PIERSICUTZE de iulie-august 2006 (94)-LMA!
Raspunsuri - Pagina 4
MADYN spune:
Va multumesc inca o data de urari. Si voi sa aveti numai bucurii de la piersicutele voastre si de la fratiorii/surioarele lor!
Si noi bem orice fel de lapte, chiar si praf dar se cam constipa de la el, asa am ajuns sa o mai rarim. De pampersi sintem scapati de vreo 2-3 luni, uhhh, ce fericire, imi era ca mergem la gradi cu ei dupa noi .
Mady lui Mihai - (1-aug-2006) si a lui Costin (21-apr-2009)
iulenca spune:
Maria a scapat de pampersi acum un an dar cu suzeta va merge la scoala sigur. O cere doar cand e obosita adica seara inainte de somn. La gradi normal ca nu are suzi dar motivul pentru care nu o cere e rusinea. A retinut de la buni ca e rusine sa fie fetita mare cu suzeta si atunci in public nu o cere ba chiar o respinge. Cand e odihnita constientizeaza ca nu e ok suzeta dar cand e obosita nu mai conteaza. Am intrebat-o cu ce o ajuta suzi si mi-a spus ca o linisteste. Evident ca am incercat sa o linistesc in alte feluri dar nu merge, suzi e sfanta. Asa ca e alegerea ei daca vrea sa renunte. Eu nici nu o incurajez, nici nu o mai tachinez sau umilesc pe tema asta pentru ca nu cred ca e bine si nici efect nu are. Biberon inca mai are dimineata si seara. Dimineata uneori refuza laptele seara niciodata. Si asta are cam acelasi rol ca si suzi doar ca fara biberon se poate fara suzi nu inca.
Julax, Maria a mancat biberon de la inceput (pana la 7 luni doar seara ca si completare la san) dar nu am avut probleme cu trezitu noaptea din cauza asta. Chiar nu vad legatura. Din contra eu am observat ca daca manca biberon cu formula seara pana dimineata dormea neintoarsa explicatia fiind ca formula ii tine mai mult de foame. Deci problema nu e modul de administrare (bibe, lingurita sau san) ci ceea ce ii dai. Evident ca asta e doar logica mea bazata pe o experienta proprie. Stiu ca toata lumea blameaza biberonul dar eu cred ca la lingurita as fi innebunit. Oricum Ioana deja e marisoara nu poti incepe sa ii dai direct din canita daca tot nu suporta biberonul?
Consi din fericire pt noi pana acum nu am avut probleme digestive de nici un fel deci nu prea am experienta la capitolul asta ca sa iti dau un sfat. Hidrateaza-l prin orice metoda si mai mergi la doctor. Urmareste de asemenea sa nu faca febra.
Acum din categoria perle - nu stiu daca v-am zis sau nu da si daaca ma repet asta e.
Intr-o dimineata vine si eu ma imbracam. Pune mana pe burta (care e destul de rotunjoara ) si zice "Mami ai un bebe aici ?" Am ramas masca. I-am spus ca nu am un bebe si ea "ba da, ai un bebe aici". Nu i-am spus copilului ca asa e ma-sa mai grasa dar am trimis-o la taica-su sa ii dea vestea. "tati mami are un bebe in burtica" In momentul urmator taica-su era in usa dormitorului contrariat. I-am spus ca e doar parerea Mariei dar sa stiti ca am stat ingrijorata pana mi sa confirmat contrariul ca poate copilul avea dreptate, simtise ceva.
In fiecare zi face ceva care ma face sa scap cate o lacrima. E in faza acuta acuta a "de ce -ului" si are 3-4 chestii memorabile pe care le face zilnic. Mi-e asa draga cand vine langa noi in pat isi face loc la mijloc si ne ia in brate si spune " parintii mei dragi". Acum tati e printul ea e printesa si mami regina. Are talente regizorale ne da instructiuni foarte clare si noua si altora cu privire la cum ar trebui sa facem diverse lucruri. Intr-un cuvant e la fel ca toti ceilalti copii adica mununata.
MARIUKU PUI DE IULENKA
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/2;10722;104/st/20060808/n/MARIA+THEODORA/dt/8/k/82d2/age.png
www.flickr.com/photos/64178045@N00/sets/" target="_blank">MARIA THEODORA
julax spune:
Muultumesc pentr raspunsuri.Deci nn-ar trebui sa-mi fac griji.Faza e ca nu stie sa suga din bibe,am incercat mai multe tipuri de tetine,am insistat...
Iulenca,ma gandeam ca e prea mica pentru canita?sau la 7 lunni se poate?sa incerc cu canita cu cioc?Cred ca asa voi face.Alex nu a baut lichide si il mai pacaleam cu lingura.La fel si cu laptele.Oricum,nu stiu daca as mai rezista inca 2 ani sa car cu lingurita laptele sau alte lichide
Muuh,Felicitari lui Alexei!Ati scapat si noaptea?Super!Imi amintesc cum spunea ca nu intrerupe joaca sa faca pishu si acum...e baiat mare
Consi,sanatate multa!Stiu ca stcksurile l-ar mai ajuta daca e deranjat,sa se hidrateze bine si...nu mai stiu.sper sa-si revina curand.Iulia,mamica de Ioana(24.09.2008)@ Alex(24.08.2006)
www.onetruemedia.com/otm_site/my_shared?z=16a7ba4b14da74203c245e&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">
Miniclipuri
Poze si filmulete
Consi spune:
Fetili Iulenca si Julax multumesc de sfaturi.
