Mamici de Ghiocei de Martie-Aprilie2009(116)

Raspunsuri - Pagina 22

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns chatonel spune:

Neata pe la prinz, gagici

Raportez probleme cu lactobarul, dragoana mea e din ce in ce mai independenta, haleste la 4-5 ore, ba chiar la 6, asa ca tzitzile stau pline oki si asteapta cam mult timp intre mese, deci ma dor. Voi cum va descurcati cu asta? NU as vrea sa trec iar pe restrictii de lichide doar ca sa fac mai putin lapte, e oribil sa nu bei cind ti-e sete!!

Ayla, felicitari pt plimbare, merg sa vad pozele!

Ilinca, mai stai mult pin te hotarasti sa nasti? Vezi ca mai ai o saptamina doar

Fetelor care fac botezul zilele-astea, distractie placuta si poze frumoase!

Mai vin, se trezeste dragoana acu si de-abia astetam sa ii dau o tzitzi mareeee, imensaaa

Filles du Sud cu Izia, famille Dragoon

Toulouse, la ville rose

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns olishka spune:

Chatonel incearca sa-ti golesti sanii dupa fiecare masa a lui bebe cu o pompa. Nu merge?
Asa mult doarme dragoana mica? Eu stiam ca daca ii dai la cerere nu trebuie lasat bebe sa doarma mai mult de 4 ore ziua, si 6 noaptea. Sau asat e referitor doar la prima luna?

Olga, mamica lui David iepurasul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Eseea spune:

fetelor, as fi si eu interesata de Infacol, sa cumpar din Anglia, am eu site-ul farmaciei. Mai e cineva interesata?? Ca taxa de livrare e cam mare ( mi-a zis cineva ca a comandat o data 4 cutii si a platit taxa de livrare 7 lire si apoi a mai comandat 7 cutii si a platit tot atat). Ma gandeam sa ne unim mai multe si sa facem o comanda mai mare si apoi le impartim. Mai vrea cineva??

Mami de fetita si de baietel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina.n spune:

Eseea da eu eram cu intrebarea despre calciu, la fel mi-a prescris si mie 5ml/10zile pe luna dar eu nu am inteles daca tre sa-i dau de acum pana la 6 luni sau dupa ce implinestre 6luni?
Tu ai inceput sa dai acum? Cate luni?O sa intreb si de cealalta forma de calciu.

Mami fericita!!!
Vine barza!

Mergi la inceput

acum Alina dai. Ca doar nu ti-l prescria de acum pentru peste 6 luni. cateva luni o sa dau, nu stiu exact cate, mai intreb dr data viitoare.

Nu vrei si tu Infacol, mai ales ca stam aproape?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina.n spune:

Mai stii ?

Pai in cat timp vine Infacol si ce pret are?

Mami fericita!!!
Vine barza!

Mergi la inceput

uite aici, e 3,15 lire. Am inteles de la o fata care a comandat ( si de la care am cumparat eu 2 cutii care-i mai ramasesera) ca dureaza cam o saptamana transportul si a platit 7 lire.

http://www.chemistdirect.co.uk/search_results.php?q=infacol

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Manuela77 spune:

Fetelor,

Pentru cele interesate de Infacol aici se gaseste cam peste tot. Am luat si eu preventiv dar deocamdata nu a fost nevoie. Daca vreti va pot cumpara si trimite prin mama care se intoarce in Rom (Timisoara) pe 2 mai. Acolo eventual sa va pun la posta sau gasim o modalitate.
Aici costa cam 7-8 euro, nu mai stiu exact.

Sa-mi spuneti daca va pot ajuta!

mamica lui Radu

Unde este dragoste, acolo este pace, unde este pace, acolo este binecuvāntare, unde este binecuvāntare, acolo este Dumnezeu, iar unde este Dumnezeu, nimic nu lipse#351;te.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns olishka spune:

Ce este infactolul ?

Olga, mamica lui David iepurasul

Mergi la inceput

Olishka, e un anticolici, are aceeasi sibstanta activa ca Sab Simplex, espumisan, etc.....

Mergi la inceput