Mamici de Ghiocei de Martie-Aprilie2009(116)

Raspunsuri - Pagina 23

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Eseea spune:

Citat:
citat din mesajul lui Manuela77

Fetelor,

Pentru cele interesate de Infacol aici se gaseste cam peste tot. Am luat si eu preventiv dar deocamdata nu a fost nevoie. Daca vreti va pot cumpara si trimite prin mama care se intoarce in Rom (Timisoara) pe 2 mai. Acolo eventual sa va pun la posta sau gasim o modalitate.
Aici costa cam 7-8 euro, nu mai stiu exact.

Sa-mi spuneti daca va pot ajuta!

mamica lui Radu

Unde este dragoste, acolo este pace, unde este pace, acolo este binecuvāntare, unde este binecuvāntare, acolo este Dumnezeu, iar unde este Dumnezeu, nimic nu lipse#351;te.

Manuela, multumim f mult! Dar te poti interesa exact exact cat costa? Poate gasesti pe site-urile farmaciilor? Ca sa nu te deplasezi tu sa intrebi.....ca as vrea sa stiu si eu exact cat costa sa vad daca ma costa mai putin decat daca as comanda din Anglia......

Mami de fetita si de baietel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anamariame spune:

CAPITOLUL 117Ana-Maria 39+AMR 3 zile

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Manuela77 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Eseea

Citat:
citat din mesajul lui Manuela77

Fetelor,

Pentru cele interesate de Infacol aici se gaseste cam peste tot. Am luat si eu preventiv dar deocamdata nu a fost nevoie. Daca vreti va pot cumpara si trimite prin mama care se intoarce in Rom (Timisoara) pe 2 mai. Acolo eventual sa va pun la posta sau gasim o modalitate.
Aici costa cam 7-8 euro, nu mai stiu exact.

Sa-mi spuneti daca va pot ajuta!

mamica lui Radu

Unde este dragoste, acolo este pace, unde este pace, acolo este binecuvāntare, unde este binecuvāntare, acolo este Dumnezeu, iar unde este Dumnezeu, nimic nu lipse#351;te.

Manuela, multumim f mult! Dar te poti interesa exact exact cat costa? Poate gasesti pe site-urile farmaciilor? Ca sa nu te deplasezi tu sa intrebi.....ca as vrea sa stiu si eu exact cat costa sa vad daca ma costa mai putin decat daca as comanda din Anglia......

Eseea sigur, ma interesez. Revin mai tarziu putin cu info.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Manuela77 spune:

Eseea,
Costa 7.99 euro
http://www.deonlinedrogist.nl/infacol-simeticon-p-5893.html

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Eseea spune:

Manuela, multumesc tare mult dar vad ca e mai scump in Olanda....mult mai scump chiar, e cam dublu......asa ca o sa iau cred din Anglia, nu mai vrea nimeni?

Mergi la inceput