PIERSICUTZE de iulie-august 2006 (94)-LMA!
Raspunsuri - Pagina 15
bulinuta27 spune:
genie cum mai sunteti?
michele mai baga si cate o penita nu numa okiu 
map curaj ca nu ai de ce te teme..io iti tin pumnii..referitor la terapie vojta..uff noi avem experienta cu ea: pe rares l-a ajutat enorm, ei zic ca daca nu facea vojta nu avea cum sa recupereze atat de bine si de repede..singura problema: o sa planga rau ptr ca il mai si doare, tu trebuie sa fii tare si sa il sustii moral, serios eu ieseam afara boceam bine si intram zambind ca altfel...va pup si multa multa sanatate
nicolica..bravo pentru pampersi 
am uitat sa va zic ca si domnu a renuntat la pepmersi de zii de sambata trecuta, aia de noapte inca ii pun eu ca mi-e frica, desi nu face noaptea dar...
crissa voi ce mai faceti?
anasia am trimis 
mi-am reparat masina..ma costat muult
..sunt tot bocna
... dar o sa treaca
va pup si va urez un vikend prelungit frumos 
bulinuta mamica de bulinel dragutel 
Poze noi
www.onetruemedia.com/shared?p=1ad6bcc6cb70cbb27cf08c&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">minune mica
Poze
julax spune:
Of,mai Buli,ce zi de joi...Bine ca a trecut.Ce nasol cu masina,n-ai apucat sa-i iei nr?Felicitari lui Rares pentru pampers!
Nu plecati pe nicaieri in wd asta prelungit,ca sunteti plibareti de fel.Sanatate multa,sa treaca repede raceala![]()
Genie,ma gandesc la voi,sper ca sunteti mai bine
Map,felicitari pentru curajul de a conduce
Si pe mine ma termina parcarile.Oricum,nu mai avem nici casco ,asa ca nu ma risc.De cand am nascut n-am mai condus deloc
Recuperare rapida celui mic
Nicolica,felicitari piersicutzei pentru pampers si sarcina usoara in continuare tie
Crissa,Michella,
scumpe la vorbaIulia,mamica de Ioana
(24.09.2008)@ Alex
(24.08.2006)
www.onetruemedia.com/otm_site/my_shared?z=16a7ba4b14da74203c245e&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">
Miniclipuri
Poze si filmulete
Genie spune:
Buli, Julax suntem mai bine. Tratamentul trebuie mentinut 7 zile pentru ca inca mai e rosie in gat , ne-a cam zapacit stomacul antibioticul, dar ce sa facem.... Nu prea mananca bine, e inca in recuperare cu somnul dar ma bucur ca nu mai face febra! Dupa ce terminam tratamentul o sa o duc la un homeopat sa ii faca o schema de imunizare daca exista asa ceva, sa o mai fortifice un picut.
Buli, ce nasoala faza cu masina... Imi pare tare rau. Sanatate multa si sa treaca repede raceala
Pupici si noapte buna!
map spune:
Pupici la mamici,
off noi ne-am imbolnavit cu totii. Acum is eu la rand si lui Robert micutul parca nu-i mai trece.Azi merg cu amandoi la dr. Trebuia sa merg cu Luca maine la vaccin dar am sunat la dr si mergem azi ca Robert abia daca-a dormit cateva ore azi noapte. Si va dati seama eu mai mai putin ca el. Aiure este ca nu vrea sa puna ce-l doare, o tine "" nu veau". Nu vrea medicamente nimic. ACum dimineata a vomitat ca l-a apucat tusea taman cand papa
Sotul meu a stat si el acasa joi si vineri ca era si el la pamant. Asa ca planul meu de-a conduce sg joi a esuat c-a venit si el nu mine
dar am condus eu si asta se pune. Dar saptamana asta merg si gata.
