Mamici de Ghiocei de Martie-Aprilie2009(116)
Raspunsuri - Pagina 20
aris26 spune:
saby - infacolul mi l-a adus cineva din anglia pt ca bineintels nu se gaseste la noi. dar am vazut pe net anunturi. il aduc divershi oameni si il dau la suprapret. eu am zis ca o sa comand daca nu imi mai poate aduce nimeni. la incept i-am dat asa...sporadic si nu a facut amre lucru. dr dupa doua zile de dat ca la carte am dormit amadoi linistiti. e alta viata. incearca macar 5 zile si vezi daca merge(pe net il gasesti la 33 de lei tubul-are 100 de doze). are aceeashi substanta activa ca si espumisanul dar nu are vitamina c si se poate da in cantitati mai mari. la noi a functiont si bb e f incantat de gustul de portocale. ca na! e pui de grec![]()

dyana27 spune:
salutare mamici si mutunei

ca tot vorbiti de "accidente " de pampers, noi tocmai ne-am distrat ![]()
![]()
. cacacila al meu a tras o portie tripla de caca exploziv de s-a umplut pana la ceafa

, si m-a murdarit si pe mine evident, ca abia papase si-l tineam la dat aerul afara. si se distra baitul meu copios, avea un zambet de mutumire pe fatuca de-ti venea sa-l papi

. deci dupa ce l-am pupacit pe toate partile pe ranjila, a trebuit sa-l arunc in chiuveta si sa-l spal zdravan, chestie la care recunosc, nu ma prea pricep![]()
. adica nu ma pricep la spalatul in chiuveta, nu stiu exact cum sa-l pun cu burtica pe mana mea, aveam impresia ca-l strang de burtica, dar el nu a protestat deloc (oricum e cel mai fericit la baita, cred ca ar sta in apa toata ziua

). si cand am ajuns cu el inapoi pe masuta de infasat mi-a tras un pipi intre ochi de am lesinat de ras singura in casa

