Mamici de Ghiocei de Martie-Aprilie2009(116)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alina.n spune:

Citat:
citat din mesajul lui silvia4

Felicitari Madyn! Sa-ti creasca mare puiul si sa te bucuri de el!

Alina, la mine la 1-2 saptamani manca vreo 70 de ml.La 2-3 saptamani a ajuns la 100. Si acum la 5 saptamani papa intre 100 si 150. Dar de ce nu poti avea sub 25 de grade? La mine fara nicio sursa de caldura sunt 20. Mai dau drumul la aer si mai cresc ca 21-22.

Silvia - mami fericita de Amalia

http://picasaweb.google.com/dragos2406/PatruAmaliaMaria

cam asa papa si la mine 70ml
in legatura cu caldura, la mine in casa asta e temperetura 25gr acum de cand s-a incalzit afara fara nici o sursa de caldura

Mami fericita!!!
Vine barza!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gigelica20 spune:

Citat:

Gigelica, formula e mai consistenta decat laptele nostru, dar nu inseamna ca e mai sanatoasa! Lapticul de mamica e cel mai bun, chiar daca e nevoie sa pape mai mult si mai des ca sa se sature.

Eu ii dau sab simplex cam de 2 ori pe zi, cate 15 picaturi si ii mai dau si un pliculet de babydink.

Buburuza mea vrea numai in brate, cum o pun in patut incepe sa scartaie si daca o las se pune rau pe plans. la voi cum e? De dormit pe zi nu doarme mult, dar noaptea e cumintica.

Am pus pozici noi cu ea! A crescut mult luna asta, e schimbata!

Cu siguranta ai dreptate, numai ca ideea pentru care ii dau formula e ca sa ia in greutate. Imagineaza-ti ca iei a implinit 3 sapt si inca nu a recuperat greutatea de la nastere (3440 gr) - sapt trecuta avea 3300 gr.

Dupa ce ne mai stabilizam cu luatul in greutate o sa vedem cum facem si cu formula. Cred ca el ar vrea sa suga din 30 in 30 minute, caci trage putin si oboseste, apoi ii da pe motzait. Il gadil pe nas, pe ureche, il trag de piciorush, i-o trag pe tzitzi din gura...dar tot nu suge cu pofta. Probabil ca si asta e o cauza.

Offfffff, uneori sunt si eu obosita si as vrea sa suga macar la 2 ore, de aia ma enervez cand il vad scartzaind ca vrea iar tzitzi.

Gigelica(Lucia) - Obosita dar foarte Fericita de Victor-Andrei ( Pitonul mancacios)

Mergi la inceput

Citat:

Gigelica, formula e mai consistenta decat laptele nostru, dar nu inseamna ca e mai sanatoasa! Lapticul de mamica e cel mai bun, chiar daca e nevoie sa pape mai mult si mai des ca sa se sature.

Eu ii dau sab simplex cam de 2 ori pe zi, cate 15 picaturi si ii mai dau si un pliculet de babydink.

Buburuza mea vrea numai in brate, cum o pun in patut incepe sa scartaie si daca o las se pune rau pe plans. la voi cum e? De dormit pe zi nu doarme mult, dar noaptea e cumintica.

Am pus pozici noi cu ea! A crescut mult luna asta, e schimbata!

Cu siguranta ai dreptate, numai ca ideea pentru care ii dau formula e ca sa ia in greutate. Imagineaza-ti ca iei a implinit 3 sapt si inca nu a recuperat greutatea de la nastere (3440 gr) - sapt trecuta avea 3300 gr.

Dupa ce ne mai stabilizam cu luatul in greutate o sa vedem cum facem si cu formula. Cred ca el ar vrea sa suga din 30 in 30 minute, caci trage putin si oboseste, apoi ii da pe motzait. Il gadil pe nas, pe ureche, il trag de piciorush, i-o trag pe tzitzi din gura...dar tot nu suge cu pofta. Probabil ca si asta e o cauza.

Offfffff, uneori sunt si eu obosita si as vrea sa suga macar la 2 ore, de aia ma enervez cand il vad scartzaind ca vrea iar tzitzi.

Gigelica(Lucia) - Obosita dar foarte Fericita de Victor-Andrei ( Pitonul mancacios)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aris26 spune:

gata!-am raspuns singuricanoroc cu netul...am gasit manualul de utilizare pe net.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aris26 spune:

mai vad ca la voi toate e mai cald in casa. la mine nu e niciodata mai cald de 23 de grade(bine stau si cu geamurile deschise), iar noaptea cam 21. pe pitic il tzin imbracat cu un body cu totul(maneca lunga si pantaloni cu talpi)de bumbac direct pe piele..fara caciulizte sau alte minuni. noapte mai pun o paturica peste el dar nu rezista mai mult de 10 minute...ca are grija gandacul sa o arunce cat colo. chiar azi mi-a zis sotzul ca exagerez si ca il tzin cam dezbracat

Mergi la inceput

Multumesc mult fetele pt sfaturi,pt iritatia de la gatulet cu ce sa o dau? Sab simplex eu ii dau la fiecare masa cate 7 picaturi o fi mult?

