Mamici de Ghiocei de Martie-Aprilie2009(116)
Raspunsuri - Pagina 14
pisigri spune:
Ziua stam cu geamul deschis (de la 10 am pina pe la 18 pm) si e imbracata cu un body si o salopeta fara mineci (doarcu pieptaras). Cind doarme o invelesc cu un fel de prosop subtire (i-as zice paturica, dar la carrefour pe eticheta scria ca e prosop cu capison..).
Noi avem probleme cu imbracatul cind iesim afara
...la soare e cald, la umbra e r
coare, ba adie vintul, ba nu misca nici o frunza... ieri ne-am intors acasa plinsa toata ca am infofolit-o prea tare, acum citevqa zile m-a laut maica-mea la impins vagoane ca si-asae ragusita si e "dezbracata"...
LA capitolul colici raportez cu mindrie ca am ramas numai pe Bonnisan, 15 pic de 3 ori pe zi, si nu ne-am mai crizat ca pina acum. Mai e smiorcaita cind ii tot vine mincarea inapoi (cred eu), dar...nu se compara
if you can't say something nice, then don't say nothing at all
http://pisigri.blogspot.com/
Pisik06 spune:
Buna fetele!
Gigelica, multumim de aprecierile referitoare la poze
. Nu te ingrijora cu papatul, da-i san cand cere, baga Galactogil si pana la urma sa speram ca se va regla productia de lapte. La noi asa a fost, am mai zis, a luat doar 410 gr prima luna, iar a doua 1,450![]()
Pisigri, nu ne-am mai lamurit cum e cu refluxul, pt ca de abia joi mergem sa facem radiografia de tranzit, cea cu bariu. Nu prea sunt eu impacata, ca e radiografie, dar ma gandesc ca stie doctorita ce stie, nu o fi nebuna sa ii faca rau copilului, nu?. Ea parca s-a mai linistit, noua ne-a dat sa luam Losec (omeprazol e substanta activa), care este un antiacid si vad ca parca e mai ok de o saptamana.
Ei ii merge bine cu Espumisan - cate 25 pic inainte de alaptare, cf prospect (mai sar cate o masa, nu ii dau chiar mereu, mai ales daca cere papa la mai putin de trei ore) + debridat 2ml de 3 ori/zi - parca i-a reglat un pic si scaunele, a inceput sa faca singura, la 48 de h ce-i drept, dar fara supozitor.
Joanna, ne rugam pentru voi. Parerea mea este sa condulti mai multi doctori.
Referitor la imbracat, eu ziua o tin in body cu maneca lunga + pantalonasi si cateodata daca e mai rece bluzita-pieptaras (se inchide cu capse), iar noaptea in body cu maneca scurta + salopetica intreaga.
Dyanna, as vrea sa o intreb si eu pe sora ta ceva referitor la pitica. Sper sa nu te superi, e ok sa iti dau pm?
Mami de Ana Bianca
olishka spune:
Salutare!!!!
V-am citit prinre randuri, caci au venit si la noi zilele grele [:D}
Mesaje de la Ayla:(le-am primit de ieri, da nu le-am vazut decat azi)
"am umblat azi in park 8 ore, a fost una dintre cele mao minunate zie din viata mea
e superb, nu am cuvinte. Nu stiu ce mi-a placut mai mult
nu-mi merge decat wap de pe tel, nu pot accesa browser. Daca intri spune-le la fete ca suntem bine. Clau a facut putin rinita. Am sa pove cand ne intoarce"
Olga, mamica lui David iepurasul 
saby spune:
Referitor la imbracat, eu o tin cu un body scurt fara manecute si picioruse si pe deasupra un body cu mneci lungi si picioruse sau costumas de bumbac subtire pantaloni cu bluzita cu capse dar nu o prea acopar.
Acum iar suntem caraita, nu stiu ce sa mai fac, azi mi-a regurgitat aproape dupa fiecare masa si o data a si vomitat in timp ce dormea de mi s-a oprit inima in loc cand am intrat in camera si am gasit-o vomitata toata, noroc ca statea intr-o parte
. Ma gandeam la toate tampeniile, daca nu statea intr-o parte si statea pe spate si se ineca, off, nu stiu ce sa-i mai fac cred ca si din cauza ca are multe gaze si se agita asa mult a vomitata. KK face destul de des si destul de mult deci nu e de la lipsa de kk. M-am gandit ca la urmatoarea masa sa-i dau lapte formula sa vad daca si la asta reactionaeaza la fel, daca da atunci nu stiu ce sa mai fac. Oare sa incerc sa-i dau si debridat pe langa sab simplex, nu e prea mult?