.
va pupic si va doresc la toate cat mai multe momente din astea care te fac sa simti ca traiesti o alta viata.
diana mami super fericit de mutunel incredibil David Gabriel
poze si filmulet 4D bebe mic
Nikoleta20 spune:
sal'tare...
intru la fel,in maaare viteza caci strumful se joaca in patut(se uita la animalutele de la carusel si rade
),vreau sa spun ca si noi am avut o problema pana am gasit temperatura "optima" pt strumf...o sa radeti,dar lui ii e bine cand mie imi ingheata picioarele
...adica undeva la 20-22grade...daca e mai cald..face niste bubite rosii,asa k prefer sa stau cu botosei
...iar pe el il imbrac cu un body cu maneca lunga si apoi ori pantalonasi ,ori salopetica cu tot cu manute...i-am pus si dres in unele zile...depinde si cat e de rece afara,iar botosei si caciulita ii pun oricum,caci nu as vrea sa il doara urechiusele
.
referitor la pozitia de somn,al meu nu doarme pe spate deloc,decat daca este infasat(caci,eu il mai infas uneori,cand este f obosit si manutele si piciorutele o iau razna,si nu il mai lasa sa doarma:isi da singur cu ele peste fata si se trezeste);in rest,atunci cand e desfasat,si noaptea doarme numai pe o parte...il intorc pe partea opusa cand amorteste,caci se trezeste si maraie,nu plange,dar stiu ce vrea...si apoi doarme dus...
duminica facem 2 luni
si vom introduce sucul de morcov in "dieta"
,sper sa ajute si ne rugam la
sa reuseasca sa faca si el caca singurel,fara termometru sau supozitor...
in rest,e un bebe de nota 10,am cu ce sa ma laud...ca deh ,doar suntem la odiseea de copii perfecti,nu puteam sa iesim din standarde...
...creste vazand cu ochii si fiecare zii cu el este tot mai minunata,o noua grimasa,un nou sunet...din ce in ce mai frumos...nu am cum sa ma plictisesc cu asa o minune langa mine...uneori ma uit la el si nu stiu daca as putea vreodata sa ii multumesc lui Dumnezeu ca este sanatos si ca mi l-a dat mie sa imi umple viata si sufletul de bucurie.
novus ma uitam la semnaturica ta si in poza in care este cea mica imbracata in albasatru"fetita sau baiat" zici ca este strumful meu,asa de bine seamana...sa fie sanatoasa si spor la pregatiri...initial aveam si noi de gand tot pt sambata botezul,dar din diverse motive am descis pe 9 mai...
va pup si ma duc la strumfineata ca se cam miortaie...
Nikoleta 20 mamica de
Mario Andrei
A sosit minunea din viata noastra!!!
http://b1.lilypie.com/mY71p2.png
Site BB http://mario-andrei.go.ro/
aris26 spune:
dyanna - cunoashte...cunoashtem...mai nasol e ca pateaza rau kk asta, nu stiu ce contine dar nic venisul n isi face efectul. am tricat cateva costumashe asa. trebuie neaprata sa caut alte scutece, de pampers nu sunt deloc multumita...pana si pipi mai scapa pe langa cateodata de il gasesc saracu' ud in pat![]()
incearca sa il tzi culcat pe burta pe antebratul tau, cu capul undeva la nivelul cotului si cu palma il sustzi dintre picioare, o sa se agatze singur ca un pui de maimutza![]()
referitor la calciu, noi am primit doar 5 zile dupac ec am ieshit din maternitate, cate 5ml. doctoritza a zis ca nu e nevoie sa repetam pt ca bb are tonus bun. deci depinde doza de la copil la copil. dar e adevarat ca a fost un chin sa il conving sa ingita porcaria aia de calciu cu gust salciu...bine ca am scapat
Nikoleta20 spune:
l-am luat in brate,de fapt il tin in pozitia de ragait pe strumf,si....a adormit
...eu am sa mor de dragul lui
Nikoleta 20 mamica de
Mario Andrei
A sosit minunea din viata noastra!!!
http://b1.lilypie.com/mY71p2.png
Site BB http://mario-andrei.go.ro/
Dodo-pui spune:
Monica
ma bucur ca totul a fost mai mult decat perfect.
Blogul lui Bogdan-Andrei
Varsta lui Donu' Bodo
Varsta Isabella-Elena
goblenuri-relatii pe blogul Donului
Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la
Dumnezeu imposibilul!
Doamne ajuta!
olishka spune:
Salutare!!!
Multumesc pt raspunsuri!! 

I-am facut pana la urma baita aseara. Buricul i-a cazut frumos si e totul bine.
Mami are insa o alta problema. Epiziotomia ma doare ingrozitor. A crapat putin si nu se vindeca bine. Nu mai pot sa stau jos si am ajuns sa alaptez si in picioare. Nu ma pot nici odihni. Stiti vre-un remediu?
Olga, mamica lui David iepurasul 
olishka spune:
Ayla ma bucur mult ca v-ati distrat si v-ati relaxat 
Intr-adevar este suberb parcul si merita vizitat. NOi am fost cu bebe in burtica si ne-am dat in absolut toate minunatiile. Iti ia cam 2 zile.
Olga, mamica lui David iepurasul 
aris26 spune:
tastatura mea de la laptop face figuri
....sau ma rog...si tastatura si creierul meu....
....sper ca intelgi voi ce vreau sa zic.
aris26 spune:
ei, Olga, eu am aproape o luna de la nahtere si tot o mi sit un pic, mai ales dupa o zi de purtat blugi si stat pe scaune tari. incearca nishte comprese cu betadina(sigur ai in casa...fura de la bb)ar trebui sa te aute un pic. daca se deschde rau atunci fgi la doctor sa iti mai puna un fir. sper sa nu fie cazul