Mamici de Ghiocei de Martie-Aprilie2009(116)
Raspunsuri - Pagina 21
dyana27 spune:
aris, pai pana la urma asa l-am tinut, dar mi se parea ca-i strang burtica sau ca-l strivesc la oute![]()
- dar cred ca mi s-a parut, ca el morfolea mana mea satisfacut, deci nu dadea semne ca ar avea vreun disconfort![]()
![]()
![]()
diana mami super fericit de mutunel incredibil David Gabriel
poze si filmulet 4D bebe mic
aris26 spune:
ayla - ce frumos! si eu abia ashtept sa tragem o fuga la prater. am fost ultima data cand eram gravida si mi-a fost frica sa ma dau in minunile alea, mai ales ca mie imi plac doar alea extreme. de cand am facut bunggie nu pot sa ma mai bucur de alea mai soft![]()
auzi, dar cum a stat pitica in scoica? ca al meu se cam pierde in ea si mi se pre ca nu sta comod, deshi el e f fericit in mashina.
dyana27 spune:
ma chinui de 2 zile sa pun poze pe picassa si-mi da mesaj- "imposibil de adaugat una sau mai multe poze"

. aveti idee de ce?????????
oricum, pozici noi cu mutunelul meu incredibil la semnatura- pana rezolvam cu contul. trebuia sa va arat ce mutrite face

diana mami super fericit de mutunel incredibil David Gabriel
minunea noastra David
petrean spune:
Olga eu m-am dat cu crema de galbenele+propolis..si de la 5 zile dupa ce am nascut stau fara probleme pe fund...adevarul e ca a fost si a doua nastere si nu mi-a mai fost asa frica sa nu se rupa...dr mi-a mai zis de bai de sezut cu ceai de galbenele, sunatoare..insa nu a fost cazul..alea cicatrizeaza mai repede.
Diana, eu patesc faza cu "imposibil de adaugat poze" de 2 saptamani:))))
Bogdana cu
Catalin si
Vlad-17.03.2009+
Andrei Luca -15.12.2006
POZE
denisamada spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui dyana27 ma chinui de 2 zile sa pun poze pe picassa si-mi da mesaj- "imposibil de adaugat una sau mai multe poze" ![]() ![]() ![]() . aveti idee de ce????????? |
A, e bine ca ti-a zis, pe mine m-a lasat sa urc kipurile vreo 20-25 de poze cu pisicutza, abia apoi am avut revelatia ca nu urcase nika, ca e plin!

Aris nu opri Vigantolul, profilaxia rahitismului se face zilnic pana la 1 an. Sigur ca e bine sa vb si cu pedi.

Denisa-Madalina
fericita de
Adela-Marisahttp://picasaweb.google.com/costinstroie/AdelaMarisa#5324202110819507042
olishka spune:
Multumesc Aris, Petrean 

Problema e ca pana acum am stat f bine, si a fost ok din prima zi, insa am ridicat ca prostovana landoul cu bebe cand am fost la dr si de atunci ma doare ingrozitor. NU pot nici sa alaptez. Prefer sa stau in picioare. Imi cumpara acum mami un colac, sper sa fie mai ok.
Kea eu nui reusesc de fiecare data sa scot aerul lui bebe, stau si mai mult cu el ridicat pana oboseste saracutu si tot nu iese si renunt. Il pun in patut si il vad cum se chirceste. O sa mia insist si sper sa ma performez si eu.
Olga, mamica lui David iepurasul 
Floric spune:
HRISTOS A INVIAT! Usor, usor incep sa intru mai des pe odisee si pe calculator, evident. Oare sa ne lase colicii??? MINUNEEEEEEE
Insa mai avem o problema...Ne place tare mult in brate la mami, bratele sunt cel mai bun sirop de colici.
Am pus cateva poze pe piczo. Pagina lui Rares, evident.
fetele eu ma pregatesc pt botez. Abia astept. Parca m-as boteza eu asa sunt de nerabdatoare si emotionata.
Floric spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui olishka Multumesc Aris, Petrean ![]() ![]() Problema e ca pana acum am stat f bine, si a fost ok din prima zi, insa am ridicat ca prostovana landoul cu bebe cand am fost la dr si de atunci ma doare ingrozitor. NU pot nici sa alaptez. Prefer sa stau in picioare. Imi cumpara acum mami un colac, sper sa fie mai ok.Kea eu nui reusesc de fiecare data sa scot aerul lui bebe, stau si mai mult cu el ridicat pana oboseste saracutu si tot nu iese si renunt. Il pun in patut si il vad cum se chirceste. O sa mia insist si sper sa ma performez si eu. Olga, mamica lui David iepurasul ![]() Si eu am aceeasi problema cu scoaterea aerului. Il batai, il frec pe spate, nika , nika. Alterori, doar il tin in brate, de fapt culcat pe antebratul meu si ragaie singur. |
aris26 spune:
pe picasa am atins limita maxima. trebuie sa mai shtergem din poze sau sa le mishoram mult.de aia nu va mai lasa sa incarcti altle

aris26 spune:
denisa - nu il opresc eu asa de capul meu. dar parca asa imi aduceam aminte...ceva cu lunile fara R. dar probabil era valabil dupa un an