Mamici de Ghiocei de Martie-Aprilie2009(116)
Raspunsuri - Pagina 13
millie spune:
Saby eu sab simplex ai dau 10 picaturi de 4 ori pe zi,mie asa mi sa recomandat de doctorul pediatru,al pun in laptic
Monica si minunea vietii noastre Timeea Alexandra
gigelica20 spune:

I-am dat o portie de 90 ml de formula si acum doarme ca un ingerash.
Ce sa inteleg? Ca laptele meu nu e consistent? Ca nu se satura? Trebuie sa ma mulg acum
...
Gigelica(Lucia) -
Obosita dar foarte Fericita de
Victor-Andrei ( Pitonul mancacios) 
silvia4 spune:
Gigelica, formula e mai consistenta decat laptele nostru, dar nu inseamna ca e mai sanatoasa! Lapticul de mamica e cel mai bun, chiar daca e nevoie sa pape mai mult si mai des ca sa se sature.
Eu ii dau sab simplex cam de 2 ori pe zi, cate 15 picaturi si ii mai dau si un pliculet de babydink.
Buburuza mea vrea numai in brate, cum o pun in patut incepe sa scartaie si daca o las se pune rau pe plans. la voi cum e? De dormit pe zi nu doarme mult, dar noaptea e cumintica.
Am pus pozici noi cu ea! A crescut mult luna asta, e schimbata!
Silvia - mami fericita de Amalia
http://picasaweb.google.com/dragos2406/PatruAmaliaMaria
alina.n spune:
Fetele imi pare rau ca nu am mai reusit sa scriu
Am vaz ca vorbiti de sab simplex si noi ii dam la bb cred ca au inceput coliceii mititica plange ca o doare burtia si imi e asa mila de ea

Gigelica si eu am constatat diferente la cantitatea de lapte pe care o papa de la mine si cea de tip formula dar la noi parca e invers - formula papa mai mult iar laptic de l amami papa parca mai putin
Chiar cat laptic papa bb-ii vostrii de 1-2 saptamani?
Voi cum ii imbracati acum ca este f. cald in casa(eu am 25grade-si nu am cum sa fac mai frig
ii dau body si salopete cu totul) - mi-a facut la gatulet bubite rosii de la caldura...nici nu stiu cum sa o imbrac ca imi e sa nu raceasca.
Poate imi dati ceva sfaturi
AMR 1zi
39 cu
Maria Natalia
Vine barza!
PetraTudor spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui carmenada [quoteIn legatura cu alimentatia in perioada de alaptare sunt atatea pareri ca ... eu le-am ignorat. De fapt la inceput le-am ignorat adica am papat orice, apoi cand am vazut ca saracuta are colici, am decis sa incerc sa tin regim, asa ca vreo 10 zile am mancat asa cum zici tu, dar fara iaurt - unii zic ca derivatele de lapte provoaca colicii- si nu am vazut nici o imbunatatire in situatia stomacelului puiutei, avea acelasi crampe, se chircea si scremea la fel cate o jumate de ora pentru un amarat de partulet. Asa ca am inceput sa pap orice cu exceptia fasole conopida varza, si nici asa intensitatea colicilor nu s-a schimbat in nici un fel. In general eu mananc multa salata cu de toate, branza, oua cartofi, spanac, ciocolata, beau si cate o gura de cafea dimineta, fructe, cereale integrale cu lapte. |
foarte adevarat, eu am tinut "regim" cf. indicatiilor 1 luna, de atunci am mancat si rosii printre altele, care cica sunt problematice, si putin KFC

MAMICA DE BOGDANEL!!!!!!!!!
alina.n spune:
[quote]citat din mesajul lui Dodo-pui
Mesaj de la Madyn:
La ora 2 noaptea a venit pe lume cel de-al doilea pui al meu,Costin, 3.100 kg si 49 cm. Suntem bine amandoi.
Felicitari Madyn, sa va traiasca bb2 si sa fie sanatos! 

Madyn
Felicitari si Costin sa fie sanatos si alaturi de fratele lui sa va aduca numai bucurii.
[quote]
Felicitari Madyn!!
Mami fericita!!!
Vine barza!
silvia4 spune:
Felicitari Madyn! Sa-ti creasca mare puiul si sa te bucuri de el!
Alina, la mine la 1-2 saptamani manca vreo 70 de ml.La 2-3 saptamani a ajuns la 100. Si acum la 5 saptamani papa intre 100 si 150. Dar de ce nu poti avea sub 25 de grade? La mine fara nicio sursa de caldura sunt 20. Mai dau drumul la aer si mai cresc ca 21-22.
Silvia - mami fericita de Amalia
http://picasaweb.google.com/dragos2406/PatruAmaliaMaria
dyana27 spune:
multi multi 

pentru raspunsurile legate de mancarica. o sa incep si eu sa mai bag cate ceva fructe, legume- facem probe
.
cred ca bebeii nostri se comporta absolut normal din moment ce toate avem aceleasi nelamuriri. si al meu ba papa rar, ba des, ba-i e cald, ba-i e frig.... probabil au si ei nevoie de o perioada de adaptare.
cu caldura in casa..... nu stiu ce sa zic, eu in primele zile am facut foarte cald pentru ca bebelul chiar cerea caldura multa, dar acum stau cu geamurile deschise, aerisesc foarte foarte des casa si-i place. eu il tin doar intr-un costumas si-l invelesc cu paturica cand face nani. dar si asa tot mai transpira la caput si gatut, mai face si iritatie, ii mai dau cu bepanthen si-i face foarte bine.
diana mami super fericit de mutunel incredibil David Gabriel
poze si filmulet 4D bebe mic
denisamada spune:
| citat din mesajul lui alina.n Chiar cat laptic papa bb-ii vostrii de 1-2 saptamani? Voi cum ii imbracati acum ca este f. cald in casa(eu am 25grade-si nu am cum sa fac mai frig ii dau body si salopete cu totul) - mi-a facut la gatulet bubite rosii de la caldura...nici nu stiu cum sa o imbrac ca imi e sa nu raceasca.Poate imi dati ceva sfaturi ![]() |
Adela (2sapt2zile) mananca 15-20min*6-7ori/zi, cantitativ nu stiu sa spun cat, ca nu o cantaresc inainte si dupa, ca sa nu ma paranoizez.

Cand era foarte cald (25-26grd) am lasat-o doar in body (la indicatia pedi), acum am infofolit-o un pic (cu salopetica), ca sunt 23grd si cam mucioseste, desi pedi (si cartile) zic(e) sa fie 21-23grd (ba am gasit scris si 18-20), dar la temperatura asta imi e MIE frig, cum sa las copilul!?
Asa am facut eu, dar nu-s buna de dat sfaturi aici, ca sunt tare stressata pe tema asta, mi-e frik sa nu gresesc cand intr-un sens, cand in altul. Astept si eu alte pareri, voi cum ii imbracati?

Denisa-Madalina
fericita de
Adela-Marisahttp://picasaweb.google.com/costinstroie/AdelaMarisa#5324202110819507042
denisamada spune:
| citat din mesajul lui PetraTudor oarte adevarat, eu am tinut "regim" cf. indicatiilor 1 luna, de atunci am mancat si rosii printre altele, care cica sunt problematice, si putin KFC ![]() |
In lista "mea" rosiile sunt "cu moderatie", so.. am mancat, am mancat si mere, baut si bere!
KFC inca nu...Denisa-Madalina
fericita de
Adela-Marisahttp://picasaweb.google.com/costinstroie/AdelaMarisa#5324202110819507042