Colectia de toamna - iarna 2005 (235)
Raspunsuri - Pagina 13
catutza spune:
Lavi , am rezolvat cu marea la bulgari
fara sa dam avans ca ne costa prea mult normal. Am gasit la hotel Mantz 2, un apartament pentru 4 adulti si un copil 280euro pentru 7 nopti cu mic dejun. Acum sunt super fericita ca am rezolvat
dar ma zapaceste Mihai ca spera sa nu avem surprize neplacute 
Cata si
Bianca-Maria(2.11.2005)
Fii intelept ca un batran , dar priveste lumea cu ochi de copil
Bucatareala
lavi02 spune:
catutza
la cei cu care erati in tratative?
Super ca ati reusit fara avans, bravo!
Eh, acuma si el, suprize neplacute! Puneti binele in fata!
Joy uitai sa zic: faina excursie/aventura nocturna!
felicia74 spune:

A fost ieri bunicul si a vorbit cu educatoarea si directoarea (ILinca ii zicea "dictatoarea"
), ambele foarte dragute, cel putin la prima impresie. Cica sunt in total 300 de locuri (toate grupele), mie mi se pare enorm, dar mai stii? Asta in conditiile in care grupele ar fi de 20 de copii, deci este posibil sa fie inscrisi mai multi.
Ne-a zis directoarea ca daca nu prindem loc, mergem si vorbim cu o educatoarea si daca o ia si pe Ilinca, bingo.
Insa pe Ili o va inscrie la grupa mijlocie, cica grupa mica este pentru copii de pana in 3 ani si 5 luni. Asa ca, Corap ai putea s-o bagi la grupa mica.
Hai ca mi-a mai venit curajul[:] Doru zice ca el nu se mai duce sa vorbeasca la gradi ca ce rost mai are? Deci, speranta e in socrul meu
Joy Cristi al tau ce zice, nu se duce si el macar la o gradi sa se intereseze?
Lavi eu am auzit fel si fel despre gradi Apaca, si bune si rele. Nu-mi place ca trebuie sa traverseze bunicul bulevardul si parca il vad cum trece prin locuri nepermise, ca e cam nauc el de felul lui. Dar in ultima instanta merge si aceea.
Plus ca Gabitaco are dreptate, conteaza mai mult educatoarea, nu renumele gradinitei, sper sa gasesc un om dedicat meseriei. Ca si eu voi avea grija de ea, nu este asta o problema, sunt o tipa generoasa, cand dau, dau de drag.
Catutza cat te-a costat in total? Si pe mine ma tot bate gandul sa mergem la bulgari, ca preturile sunt super, mai ales la Duni unde a fost Noki. Dar sa-l conving pe "domnul"![]()
Gabitaco mai plange Mateea la gradi?
Alexandrina sanatate micutilor!
lavi02 spune:
Feli, ai nostri sunt toti clar de grupa mijlocie la anul, chiar trebuie sa insistati pt asta.
Mai au 3 ani de gradi si apoi scoala (Daca nu vreti sa-i dati la aproape 8 ani la scoala)
Si atunci mai bine sa fie grupele mijlocie, mare si pregatitoare, decat mica, mijlocie si mare.
In clasa I se parcurge mai mult ca trecere in revista in primele saptamani toata materia de grupa pregatitoare.
alexandrina spune:
Va multumesc, nu-i asa de speriat varicela, Mihai a facut o forma usoara, nici n-a stat in casa decat o zi, a fost penultimul din grupa lui, 3 luni si-au tot pasat-o la gradi. I-a erupt pe 1 aprilie si in gluma am zis: "Daca pana se termina luna am terminat cu varicelele si ii ies si doi canini galustei e fain." Si chiar se intampla. La Maria varicela a fost mai crunta pentru ca poarta scutec, si sub el a fost jale, si pe deasupra o enerveaza (si pe noi de altfel) caninii aia.
E extrem de sacaita, abia astept sa vad dintii aia afara sa ne revenim, nimic nu putem face de necazul ei. La Mihai aproape n-am stiut cand i-au iesit dintii.
Am inteles bine, Joy, Alex merge la cresa, sau te refereai la o cresa la care va merge la toamna ("cresa lui Alex")?
"Fiecare copil care se naste sub soare ne vesteste ca Dumnezeu nu si-a pierdut increderea in om" (Rabindranath Tagore)
Alexandrina, mama lui Mihai (20 dec 2005) si a Mariei (21 nov. 2007).
joy04 spune:
Hai ca am tras un pui de somn. Bine in doua reprize de cate juma de ora, acum ma simt cheauna, dar asta e.