Dupa amiaza cand am vorbit cu nenea dr. mi-a zis sa vin dupa 20.00 ca e de garda si ne pune la perfuzii. Dar spre placuta mea surpriza cand am ajuns acasa piticul meu era mai vioi, iar vizita la dr. a fost la propriu o vizita, scapand de intepaturi. Eu recunosc ca m-am speriat tare, mai ales ca mai vomita puiul, dar o data si gata. Acum il vedeam cum pica din picioare dupa 4 zile de varsaturi. Sper ca maine sa ne redresam.
Iulenca apropos de suzeta. Eu zic ca-i mai bine cu ea. Noi avem un deget care de atata supt are batatura, iar stomatoloaga ne-a prezis aparat. ...si la noi e obligatoriu sa pastram degetul, voi macar puteti arunca suzeta.
Va !
Consi spune:
Madyn de mult timp ma gandeam ce titulatura sa-mi pun. Ma gandeam la tot felul de citate, filozofeli, bla-bla-uri. Iar tu mi-ai deschis ochii - simplu, dar atat de important pentru mine. Acum sunt "printesa lui Luca". Multumesc.
oanaalex spune:
Madyn felicitari mamico, sa cresteti mari si voinici
Alex inca mai are pampersi cand doarme, am probat sa-l las fara si la-m gasit ud si pe par asa ca am zis ca mai astept pana o sa gasesc pampersul uscat sau cel putin mai gol.]
Mai avem sticla cu biberon seara dar in rest bea lapte sau apa din ce-i dau. Julax aici de la 6 luni ii obisnuiesc pe copii cu canita cu cioc, eu una nu am reusit dar merita incercat. Daca nu eu zic ca sticla nu e un motiv pt trezirile noaptea. Alex nu se mai trezeste de la 2 luni si cum am spus mai sus avem sticla.
Eu mai am maxim 2 saptamani de sarcina dar azi m-au trecut pe medicamente de diabet. Am fost tare suparata ca nu am reusit cu dieta pana la capat... mai era asa putin. Acum important e bebelina sa fie bine ca doua sapamani trec
Oana 37+ Mara Ioana si Alex(05.08.2006)
http://picasaweb.google.com/oanaalex21
anasia spune:
oanaalex, e important sa fiti amandoua bine;
consi, cum va simtiti azi?
anasia si Alessia Anca(14.08.2006)
o sansa pentru Sosonica
Alessia la 2 ani
bulinuta27 spune:
madyn felicitari mamica de 2 ori
consi cum mai sunteti? ai grija sa il tii cu dieta ..macar o saptamana..iti din proprie experienta din pacate ..pupa piticutul bolnavior
am vazut ca a apartu si sarilla..pupici la razvanel
oana ..sper sa nu o influenteze pe bebelina..pup si sanatate multa..te simti si rau? lesinuri?
anasia pup piticuta
muuh felicitari domnisorului ...
noi tot cu 'pentz' dar face la olita pipi si nici noaptea dar nu vrea chiloti si pace...in schimb caca..numa in pentzi..de aia cred ca ii tine ...
julax lali baga si acu cam 1-2 bibe seara plus 1 dimi si cateodata si 1 la pranz...si il las in pace...noaptea nu a mai cerut de cadn era mic
m-am ingrasat iar nitel dupa ce mai dadusem si io jos nitel...am mancat ca purcica, am umblat prin locuri frumoase si cu oameni drgai..a fost o minivacnata super..luni am dormit toata ziua la servici abia azi am inceput sa imi revin ..o sa pun si niste poze noi
pup fetili
bulinuta mamica de bulinel dragutel
Poze noi
www.onetruemedia.com/shared?p=1ad6bcc6cb70cbb27cf08c&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">minune mica
Poze
Ajutati-o pe Sonia,
julax spune:
Consi,hai,ca sunteti pe calea cea buna!sa ne spui ca azi vopinicul e vioi
oanaalex,pai esti supernorocoasa sa nu se mai trezeasca bebe de la 2 luni
Azi am fost prin magazine sa ma uit dupa cana cu cioc,mda,sunt de la 6 luni,cred ca m-am derutat caci Alex nu a baut din ea decat tarziu si cate un gramCred ca o sa imprumutam pe a lui ca e rosie si zace printr-un dulap.Mai vad apoi daca ii iau sau nu.De biberon nici nu poate fi vorba,e pe post de jucarie pentru dentitie,roade la ea...
Buli,bine ca te-ai distrat,or pleca ele si kg astea,decat slaba si nefericita mai bine mai voluptoasa si implinitaIulia,mamica de Ioana(24.09.2008)@ Alex(24.08.2006)
www.onetruemedia.com/otm_site/my_shared?z=16a7ba4b14da74203c245e&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">
Miniclipuri
Poze si filmulete
Muuh spune:
Alexei a scapat acum doua luni de pampers, inclusiv noaptea. Totul a fost la cererea lui. Din pacate noaptea, daca bea prea multe lichide seara mai scapa dar asta este nu facem un capat de tzara din asta. Are suzeta, va renunta la ea cand va fi pregatit. Nu il las sa iasa cu ea din casa si sa stea cu ea cand vin musafiri ca sa nu "il tachineze" nimeni. Lapte bea seara si dimineata, din biberon, dimineata cateodata din cana.