Nou stil de viata (267)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mephala30 spune:

Buna dimineata.
Ceai, cafea, sucuri, lapte cu cereale, serviti!

Zuzi,va doresc week. frumos si voua.

Sabina, super, .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Eftimie C. spune:

'Neata si tie Carmen si multumim de tratatie.
Daca vreti mai adaug si eu pasca si cozonac, dar au muuulte calorii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns violeta70 spune:

Ziua buna si de la mine!
Nu am mai intrat zilele astea ca am fost super aglomerata. Mai ales pe calculator, asa ca atunci cand ajung acasa, sincer, imi e lehamite sa mai intru. Sper doar sa fiu ok cu vederea, ca a cam trecut ceva timp de la ultimul control
La Multi Ani! cu intarziere sarbatoritilor cu numele de Gheorghe-Georgeta. In special lui bb Gheo! sanatate si noroc!
Imi pare rau sor-mio, dar asa poate mai bine, ca ai timp mai mult sa-ti cauti alt job. Eu nu-mi fac probleme ca tu esti norocoasa dintre cele 3 surori.
Anda sanatate multa iti doresc si Carinei sa de-a Dumnezeu sa fie bine.
Azi am program de curatenie si plimbare la ai mei nepotei. Am si spalat, asa ca sunt o gospodina.
Delia asteptam poze de la intalnire.

Va las acum ca am treaba, dar revin diseara.
Pupici la toata gasca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Delidana spune:

'Neata,

Carmen, eu iau un ceai, mersi.

Mi-a facut placere sa ma intilnesc cu Ruxi si Sabina ieri, ne-a ajutat si vremea ca a fost foarte frumos. Nu am facut poze, sincer am si uitat.

Mai e o saptamina pina la nunta si ma obsedeaza faptul ca pantofii pe care-i am sint prea inalti si n-o sa pot sta incaltata cu ei toata noaptea , drept urmare m-am gindit sa-mi iau alta pereche cu toc mai mic insa aici intervine o problema: rochia fiind mov cu galben, sa gasesc pantofi exact aceeasi nuanta de mov e foarte greu. Asadar ce alte variante as mai avea? Pantofi galben-auriu, negri, etc.?? Astept raspunsurile voastre cu nerabdare.

Weekend placut!

www.wrongspelling.com/cambodia/" target="_blank">Cambogia * www.wrongspelling.com/turkey/" target="_blank">Istanbul * www.squarethoughts.com/" target="_blank">Fotografie

I saw something in your eyes and I wanted it for myself - Dave Gahan

Mergi la inceput

Am reusit sa din urma.
Mik, arati ca o adolescenta Multumesc pentru reteta.Poate o incerc azi
Dordia imi pare rau ca ai ramas fara job, dar gandeste pozitiv: un asemenea sef nu merita devotamentul tau
Anda multa sanatate!Of, cam multe probleme la acest capitol.Carina e bine?
Sabina, Delia, Puskin, chiar nu ati facut nici o poza?
Delia eu nu ti-am vazut tinuta de nunta, dar astept poate ai sa postezi ceva poze dupa eveniment.
Vine si sotul tau?
Gabriela ce fericire...weekend placut la Londra!
Violeta tu cum te mai simti?Ai slabit in postul asta?Vesti de bebe cam pe cand?
Tzunella-Giorginella ce mai face Maria?A venit iepurasul?
Gusta cand revine?
De Mamica dulce mai stie cineva ceva?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaser spune:

Neata!

Deli si eu am nunta pe 30 mai si mi-a recomandat o prietena niste chestii de silicon care se pun in pantofi si devin mult mai comozi...si eu am in gand sa-mi gasesc o rocchita empire pe mov si niste pantofi faini in genul celor pe care i-a avut Gabriela la o nunta.

Ma bucur ca v-ati palavragit la intalnire...ce super! Si eu as vrea sa stau cu o limonada in fata cu prietenele!

Dordia asa cum zice si Vio o sa ai noroc...si eu vreu un serv la care sa merg din placere ca si asa o sa ma coste gradinita mai mult decat salariul Te pup si iti tin pumnii!

Carina va dorim multa sanatate!

Am fost sa-mi iau programul de aerobic...Ruxi m-a ambitionat si vreau sa ma apuc si eu macar ptr 1 luna de sport...Cred ca bag si 10 sedinte de electrostimulare.

Va pup!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Delidana spune:

Miha, la mine e si treaba ca o sa fiu cu un cap mai inalta decit sotul meu daca port pantofii aia, si desi el n-are nimic impotriva, eu nu prea ma simt bine cu ideea asta. Nu stiu ce naiba a fost in capul meu cind i-am luat.

EftimieC, o sa pun niste poze dupa nunta.

Deci, astept in continuare sugestii referitoare la culoarea/modelul pantofilor.
Vikingo, unde ai fugit, vino aici si da-ti o parere.
Roxa-boxa, esti prin zona?

www.wrongspelling.com/cambodia/" target="_blank">Cambogia * www.wrongspelling.com/turkey/" target="_blank">Istanbul * www.squarethoughts.com/" target="_blank">Fotografie

I saw something in your eyes and I wanted it for myself - Dave Gahan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns hcclara spune:

Salutare!
Sabina bravo, ma bucur ca ai terminat si a iesit totul bine , mi-ar fi placut si mie o palavrageala live cu voi! si castanii sunt infloriti! mai astept teii...in rest e plin de polen peste tot, zona unde locuim noi avem verdeatza din abundentza.
Delia mie imi place auriu, negrii in nici un caz... mi-am comandat si eu 2 rochii in sfarsit, daca imi place vreuna am sa va arat si voua! da trag o fuga si pana la Straßburg marti ca ma aniversez cu sotul de 8 ani si ne petrecem ziua acolo, asa ca mai casc ochii sa vad ce este!
Dordia mult noroc, sa gasesti un job cum iti doresti si bine platit!
si eu ma intrebam oare cand se intoarce Marilena...cred ca saptamana viitoare!
Gabi delegatii placute si distractie placuta la Londra! mergi cu sot si copil?

eu ar trebui sa ma pun sa fac curat dar vreau sa dau o fuga pana la soacra-mea mai intai!
maine sunt singura cu copii, al meu face un tur cu bici cu niste prieteni, si eu cred ca imi duc cipandeii la strand!
pupici si numai bine!

Mergi la inceput

Ce dulce ai fost Claudia.Auzi la ea, "cipandeii"
Delidana abia astept pozele de la nunta

Mergi la inceput

Hei, sunteti bine dupa cutremur?
Eu, fiind mai nesimtita din fire, n-am simtit nimic.
Eram in bucatarie si aveam muzica data la maxim.N-am simtit, nu m-am speriat, deci voi dormi linistita la noapte
O noapte linistita tuturor!

Mergi la inceput