Cristi, sa mearga sa vorbeasca undeva??? Doamne Fereste!!! Io sunt aia de o dai afara pe usa si intra pe geam. Asta daca nu sunt scarbita de persoana si/sau situatie.
Feli bravos. toate locurile astea la o singura gradinita??? Este super bine.
La noi anul trecut au fost 3 gradinite care au avut cate 2 grupe mici de cate 20 copii, iar la celelalte grupe numai asa...sporadic cate 2-3 copii.
Asta ca sa numai zic ca au fost gradinite care nu au avut grupe mici (nu a avut grupa mica pe motiv ca cu un an inainte au luat prea multi copii si acum avea 3 grupe mijlocii de cate 25 elevi si numai avea educatori - dar apoi s-a aflat ca au fost copii de grupa mica, preponderent din alte locuri gen Popesti Leordeni) si alta gradinita care a avut NUMAI 7 locuri la grupa mica. Probabil erau listele de mult facute, eu normal am mers si am vb dar daca nu cunosteam colo pe nimeni mi s-a spus sa vin inainte de inscrieri si atunci mi-au zis clar ca daca nu are 3 ani impliniti nici dosarul nu mi-l primeste. Asa ca...NA.
Alexandrina da, Alex va merge la cresa din toamna. Asta daca il voi putea inscrie si pe el, cand am fost si am vb directoarea super draguta, de treaba, dar nu mi-a garantat ca am calea libera. Acolo am 2 pile - de la cineva din bloc si o cunostinta de-a soacramii, dar daca nu-l rezolv pe Vlad, ce fac? Il tin pe Alex cu noi si pe Vlad la tara? NO way, asa mai bine stau amnadoi la tara, acasa, zice soacramea ca o sa faca naveta cu ei, o saptamana colo, una aici.
Adica si eu sa-l bag pe Vlad la grupa mijlocie? Chiar vroiam sa va intreb.
EDIT: adica daca am calculat bine, de-l dau acum la grupa mica si intra la scoala la aproape 8 ani, va termina liceul la 20 de ani??? 

Catutza felicitari pt mare!
Sper sa aveti un concediu superb, sa va relaxati si odihniti.
alexandrina spune:
Nu, la 19 jumate
.
"Fiecare copil care se naste sub soare ne vesteste ca Dumnezeu nu si-a pierdut increderea in om" (Rabindranath Tagore)
Alexandrina, mama lui Mihai (20 dec 2005) si a Mariei (21 nov. 2007).
gabitaco spune:
Feli...Mateea nu a mai plans deloc.
Cum a vazut-o marti pe educatoare a fugit repede la ea, a pupat-o si i-a zis ca vrea sa stea cu ea si cu copii
...eu care nu am dormit deloc de emotii in seara precedenta de emotii si stres, stiind prin ce am trecut, am ramas muta.
Mi-a zis sa o astept pe hol, dar i-am zis ca merg pana la scoala la copii mei( ea a mai fost cu mine la scoala-liceul unde predau), ca ma astepta si ei si vin repede sa o iau.
Eu acum sunt in concediu medical. Eu o duc...eu o iau., dar de luni o va duce sotul si o iau eu.
A mers de marti pana azi fara pb. E f vesela, incantata ca s-a reintalnit cu prietenii ei de la gradi.Sper sa nu mai avem pb.
Cert e ca a mai crescut si ea, vb mult mai clar decat in toamna( aproape ca nu mai avem pb de pronuntie), e mai cooperanta, mai calculata si mai sigura pe ea.
feli de ce nu vb cu eductoarea de la grupa mica sa o duceti pe ILI cateva zile...o luna ...sa se obisnuiasca cu copii. ... daca tot o dati la grupa mijlocie in toamna.Daca e program scurt e mai simplu...daca e program lung o luati acasa la pranz.Zic si eu..acu e frumos afara, ii scot in curte pe copii, vine 1 iunie... oricum se va obisnui cu doamna si cu viitorii colegi de gradi...
.
Gabriela si
Mateea Ioana
Povestea unui inceput de viata...
gabitaco spune:
Da joy...vb mai bine pt grupa mijlocie.
Poate incerci chiar varianta pe care i-am recomandat-o lui feli. ..Cateva zile, o luna acum...pana se termina anul scolar, la grupa mica de la gradinita unde vrei sa il dai.Ar fi super.
Gabriela si
Mateea Ioana
gabitaco spune:
mei..eu la 22 de ani eram la sevici...cu facultatea terminata.
Eu o voi da pe Mateea la scoala la 6 ani si 9 luni.
Gabriela si
Mateea Ioana