va fi sg si sper sa-mi iasa ![]()
DE saptamana viitoare iar incep alergatura cu Luca pe la fiziotarapie. Ci ca vom face metoda Vojta, vedem ce-o mai iesi si din asta.
va pupicim si pe curand
nicolica spune:
Buna dimineata mamici si piersici
La multi ani si de la noi tuturor piersicutelor 
Eu sunt tare happy, caci Philipica al meu nu mai vrea pampers peste zi de o saptamana. Cand se joaca in curte are un loc unde se duce si face pipi din picioare cu genunchii usor flexati avand grija sa nu se ude. E mortal. La nani ii mai pun eu asa de siguranta, inca o perioada.
Eu inca dospesc, cu usoare dureri de bazin dar ma simt bine. Am reinceput cursul pregatitor nasterii si parca nu mai am rabdare, sunt tare curioasa cum arata bebe.
Va pupam
34+
Piersicoiul www.onetruemedia.com/my_shared?z=151ac795bd3f8dae198330&utm_source=otm&utm_medium" target="_blank">Philip
www.dropshots.com/nicolica" target="_blank">5 iulie 2006
bulinuta27 spune:
la unii martea e zi fatidica..ei bine la mine joia e 

ieri am stat acasa ptr ca viroza s-a facut virozoaie si ieri nu am vb deloc..la serv a iesit scandal monstru...asa ca azi de dimi, desi eram tot varza, hai la serv
..pe drum mi se strica masina, trag pe dreapta, pun avarii opresc motoru sun soata si apuc sa ii zic: mi s-a str...in mom ala unu din spate incepe sa claxoneze si ma buseste, imi ia oglinda cu el, si nu opreste 

...frate io una am simtit ca plesnesc...
bunica-mea pe la 12 juma azi noapte a sunat si urland: a vazut o femeie care era la ea in casa si se uita la ea...pe urma a aprins lumina si nu mai era...o sa avem probleme marii cu ea 
aseara a fost cu piti la dr chirurg ca il tot ustura putza..si i-a decalotat-o...si l-a dulut 
e tot 'lacit si mami e lacita si nu ale voce'
deci cam asta facem noi 
reviu
bulinuta mamica de bulinel dragutel 
Poze noi
www.onetruemedia.com/shared?p=1ad6bcc6cb70cbb27cf08c&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">minune mica
Poze