Am reusit sa citesc captitolul asta am vaz ca vb de vigantol si noi am primit si trebuie sa dam din ziua 14 mi se pare ciudat sa nu se gaseasca ,noi tre sa-l luam pana la 1an jumate!!!
A si ne-a mai dat sa luam gluonat de calciu 10z/luna da nu prea am fost pe faza daca tre sa le dau de la 6luni sau pana la 6 luni,mai ia cineva asa ceva?

Pitica a papat de zor laptic mai devreme si and am pus-o in patut mai a dat tot afara, off azi a fost tare agitata somn cate jumate de ora,papa,plans,somn,plans,papa......si mie imi e somn. E agitata si in somn

Mami fericita!!!
Vine barza!

Mergi la inceput

La noi in casa sunt cam 22 gr si aerisim pe rand camerele, dar nu cu el de fata (il mutam, ca sa nu stea in curent).

Il imbrac cu body (cu manceci lungi) si pantaloni inchisi jos, plus shosete si manushici. Are piciorushele si mainile reci sloi.

Cand doarme, indiferent ca e zi sau noapte, il invelesc cu paturica ...si nu se dezveleste dar nici nu transpira.

E friguros ca mine.

Caciula ii pun doar putin dupa baitza si afara, dar atat.

Mergi la inceput

Si eu ii pun caciula doar putin dupa baita.Cred ca o sa aerisesc mai des si o sa o las doar in body cu picioruse si manecute ,eu ma gandesc sa nu raceasca- vad ca stranuta asa din cand ln cand si mai sughite da cred a e normal

Mami fericita!!!
Vine barza!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns novus spune:

Citat:
citat din mesajul lui saby

Neata!!!
Noi am avut o noapte cat de cat linistita, dar tot mai are colici, se screme si se inroseste toata la fata asta dupa 10 min dupa ce mananca si vai ce se aude din burtica ei saraca. Am inceput sa-i dau sab simplex si s-a mai linistit putin dar nu stiu daca il dau cum trebuie. Il dau inainte de fiecare masa cateva picaturi dar totusi nu e prea mult? Voi cum procedati? Este mai bun debridatul?

Sabina mamica fericita de Maia Andreea

Si la noi e la fel Saby, eu ii dau inainte de fiecare masa cam 10-12 picaturi si e ok

Mamica fericita de Alexandra (03.03.09)

www.flickr.com/photos/31088780@N05/?saved=1" target="_blank">Suntem trei muschetari

www.rockyou.com/show_my_gallery2.php?source=ppsl&instanceid=135273896" target="_blank">Invitatie botez

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubulina1 spune:

Citat:
citat din mesajul lui alina.n

Multumesc mult fetele pt sfaturi,pt iritatia de la gatulet cu ce sa o dau? Sab simplex eu ii dau la fiecare masa cate 7 picaturi o fi mult?

Am reusit sa citesc captitolul asta am vaz ca vb de vigantol si noi am primit si trebuie sa dam din ziua 14 mi se pare ciudat sa nu se gaseasca ,noi tre sa-l luam pana la 1an jumate!!!
A si ne-a mai dat sa luam gluonat de calciu 10z/luna da nu prea am fost pe faza daca tre sa le dau de la 6luni sau pana la 6 luni,mai ia cineva asa ceva?

Pitica a papat de zor laptic mai devreme si and am pus-o in patut mai a dat tot afara, off azi a fost tare agitata somn cate jumate de ora,papa,plans,somn,plans,papa......si mie imi e somn. E agitata si in somn

Mami fericita!!!
Vine barza!

Noua ne-a dat la iesirea de la maternitate calciu 7 zile/luna timp de 3 luni. dar nu am mai auzit la nimeni, azi a fost a 7-a zi si ne oprim.

Va tot aud cu bebei constipati, io sunt disperata ca al meu face kk in prostie, il schimb inainte de masa, papam la san, in timp ce papa se aude fleosc si iar a facut

Cel mai nasol e ca atunci cand il schimb face pipi pe hainute (body) si am ajuns sa i le schimb de mai multe ori pe zi. Asa face si la voi?

Bubulina mamica fericita de Radu Stefan

Mergi la inceput