Mamici de Ghiocei de Martie-Aprilie2009(116)
Raspunsuri - Pagina 16
olishka spune:
Va rog ajutor!!!!Noi ieri i-am facut pt prima data baita. I-am ingrijit buricutul dar azi sta sa cada. Bebe nu are decat 5 zile. Este normal? II mai fac baita diseara? Sunt putin cam speriata caci mi se pare inca crud bucuritul.
Olga, mamica lui David iepurasul 
denisamada spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Pisik06 Referitor la imbracat, eu ziua o tin in body cu maneca lunga + pantalonasi si cateodata daca e mai rece bluzita-pieptaras (se inchide cu capse), iar noaptea in body cu maneca scurta + salopetica intreaga. |
Cam asa e si la noi, varianta "infofolit", initial o tinem numai in body (e drept, ca era si mai cald) si mi s-a mucioshit copilul!

Denisa-Madalina
fericita de
Adela-Marisahttp://picasaweb.google.com/costinstroie/AdelaMarisa#5324202110819507042
PetraTudor spune:
La noi sunt cam 24-25 grade, mai incalzesc putin cand ii fac baita, si in casa sta imbracat cu pijamalute cu totul (maneca lunga si pantaloni cu talpite) din bumbac, direct pe piele, nici macar nu stau fixe pe el
cum ni s-a spus la curs, sunt bune ca lungime dar largute. Am doua seturi si le tot schimbam. Caciulita doar uneori, dupa baita, ii mai scap apa in urechiuse si nu sta micutul la sters ![]()
Noaptea paturica subtire, dar o impinge, Aris vad ca si piciul tau e un calduros!
Afara - o hainuta cu manecuta lunga si picioruse cu talpite, si daca ii simt manutele reci ii pun o paturica.
Noi deja iesim cu scoica montata pe suport, am renuntat la landou, vad ca se agita putin-spre-deloc in scoica! Plus ca arata carutul foarte cochet asa! 

MAMICA DE BOGDANEL!!!!!!!!!
gigelica20 spune:
| citat din mesajul lui olishka Va rog ajutor!!!!Noi ieri i-am facut pt prima data baita. I-am ingrijit buricutul dar azi sta sa cada. Bebe nu are decat 5 zile. Este normal? II mai fac baita diseara? Sunt putin cam speriata caci mi se pare inca crud bucuritul. Olga, mamica lui David iepurasul ![]() |
Si la noi tot la 5 zile a cazut. Sa cureti bine cu alcool de 90 grade si sa pui pudra de baneocin.
Noi i-am facut mereu baitza, dar dupa am curatat bine buricul.
Si seara si dimineata sa repeti operatiunea de curatare. Si poti sa-l stergi in buric...dupa ce cureti co alcool, cu betadina. Dar atentie: sa folosesti un betisor de ureche sa dai numai in interior. Si apoi pui baneocin.
Gigelica(Lucia) -
Obosita dar foarte Fericita de
Victor-Andrei ( Pitonul mancacios) 
aris26 spune:
bubulina - si al meu a facut kk tot la fel in primele saptamani. acum face la fel de des dar in cantitati mai mici. cat despre pipi....
cea mai mare performanta a lui a fost sa faca pe propria lui fatza
bine si pe haine si tot ce era in jur. am murit de ras cand ne-am vazut amandoi uzi pana in gat
. asa ca tocam hanutze la greu. am ajuns sa il schimb si de 4-5 ori pe zi, pt ca se agita cu picioarele in sus si exact cand ii scot pampersul...hop...i se face chef de pipi. deh, am vrut baiat![]()

aris26 spune:
olga - si la noi a cazut buricul f repede si mi s-a parut "crud" cum zici si tu. in prima seara dupa ce i-a cazut nu i-am facut baie. am dat in continuare cu betadina si pudra de balneocin. de a doua zi am intrat in program normal cu baia.
pana la ii cada buricul i-am facut doar dush, adica sa curga apa pe elin chiuveta. dupa am trecut la baie in cada
denisamada spune:
| citat din mesajul lui bubulina1 Va tot aud cu bebei constipati, io sunt disperata ca al meu face kk in prostie, il schimb inainte de masa, papam la san, in timp ce papa se aude fleosc si iar a facut ![]() Cel mai nasol e ca atunci cand il schimb face pipi pe hainute (body) si am ajuns sa i le schimb de mai multe ori pe zi. Asa face si la voi? |
Daaaaaaaaaaaaaaaa
Denisa-Madalina
fericita de
Adela-Marisahttp://picasaweb.google.com/costinstroie/AdelaMarisa#5324202110819507042
aris26 spune:
petra - bogdan cred ca e mare deja. cate kg are?al meu sta tare chinuit in scoica...parca ii vine barba in piept, nici centurile n stau bine
. nu imi place deloc pozitia asa ca evit cat pot scoica.
Adee spune:
Am vazut ca unele fete tin regim ca sa nu le provoace colici la bebei. Eu zic ca nu are nici o legatura. Eu am mancat aproape de toate (nu am mancat fasole, conopida si mazare) si nu are nimic fetitza (am mancat chiar si sarmale)
purcelusa mea mica Ariana
poze
PetraTudor spune:
| citat din mesajul lui aris26 petra - bogdan cred ca e mare deja. cate kg are?al meu sta tare chinuit in scoica...parca ii vine barba in piept, nici centurile n stau bine . nu imi place deloc pozitia asa ca evit cat pot scoica.![]() |
da, e mare, dar a si fost de la inceput un "mic" sumo
ca sa nu mai spun de marsupiu! nici nu l-am mai scos din cutie, cred ca nu mai are rost, chiar daca ar sta el confortebil, n-am putea noi sa-l ducem prea mult, cel putin nu eu, la cat de pitica si pirpirie sunt
MAMICA DE BOGDANEL!!!!!!!!!