Miercuri merg cu Luca la Vojta, si eu am aubut buli ca metoda este foarte faina. Si stiu ca plang micutii ca-s tinuti in pozitii fixe. Luca este un copil destul de rabdator, are micul de el exeperenta gramada cu fizioterapia. La osteppatie si acolo sta cumintel cand il tine fix, sper sa mearga si la Vojta.
Iulia dn fericire masina noastra-i noua asca avem toate asigurarile la ea. Pe de alta parte este aiurea ca-i noua ca ma gandesc ca daca-i fac taman eu ceva
Dar nu-mi este este frica, stiu ca trebuie sa conduc si gata.
LA mine cura merge mai departe, am ajuns de la 72.8 la 71.1 dupa-o saptamana de superdieta si eu una-s tare multumita. Mi s epare o diata usor de tinut. Si mai ales cu viroza asta nu am nicio pofta de mancare ![]()
Va pupicim pe toate si va uram o saptamana minunata!
julax spune:
Genie,o sa fie din ce in ce mai bine.Sanatate multa!
Map,dragii de voi,sanatate multa!Felicitari pentru kg in minus si pentru ambitia de a conduce
.Si masina noastra e relativ noua,o avem de un an,tocmai de asta nu am curaj sa conduc,caci ne-ar ustura la buzunar sa o sifonez ,iar eu nu m-as impaca cu situatia,daca ar fi din vina mea.Visez la o buburuza pe care sa o conduc ,dar deocamdata visez...
Alex a racit,chiar ma gandeam ca scapam fara pana la toamna,acum sper sa=i treaca repede.
O saptamana frumoasa!Iulia,mamica de Ioana
(24.09.2008)@ Alex
(24.08.2006)
www.onetruemedia.com/otm_site/my_shared?z=16a7ba4b14da74203c245e&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">
Miniclipuri
Poze si filmulete
michella78 spune:
buli, m-am conformat, vezi e bine daca ma mai trage cineva de ureki,
scriu mai des!
genie,sper ca sunteti mai bine acum!
julax, lasa ca vine ea buburuza!
va apreciez pe cele care aveti carnet, ca sa nu mai vorbesc despre condusul prin bucuresti! eu la capitolul asta ma inscriu la categoria eternul pasager
, eventual pe bancheta din spate, ca nu se vede asa bine nebunia din trafic!
ne-am inscris si noi la gradinita joia trecuta, daca era dupa teodora ar fi ramas acolo!
sa va povestesc ca sambata a avut parte de o plimbare cu poneiul in parc 

fooooooarte incantata a fost domnisoara... mie imi tremurau picioarele la propriu cand am vazut-o pe calut. in schimb ea era super degajata si relaxata, zambea la noi, statea dreapta in sa de-ai fi zis ca are cal in curte 
pup fetele si piersicutele, revin, sa pun niste poze mai noi!
michella
map spune:
Am venit sa plang si eu un pic. AM fost cu Luca la Vojta si plangeai de plansul lui. Eu stiu ca nu-l doare dar ma doare sufletul sa-l vad. Sa plec de acolo nici pomeneala caci durerea mare: trebuie sa fac zilnic cu el de trei ori pe zi ce a facut tanti aia cu el, asa ca trebuia sa stau sa vad ce-i face. Este fff dificil pentru ca este asa mare si puternic. Cum il pun pe masa urla de mori. Noroc ca tine numai 5 minute sedinta. Tanti aia mi-a spus sa-i fac asa repede si apoi sa-l iau sa se calmeze. Sper sa se obisnuiasca cu vremea. Is picata rau momentan ca am impresia ca nu-i fac bine cum ii fac.