Sabina mamica fericita de
Maia Andreea
dyana27 spune:
pisik sigur ca da. astept PM
diana mami super fericit de mutunel incredibil David Gabriel
poze si filmulet 4D bebe mic
Dodo-pui spune:
Mesaje de la Ayla:(le-am primit de ieri, da nu le-am vazut decat azi)
"am umblat azi in park 8 ore, a fost una dintre cele mao minunate zie din viata mea
e superb, nu am cuvinte. Nu stiu ce mi-a placut mai mult
nu-mi merge decat wap de pe tel, nu pot accesa browser. Daca intri spune-le la fete ca suntem bine. Clau a facut putin rinita. Am sa pove cand ne intoarce"
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Ma bucur din toata inima pentru tine Monica,Luana cum e,..?
Blogul lui Bogdan-Andrei
Varsta lui Donu' Bodo
Varsta Isabella-Elena
goblenuri-relatii pe blogul Donului
Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la
Dumnezeu imposibilul!
Doamne ajuta!
Eseea spune:
| Citat: |
citat din mesajul lui gigelica20![]() ![]() I-am dat o portie de 90 ml de formula si acum doarme ca un ingerash.Ce sa inteleg? Ca laptele meu nu e consistent? Ca nu se satura? Trebuie sa ma mulg acum ...Gigelica(Lucia) - Obosita dar foarte Fericita de Victor-Andrei ( Pitonul mancacios) ![]() |
Gigelica......normal ca formula e mai consisitenta, asta nu inseamna ca e mai buna ca laptele de mama! Acesta din urma e cel mai bun, dar e si mai usor digerabil...Ia gandeste-te : tu daca mananci sa zicem un sos mai greu, o pitza, etc.normal ca iti tine mai mult de foame decat un iaurt sau un fruct....dar care masa e mai sanatoasa?! Hai nu mai dispera, continua cu alaptatul si lasa experimentele cu formula, va veti intra intr-un ritm in scurt timp.....e grea meseria de mamica si cere mult efort si oboseala, dar va fi bine!
Mami de fetita
si de baietel
Eseea spune:
| citat din mesajul lui alina.n Fetele imi pare rau ca nu am mai reusit sa scriu ![]() Am vaz ca vorbiti de sab simplex si noi ii dam la bb cred ca au inceput coliceii mititica plange ca o doare burtia si imi e asa mila de ea ![]() ![]() ![]() Gigelica si eu am constatat diferente la cantitatea de lapte pe care o papa de la mine si cea de tip formula dar la noi parca e invers - formula papa mai mult iar laptic de l amami papa parca mai putin Chiar cat laptic papa bb-ii vostrii de 1-2 saptamani? Voi cum ii imbracati acum ca este f. cald in casa(eu am 25grade-si nu am cum sa fac mai frig ii dau body si salopete cu totul) - mi-a facut la gatulet bubite rosii de la caldura...nici nu stiu cum sa o imbrac ca imi e sa nu raceasca.Poate imi dati ceva sfaturi ![]() AMR 1zi 39 cu Maria NataliaVine barza! ![]() |
25 de grade in mod normal e cam mult! Aeriseste mai des ca sa se racoreasca ( fara bb in camera). Noi cam 24 facem la baita! Si bb al meu e rau de caldura, face si bubite
, cel mai bine doarme pe racoare! la 25 de grade eu l-as imbraca intr-un body subtire, cu maneca lunga si pantalonasi la fel de subtiri. dau un combinezon pijamaluta subtire, fara nimic dedesubt.Mami de fetita
si de baietel
aris26 spune:
ce fac fetele??![]()
hristos a inviat!
am ramas rau de tot in urma, am tot avut musafiri zilele astea, nici nu am apucat sa deschid laptopul. ne-au venit baietzii asa ca suntem o familie mare si galagioasa
e incredibil cu doarme asta mic in conditiile astea.
am si eu o intrebare...cine ma ajuta? am un monitor de la angel care dinala cu senzor de respiratie...parca mai avea cineva exact acelash model. eh, problema e ca nu stiu sa il folosesc fara senzorul de repiratie/mishcare. doar ca interfon nu se poate folosi?am incercat sa scot firul de la pad-urile alea si in cateva secunde se pune pe urlat...ca na.nu simte mishcare.
alina.n spune:
| citat din mesajul lui olishka Am primit mesaj de la Ayla, care la randul ei a primit sms de la GESSY: "Hi. Am nascut pe 14 un baietel de 3.800kg si 50 cm. Suntem bine amandoi si invatam sa ne acomodam acasa. Va pup pe toate. Gessy" Ayla: "Noi suntem aproape de Linz-Austria, mai vreo ora jumatate intram in germania" Dyana felicitari pt Davidutu cuminte. Al meu e cam necajit si sensibil. Acum asteptam sa faca kaki ca nu a facut de cand am venit acasa. Olga, mamica lui David iepurasul ![]() |
Felicitari Gessy!!
Mami fericita!!!
Vine barza!

Obosita dar foarte Fericita de
Victor-Andrei ( Pitonul mancacios) 
39 cu