Mamici de Ghiocei de Martie-Aprilie2009(116)
Raspunsuri - Pagina 17
MITITICA82 spune:
buna fetelor va anunt ca iuca a a adus pe lume a 2 a zi de paste bebe ioana de 3250 si bogdan 2400 scor apgar 8, cezariana
sa fie sanatosi i papaciosi refacere rapida
mamica de maria teodora
http://bd.lilypie.com/MNeep3.png
PetraTudor spune:
revenind la mancare: Aris sa stii ca iti transmit in fiecare zi macar un gand bun, mananc la fel cum am mancat toata viata, numai ciocolata si bere (cu alcool)/vin nu
... inca ![]()
MAMICA DE BOGDANEL!!!!!!!!!
Nikoleta20 spune:
salutare tufete....
intru si postez linistita,am citit tot...bebe e cu mama de cateva ore...i-am dat titzi si i l-am "pasat"
am vazut k m-ati sfatuit in legatura cu asa zisa menstruatie...nu stiu exact ce e...ca am mai avut mici sangerari...dar f putin...nu ma ingrijoreaza pt ca nu ma doare nimik,iar despre surioare...bb Mario sa stea in banca lui,sa nu comande nimik momentan
...oricum inca nu ne facem de cap...am zis ca sa asteptam botezul lui....stiu ca nu are nici o legatura una cu alta,dar parca mi s-ar parea ciudat cu
,iar noi
...poate sunt eu mai dobitoaca...stiu ca el nu ar stii ce facem noi acolo...dar totusi...sa nu ii subestimam
...glumesc...nu ma simt eu ok ...
noi avem botezul pe 9 mai,si azi am cautat tot felul de chestii pt aperitive...decoratii si ornamente...am gasit ceva super...
fug k pana am citit eu 2 capitole,s-a trezit fomistul....
apropo...are 6 kg jumate
Nikoleta 20 mamica de
Mario Andrei
A sosit minunea din viata noastra!!!
http://b1.lilypie.com/mY71p2.png
Site BB http://mario-andrei.go.ro/
alina.n spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui MITITICA82 buna fetelor va anunt ca iuca a a adus pe lume a 2 a zi de paste bebe ioana de 3250 si bogdan 2400 scor apgar 8, cezariana sa fie sanatosi i papaciosi refacere rapida mamica de maria teodora http://bd.lilypie.com/MNeep3.png |
Felicitari Iuca!!!!!!!
Olga si la noi tot la 5 zile a cazut

Mami fericita!!!
Vine barza!
novus spune:
In sfarsit am recuperat tot ce ati scris !!!
Sa o luam pe rand:
- cu imbracatul: in casa la noi sunt 26 de grade cu aerisit toata ziua iar noaptea sunt cam 24 de grade asa ca ziua o tin intr-un body cu maneca lunga fara picioare si pantaloni , noaptea ii pun o paturia peste; cand iesim afara ii mai dau o salopetica subtire peste tinuta de casa si atat
- kk face si a noastra destul de mult
adica la fiecare masa, eu o schimb inainte de papica si la scurt timp incepe ''bombardamentul'' ![]()
- de mancat doar laptic de la mine de cate ori vrea, oricum si-a mai reglat programul adica mananca sanatos de vreo 4 ori pe zi in rest serveste gustari
- eu mananc orice si parca nu mai sunt colicii asa puternici deoarece am experimentat cateva zile fara iaurt, doar cu supa si pui fiert si a fost exact la fel deci 

mananc cam orice, chiar sarmale nu am gustat inca dar mai e timp...
- pt colici ii dau Sab simplex inainte de fiecare masa serioasa si e ok
Sambata avem botezul asa ca zilele astea sunt prinsa cu pregatiri ![]()
Va pup 

Mamica fericita de
Alexandra (03.03.09)
www.flickr.com/photos/31088780@N05/?saved=1" target="_blank">Suntem trei muschetari
www.rockyou.com/show_my_gallery2.php?source=ppsl&instanceid=135273896" target="_blank">Invitatie botez
carmenada spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui aris26 ce fac fetele?? hristos a inviat! am ramas rau de tot in urma, am tot avut musafiri zilele astea, nici nu am apucat sa deschid laptopul. ne-au venit baietzii asa ca suntem o familie mare si galagioasa am si eu o intrebare...cine ma ajuta? am un monitor de la angel care dinala cu senzor de respiratie...parca mai avea cineva exact acelash model. eh, problema e ca nu stiu sa il folosesc fara senzorul de repiratie/mishcare. doar ca interfon nu se poate folosi?am incercat sa scot firul de la pad-urile alea si in cateva secunde se pune pe urlat...ca na.nu simte mishcare. ![]() |
Nu l-am folosit pana acuma fara senzor, dar cred ca trebuie sa intii in meniu si sa activezi decat functia SOUND.

Carmen mamica fericita de ghiocica Ina Gabriela
olishka spune:
Fetelor pai pana la urma ii fac sau nu baita?
eu am betadin. Nu am baneocin pudra. Chiar nus tiu ce sa fac. Doctorita a zis sa-i facem in fiecare seara baie.
Va rog un raspuns. 
Olga, mamica lui David iepurasul 
Manuela77 spune:
Buna mamici
Am observat ca discutati despre temperatura din casa si vestimentatia lui bebe. Asta a fost la noi un mare motiv de discutii.
Dupa nastere am avut acasa timp de 7 zile o asistenta care ne-a ajutat si invatat...
In prima zi am facut cam 23 de grade in camera. Cand a intrat asistenta s-a shocat ce cald e. Mi-a spus ca nu e voie sa fie mai mult de 18-20 de grade...maxim 22 dupa baitza si ca bebe sufera mai mult din cauza caldurii decat de frig. Acum avem constant 21 si stam tot timpul fara caciulitza iar sotzul meu e tare ingrijorat...lui ii e tot timpul frig...asa e felul lui si ma cearta ca chinui copilul.
I-a facut baie in caditza din prima zi, fara sa protejeze deloc zona buricului, fara sa-l tamponeze cu spirt sau altceva dupa. Buricul a cazut cam in 5 zile, fara nici o problema.
trebuie sa plec ca s-a trezit 
O mamica fericita
Unde este dragoste, acolo este pace, unde este pace, acolo este binecuvāntare, unde este binecuvāntare, acolo este Dumnezeu, iar unde este Dumnezeu, nimic nu lipse#351;te.
carmenada spune:
Aris, dupa ce am raspuns am vazut ca ai gasit pe net informatia cu monitorul.
La noi in casa sunt 22-23 grade constant, si puiuta sta in pantaloni cu body peste zi, iar noaptea intr-un body cu toul cu meneca lunga si picioruse si o acopar cu o paturica destul de subtire.
Kk face forte des aproape cam dupa fiecare masa, si cateodata destul de molicel, dar am inteles ca este ok pentru bebeii care papa la san.
Carmen mamica fericita de ghiocica Ina Gabriela
novus spune:

Am pus poze noi la semnatura 

Mamica fericita de
Alexandra (03.03.09)
www.flickr.com/photos/31088780@N05/?saved=1" target="_blank">Suntem trei muschetari
www.rockyou.com/show_my_gallery2.php?source=ppsl&instanceid=135273896" target="_blank">Invitatie botez