Robert va merge la gradi d ela 14.09. A fost acceptat la gradinita evanghelica, aceea ne-a placut noua. Am aplicat la doua pentru siguranta. LA una afost respins dar nu-i bai ![]()
Merg sa ma tund, imi mai creasca moralul un pic
Pupam toate mamicutele cu puii lor cu tot.
bulinuta27 spune:
michelle..apai sa te vaz tata la raport...nu asa...unde ati fost cu ponei: toarna tot: locatie etc
pup
map eu te inteleg perfect din pacate
...dar doar 5 min? la noi dura cam 45-50 minute..de imi venea sa ma taval pe acolo...pe piti il si durea ...ca ramaneau urme..vanatai
..dar o sa fie bine...io va pup pe toti 3 dar cel mai mult pe puiutul mic 

julax? voi ce faceti? pune domne' mana si condu ca nu-i bai...curaj gaina ca te tai
genie cum mai sunteti?
noi am fost plecati de vineri seara pana duminica seara..a fost super..o sa pun neste pozne...io tot bocna sunt...da' bocna frate...azi ma duc din nou la dr sa vad ce fac ca nu e a buna...
masina a mers bine pana ieri cand iar s-a stricat, azi iar am dus-o la service...alti bani alta distractie 

cam asta si ne pregatim de nessebarrrrr...abia astept..nu se mai face o data sambata ![]()
pup fetele
Poze noi
www.onetruemedia.com/shared?p=1ad6bcc6cb70cbb27cf08c&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">minune mica
Poze
bulinuta27 spune:
vaz ca nu se mai incumeta nimeni la scris ![]()
hai sa va pov de aseara la dr cu putza: rasu plansu
il decaloteaza omu...rari urla de ti se rupea inima de frica
desi zice ca nu il durea dupa care dr imi zice mie: ai vazut mami? asa tre facut la fiecare baita etc..io ii zic: imi pare rau dar nu..sa ii faca taica-su ca e treaba lui el stie ce simte etc...la care piti: nu mai pune nimeni mana pe putza mea..o spal io in canuta mea
(are o canuta de plastic cu care se joaca in baie dar dr nu stia asta)...i-a picat fata dr: deci avem o mamica hotarata un cupil foarteeee hotarat..mi-e mila de tati ![]()
io nu mai am rabdare sa se faca sambata..zici ca sunt copil mic ![]()
pup piersicutele si mamicile aferente
map ce diagnostic i-au pus piticului? in afara de capusor
Poze noi
Poze
map spune:
Pupam maicutele,
am tot cautat idei cum sa facem sa-i fie mai bine lui Luca la terapia aplicata de mama lui si sotul a venit cu ideea sa folosim masa de calcat. Idee foarte buna trebuie sa recunosc ca merge mult mai bine. Acum nici nu mai plange asa de tare parca dar merge si repede.
Buli ceea ce fac ei cu el acasa tine asa putin. Trebuie sa fac cu el un sg exercitiu, de trei ori pe fiecare parte si asta de trei ori pe zi. Ceea ce face tanti aceea cu eleste mai mult. Dr i-a pus diagnostic cumva in traducere: o usoara tulburare de dezvoltare.
La noi este asa: Luca ar fi sta micul in fundulet de mult insa eu nu l-am lasat. Toti terapeutii au spus sa nu-l las in fundulet pana nu se pune sg. Saptamana trecuta nu stiu cum a reusit si s-a asezat sg. De atunci nu s-a mai repetat dar pentru mine a fost un semn ca muschii lui is detul de puternici sa sustina spatele sa nu faca scolioza sau alte minuni. Se lasa cumva pe spate dar ca vrea el, in rest spatele il tine bat. Problema noastra is muschii de la burta, macar la conclizia asta au ajuns trei terapeuti. Pe 23 eu merg cu el la neurochirurgie oricum ca avem control cu caputul. Am mai vb cu neurochirurgul dar dara viitoare am sa mai stau de vorba mai mult si am sa-l rog sa-i faca si-un control mai amanuntit, ori el ori un alt coleg al lui neurolog. La noi mai este si casca o problema: dr noastra a fost impotriva castii tocmai pentru ca ea este de parere ca o casca intarzie abilitatile motorice ale unui copilasi. Asa ca nu stiu exact de unde ni se trage dar am sa aflu curand. Toti au zis ca se rezolva d ela sine dar mi s-a luat de ce au spus toti, o sa casun eu pe ei ca ma enerveaza.
Pupam