PIERSICUTZE de iulie-august 2006 (94)-LMA!
Raspunsuri - Pagina 5
Consi spune:
Dragele mele, ma bucur ca v-ati gandit la noi.
Suntem bine, dar cam slabiti. Dr. a zis ca e normal. Inca suntem pe regim si o sa continuam cateva zile tot asa. El era slab si inainte dar acum e si mai si. Sper sa aibe si el pofta de mancare. Dr. ne-a prescris Visuid (sper ca l-am retinut corect). O sa va zic daca functioneaza, daca aveti cumva pitici nemancaciosi. Eu va invidiez cand citesc de lapte. Luca nu prea mai bea. El vrea toata ziua ceai si apa. Iar mai nou a devenit vegetarian.
Babee spune:
Felicitari Madyn si multa sanatate
Si noi dupa vacanta din Ro, m-am bucurat ca si-a mai dat si Rebecca drumul la vorbit(au contat cele cateva zile de gradi), drumul pana in Ro a fost lejer, mult mai stresant la intoarcere in schimb.Acum ne pregatim sa il dam si pe Luca la gradi,nu stiu sigur daca din Iunie sau din August, cert este ca va merge lunile urmatoare.Ma doare sufletul ca nu mai pot sta cu el acasa inca 4-5 luni dar sper ca va fi bine.
Cam atat de la noi, tinem pumnii si mamicilor ce trebuie sa nasca curand, multe floricele piersicutelor si mamicilor lor
bulinuta27 spune:
julax nu e asa..ca ma lupt mult sa dau jos si tare repede se pun ianpoi ..dar sa pastram aerul optimist ..o sa slabesc io...m-am apucat si de kineto cu masaj asa ca...speram
consi pupa lucutu sa se faca bine repejor..si lasa-l ca e mai bine mai slabut decat mai grasut...
babee mai baga si tu cate o poza cu puii ca mi s-a facut dor de ei
pupici tuturor..va urez un 1 Mai frumos si fara ploi
bulinuta mamica de bulinel dragutel
Poze noi
www.onetruemedia.com/shared?p=1ad6bcc6cb70cbb27cf08c&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">minune mica
Poze
Ajutati-o pe Sonia,
julax spune:
Iulenca,La multi ani!!!Sa fii sanatoasa si sa ai parte de multa fericire!
Consi,nici Alex nu e fan lapte,il mai pacalesc sa bea cate o cana,incerc sa-i dau branza strecurata prin ceva,cam dificil.
Babee,ma bucur ca ai dat un semn.Cum v-ati simtit in Romania?Copiilor le-a placut?
Iulia,mamica de Ioana(24.09.2008)@ Alex(24.08.2006)
www.onetruemedia.com/otm_site/my_shared?z=16a7ba4b14da74203c245e&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">
Miniclipuri
Poze si filmulete
anasia spune:
La multi ani, iulenca!!! multa fericire alaturi de cei dragi!
bulinuta, , lasa ca slabim noi....
consi, ce bine ca va reveniti... o sa-i revina pofta si de "carnitza";
babee, pt Luca , sa se acomodeze cat mai repede la gradi;
anasia si Alessia Anca(14.08.2006)
o sansa pentru Sosonica
Alessia la 2 ani
julax spune:
Buli,m-am apucat mai demult sa scriu mesajul,acum am reusit sa-l trimit si n-am vazut cand ai scris de masaj.ce-mi place...Oricum,pielea va avea un alt aspect si cred ca vei reusi s dai si ceva kg jos,asa cum iti doresti
Iulia,mamica de Ioana(24.09.2008)@ Alex(24.08.2006)
www.onetruemedia.com/otm_site/my_shared?z=16a7ba4b14da74203c245e&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">
Miniclipuri
Poze si filmulete
anasia spune:
fetele, putem introduce in alimentatie omleta/ou prajit? va intreb pt ca Alessia e cu ochii in farfuria mea si normal ca ii place mai mult "veau si eu din acesta", pana acum nu i-am dat....
anasia si Alessia Anca(14.08.2006)
o sansa pentru Sosonica
Alessia la 2 ani
nicolica spune:
Salutam mamicile si piersicutele!
N-am mai dat de mult prin livada, dar ne-am gandit la voi. De aproape o saptamana ne-am intors din vacanta de la mare cu mult soare, a fost minunat. Sunt ceva poze la semnatura sub 5 iulie.
Madyn, feliciatri pentru baietelul numarul 2. Sanatate si o viata minuanat alaturi de parinti si fratior.
Anasia, Philip mananca omleta de cateva luni, c-am de doua ori pe luna. A vazut la mine, a cerut si de atunci cand fac mananca si el.
Ah, nici nu v-am spus, dar ma bucur ca vom mai avea un baietel, caruia ii cautam nume. Momentan e Goe numarul 2
La multi ani Iulenca!
Va pup si doresc un weekend superb cu mult soare.
Nico
29+
Piersicoiul www.onetruemedia.com/my_shared?z=151ac795bd3f8dae198330&utm_source=otm&utm_medium" target="_blank">Philip www.dropshots.com/nicolica" target="_blank">5 iulie 2006
julax spune:
Anasia,i-am dat si eu de cateva ori omleta,in tigaia de teflon,fara ulei.
Nicolica,ma bucur si eu alaturi de tine pentru.Esti o gravidutza foarte frumoasa,am vazut in poze,superbe de altfel,se vede ca v-ati simtit bineIulia,mamica de Ioana(24.09.2008)@ Alex(24.08.2006)
Miniclipuri
Poze si filmulete